hydrocotyle leucocephala
καλησπερα παιδια.εχω ψαξει παντου για το φυτο αυτο και δεν το βρισκω.εχει κανενας να μου δωσει κλαδεματα?πραγματικα θα ειμαι υποχρεομενος.
|
Παράθεση:
ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Πάρνηθος 116 - Πάρνηθος 121 Αχαρνές τηλ. 210-2447522, 210-2462695 Kινητό τηλέφωνο για 24ωρη εξυπηρέτηση: 6976-224300 ή Ενυδρεία Τροπικά Ψάρια Tarek Ezzat. Έβρου 8, Αιγάλεω. (κάθετη στην Ιερά Οδό. Έχει μια ταμπέλα που λεει προς ΤΕΙ) Τηλ: 210. 5980673 όπου σε βολεύει. |
Παράθεση:
|
συ που βγαζεις τααα καααλυτεραααα παιδιααα,θεσ/νικη μου .....
ετσι ειμαστε ΡΕ εμεις
πρωτακουστοι!!!!!!:smt054:smt054;) |
ευχαριστω παιδια
θα επικοινωνησω με τα μαγαζια αυτα.πιστευω να το εχουν ακομα.
|
Παράθεση:
Εάν δεν το βρείς μέχρι αύριο το μεσημέρι, στείλε π.μ. και θα στο στείλω εγώ. |
ΟΕΟ ετοιμάζετε η παραγγελία!!!! όποιος θέλει κάποιο φυτό μας το λέει!! Στέλιο τα δικά σου έχουν γραφτεί ήδη στην παραγγελία!
Κουστάκη ποιος δεν θέλει να παραγγείλει και θες να το στείλεις εσύ? :smt068 :smt068 :D Για στείλε ένα να το δώκουμε στον φίλο εκτός και μπορεί να περιμένει να έρθει όλη η παραγγελία!!! |
Παράθεση:
Δυστυχώς θα πρέπει να τα πάρει από σένα:(:(:(. Στέλιο, θα γνωρίσεις και τον παππού..... Δυστυχισμένε.;) |
Ο Στέλιος είναι άλλος βρε!! Τον έχει γνωρίσει τον παπού και στο πάλκο :smt082:smt082:smt082:smt082 Αχ πάλι αδιάβαστο σε έπιασα χιχι έχουμε πολύ κέφι και μου αρέσει δεν ξέρω αν διαφωνεί κανείς!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μανο,αν "...και στο παλκο..",εννοεις μετα απο την κοπη της πιτας,οχι,δεν ακολουθησα μετα,γιατι ειχα κανονισει,κι ετσι δεν μπορεσα να σε θαυμασω:smt034 :smt034 Εκτος κι αν σε ειχα ακουσει,σε αλλο "μαγαζι",πριν γινεις διασημος http://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_5_140.gif Υ.Γ.:Το post ...οικοπεδο |
Δεν θυμάμαι εγώ νόμιζα οτι είχες έρθει στο κοπή τη πίτα τουρλού τουρλού! :p :D :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board