Έχετε πάει στο water inn??????
exete paei sto water inn??????
κυριεσ και κυριοι πηγα σημερα και το επισκεφτικα. ειναι σιγουρα το καλυτερο και μεγαλυτερο μαγαζι στην ελλαδα αν οχι και στην ευρωπη. πολυ μεγαλη πικιλια πολυ καλεσ τιμεσ και το βασικοτερο παρα πολυ καλη εξηπηρετηση!!!!!!!!! ειναι ο παραδεισος του ακουαριστα! οσοι δεν εχετε παει περαστε μια βολτα και θα μεινετε με το στομα ανοιχτο __________________ |
εχω παει και μαλιστα χθες που πηγα σε ειδα(με ενα κοκκινο φουτερ)
συμφωνω εχει πολυ μεγαλη ποικιλια και ειναι ο παραδεισοσ ενος ακουαριστα Υ.Γ.WELCOME |
Καταρχας δεν ποσταρουμε τα ιδια πραγματα σε πολλες μεριες...
Οσο για το αν το ξερουμε... φανταζεσαι να μην γνωριζουμε την υπαρξη του? Αν το ψαξεις λιγο θα βρεις αρκετα ποστ... |
Που είναι το water inn?
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Για το θέμα της εξυπηρέτησης επιτρέψτε μου να εχω κάποιες αντιρρήσεις αλλά και πάλι μπορεί να έτυχε σε μένα και οχι μια φορα
|
Παράθεση:
συγνωμη που το εβαλα 2 φορες |
αναλογα βασικα τι ψαχνει ο καθενας εγω προτειμω την πρωσοπικη επαφη με τον καταστηματαρχη αν γνωριζεσαι με τον αλλο ειναι αλλιως και καλυτερες τιμες και μπορεις να κανεις πολλα πραγματα ειναι ποιο ανθρωπινο.βασικα πιστευω αν θες κατι αμα δεν κανεις μια γυρα στα μερικα πετσοπ σωστη δουλεια δεν γινεται αλλου θα βρεις το ενα αλλου το αλλο εχω βρει στο watter inn ψαρια στην διπλασια τιμη αποτι σε αλλα πολυ μικροτερα πετσοπ...σε αναλωσιμα ομως ειναι κομπλε...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Βέβαια ο καθένας με τις ανάγκες του, αλλά εμένα αυτό μου φάνηκε "κάπως" :smt119 LoL ΥΓ: Και νομίζω πως πρέπει να έχεις γυρίσει τουλάχιστον "πολλά" :D μαγαζιά για να έχεις άποψη, μη ξεχνάμε πως το μέγεθος ενός μαγαζιού δε σημαίνει πως είναι και το καλύτερο από διάφορες απόψεις... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board