Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Δίσκοι (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Τροφή για Δίσκους (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17087)

geokary 28-04-07 23:24

Τροφή για Δίσκους
 
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κατεψυγμένο krill είναι καλή τροφή για δίσκους. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ High energy της Tetra και ο πωλητής μου πρότεινε το krill ως πρόσθετη τροφή.
Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες;

Pritanis 02-05-07 11:04

δεν ειναι ιδιαιτερα διαδεδομενη τροφη και δεν εχω σαφη αποψη..... Εγω τη χρησιμοποιω σε νιφαδες γιατι ακουσα καποια αρνητικα για την κατεψυγμενη αλλα παραπανω δεν....... οι Βιταμινες ειναι απαραιτητες , αυτο που σηκωνει μεγαλη κουβεντα ειναι κατα ποσο τελικα τα ψαρια καταφερνουν να τις απορροφησουν οταν ειναι σε μορφη συμπληρωματος.....(το ιδιο ισχυει και για τους ανθρωπους και τις διαφορες πολυβιταμινες του εμποριου)

vagos 02-05-07 21:08

Τι έχει ακουστεί για το κατεψυγμένο?? Τόσο καιρο τους ταίζω και δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Πάντως γιά κριλ δεν έχω ξανακούσει.


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:18.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,00887 seconds with 10 queries