amano shrimps με γατοψαρα
ερωτηση..
κινδυνευουν οι γαριδουλες αμανο απο Pimelodus pictus ή απο Pterygoplichthys pardalis ? |
Από τα Pimelodus πιστεύω πως ναι κινδυνεύουν...Από τον Pterygoplichthys δεν κινδυνεύουν αλλα νομίζω πως φτάνει το οτι κινδυνεύουν από τα Pimelodus:D
|
ευχαριστω παρα πολυ Κωστη...
Οπως παντα γρήγορος... οσο όμορφα ειναι αυτα τα Pimelodus αλλο τοσο ιδιαιτερα... |
κωστα ο συνδιασμος με το nigriventi που εχω τι σου λεει?δεν παιζει προβλημα ετσι?
|
Ο S. nigriventis είναι με αφρικάνες απότι ξέρω...Οπότε οι amano δεν νομίζω πως θα μπορούσαν να μπούν έτσι κι αλλιώς...Πάντως ο nigriventis συγκεκριμένα πιθανώς να μην ενοχλήσει τις γαρίδες,αν και δεν στο εγγυώμαι αυτό...
|
δεν ειναι πλεον με αφρικανες αλλαξα το setup σε κοινωνικο ως αρχη μεγαλων αλλαγων και κατασκευης νεου τανκ!:D
|
Καλώς,οπότε ίσως και να πετύχει αυτός ο συνδυασμος(γαρίδας-nigriventis),αν και δεν σίγουρο...
|
αληθεια kuhli loach με γαριδες τι μας λεει/?και μιλαω για red cherry japonika και fan shrimp
|
Νο προβλεμ....:D
Η fan shrimp θα τα πάει καλά ακόμα και με τον Synodontis... |
παντως ο συνοδοντης μαλλον κανονισε τις japonica λες και δεν το ξερα οταν τον πειρα οτι ειναι ''αναποδο ψαρι" το λεει και το ονομα του upside-down catfish!:D :D :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board