malawi με mbuna
6 Συνημμένο(α)
χρονος λειτουργιας μαζι με το στρωσιμο με αμμωνια 2,5 μηνες
Πληροφορίες Διαστάσεις: 1,20-49-39 Όγκος: περιπου 192 μεικτα Κατηγορία: malawi με mbuna Φυτά: anubia barteri var.nana-vallisneria-microsorum pteropus- ενα που δεν ξερω τι ειναι πλατυφυλλο Ψάρια / Άλλα είδη: 5 Pseudotropheus acei -5 Labidochromis caeruleus-1Glyptoperichthys gibbicep(αγνωστα τα φυλα τους) Διακοσμητικά υλικά: πετρες απο παραλιες κ η αμμο επισης. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαυρο ενυδρειακο χαρτονι Φωτισμός: 2 των 18w της osram fluora -1 x18w daylight-1 arcadia 30w ακτινικη Διάρκεια φωτισμού:περιπου 10 ωρες(δεν αναβουν ολες μαζι) Φιλτράρισμα:ενα εξωτερικο της sera 1100λ/h - κ ενα εσωτερικο τυπου αμβουργου με κυκλοφορητη 1000λ/h. Θερμοστάτης:250w Λίπανση:βδομαδιαια με flourish Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού:45λ την εβδομαδα Θερμοκρασία:26 c Άλλες πληροφορίες:προσθηκη 6gr της seacham εβδομαδιαιος με με την αλλαγη Φωτογραφία: |
Θα έλεγα πως έιναι υπερβολικά φυτεμένο και κιχλιδοενυδρείο!!! Επίσης το πυθαράκι μου κάνει κάπως... Δεν δείχνει ιδιαίτερα φυσικό... Καλή συνέχεια
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Περί του αισθητικού αποτελέσματος... κολοκυθόπιτα :D Καθαρά θέμα γούστου, και εμένα μου αρέσει. |
Ομορφο,
εχεις υπερβολική κυκλοφορία του νερού ανα ώρα, 4-5 φορές του καθαρού όγκου είναι μία χαρά. Μήπως κάποια στιγμή τα ψαράκια σου :smt078. Φιλικά. |
Παράθεση:
ευτηχως ειναι ευκολο να μειωσω τον κυκλοφορητη στο φιλτρο αμβουργο.το εφτιαξα ως βοηθητικο δευτερο.(πως ανοιγετε πολλες παραθεσεις;) τα νιτρικα ηταν πολυ πανω τις πρωτες δυο βδομαδες,εχουν πεσει αρκετα.η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ποσο να τα ταιζω.δεν εχω κ αλγη να τσιμπολογανε. για τις αλλαγες αλλο που δεν θελω να αλλαζω πιο λιγο νερο. σας ευχαριστω |
μαρεσει αρκετα παρεχει οτι χρειαζονται τα ψαρια σου κρυψωνες και καλοι παραμετροι...προσπαθησε να κρυψεις με τα φυτα την εξοδο του φιλτρου και το θερμοστατη....παντως πολυ ωραιο
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board