Γειωση
Εχω μια θερμάστρα τιτανίου το κέλυφος της ειναι γειωμένο ελεγμένο με πολυμετρο και μεγομετρο η ερώτηση ειναι φτάνει σαν γείωση στο ενυδρείο η πρεπει να βαλω και αλλη
|
Κανεις ρε παιδια Sir ουτε εσυ;
|
Τοχω απαντησει..
Μια χαρα γειωση ειναι.. Ομως οι κανονισμοι ασφαλειας λενε οτι η γειωση δεν πρεπει να αποσυνδεεται απο τη συσκευη, οποτε αν βγει ο θερμαντηρας απο την πριζα, δεν θα υπαρχει γειωση, και επειδη συνηθως βγαζουμε θερμαντηρες οταν κανουμε δουλειες, καθαρα απο πλευρας ασφαλειας, μια ανεξαρτητη επιπλεον γειωση ειναι καλη ιδεα. |
Σε ευχαριστω μου πηρες ενα βαρος γιατι βαζει χερι και ο δεκαχρονος για να βοηθα τον μπαμπα
|
Nα πω και γω μια ιδεα που εφαρμοσα και στα 2 ενυδρεια μου???Ολα τα ηλεκτορολογικα ,μα ολα καταληγουν σε εναν εξωτερικο διακοπτη βιδωμενο καπου διπλα στο ενυδρειο.Οποτε καθε φορα πρωτου ανοιξω το καπακι κλικ τον παταω και σβηνουν τα παντα!Θερμαντηρες-λαμπες-αντλιες κλπ.Αυτο πιστευω ειναι το πιο απλο και ασφαλες απο ολα τα αλλα.Συμφωνειται???
|
Δεν θα ελεγα οχι αλλα καμια φορα χρειάζονται οι ριμαδες οι λάμπες
|
Παράθεση:
|
Σωστος αλλα αμα εχεις να κανεις με δεκαχρονο και δεν εισαι πάντα παρών;
|
Ειναι κατι που δεν το ελαβα υποψιν μου καθως μονο εγω εχω προσβαση στα ενυδρεια μου.Για πιο σιγουρια βαλε ανεξαρτητο μικρο πινακακι με ρελε ασφαλειας.Και αυτο πολυ απλο πιστευω.
|
Ακριβως εδω συμφωνούμαι απόλυτα γιατι μου βγήκε και κατσαβιδακιας ο άτιμος
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board