PHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!1
Καλησπερα παιδια,
λοιπον εκανα τα τεστ που μου προτεινατε....και αυτο που βγηκε ειναι χαμηλο ΡΗ,πηρα μια αεραντλια.........να παραχθει περισσοτερο οξυγονο,μπας και ανεβει!!!επραξα σωστα και ποσες μερες πρεπει να το κρατησω? |
Ώρες θέλει, όχι μέρες αν δεν κάνω λάθος....
Και χαμήλωσε το CO2 ... Λογικά πρέπει να έχεις έτσι ? |
Για πες μας, πόσο χαμηλό είναι το pH ;
Αν έχεις και υπόλοιπες μετρήσεις θα βοηθήσουν. (Κάνε μια περιγραφή του ενυδρείου γενικά) |
ναι εχω CO2 πως να το χαμηλωσω;κοιταξτε εκανα το πολυτεστ που βγαζει τις μετρησεις με χρωματα, το χρωμα αντιστιχουσε σε χαμηλο PH.
|
δώσε πληροφορίες για το ενυδρείο σου, λίτρα, σύστημα co2, ψάρια κτλ
δεν αντιστοιχεί το χρώμα του τεστ σου σε κάποιον αριθμό? τα στικς δεν είναι αξιόπιστα τεστ να ξέρεις |
Δηλαδή :confused::confused::confused:
|
George αν το είπες για τα sticks....
Ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά για υγρά τεστ ;Ρ Κι εγώ τέτοια μαγκια έκανα στην αρχή και έδειχναν πραγματικά ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ |
λες ο george να ήταν moderator με στικς για τεστ? :)
|
Πλάκα κάνω τώρα, (μήπως και παρεξηγηθεί κανεις)....
Όταν γίνεσαι moderator έχει πουθενά κανόνα για το τι είδους τεστ θα χρησιμοποιείς? :Ρ Που να ξέρω το παιδί τι τεστ έχει.... Όταν κάποιος βλέπει κάτι που δεν είναι σωστό (και έχει κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα) το λέει , κλπ κλπ και έτσι λειτουργεί το forum κλπ κλπ :ΡΡΡ Ωραίο το ενυδρείο σου btw ;) |
απαγορεύεται οι μοντς να χρησιμοποιούνε στικς!!! :D
ας μείνουμε στο θέμα όμως για θα μας κράξουν :smt021 :smt079 :D :D |
Συμφωνώ ;)
και συγγνώμη εαν έγινε κάποια παρεξήγηση ΦΥΣΙΚΑ! |
Κρα κρα κρα ... σας έκραξα τώρα εγώ :D:D:D
Δηλαδή πόσο είναι το ΡΗ ρώτησα !!! |
Μα οι mods εχουν ενα stick.. και το βαρανε σε αυτους που παρεκτρεπονται..
Γινεται mod χωρις stick? OEO? :D |
Δεν γίνεται :smt075
|
xaxaxa
ωραια συζητηση πολυ γελασα George εκεινα τα sticks που σου δανεισα τα θελω πισω, θελω να κανω αλλαγη νερου!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board