Κελυφη σαλιγκαριων
Μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι που εχει κελυφη απο σαλιγκαρια?
Τα θελω για A.calvus. |
αμεεεεεεεεεε!
πάς στη λαϊκή, παίρνεις σαλιγκάρια, βάζεις σαλτσούλα, σιγανή φωτιά και κρεμμυδάκι, λάδι κλπ, ΤΡΩΣ το περιεχόμενο και κρατάς τα κελύφη (ΑΦΟΥ τα ξεπλύνεις καλά!) και μπλούμ! ;) |
μπορει να μην του αρεσουν τα σαλιγκαρια του παιδιου...
|
Όλο και σε κάποιον θα αρέσουν ...
Οπότε συμπληρώνουμε ... αν δε σου αρέσουν οι χοχλιοί ... κάνεις το τραπέζι σε κάποιον που να του αρέσουν. |
Παράθεση:
|
Διαφορετικα πας στην παραλια βολτα με την καλη σου... και ολο και καποιο κοχυλακι θα βρειτε.:mrgreen:
|
Παράθεση:
2. Αν πάει στην παραλία με την "καλή του" και αρχίσει να ψάχνει κοχυλάκια, πολύ πιθανόν "η καλή" να γίνει "πρώην"...!!! :smt039 (χαιρέτα μου τον πλάτανο δλδ!) |
Διορθωνω τοτε..
Πας στην παραλια μονος σου... Ολο και καποιο κοχυλακι θα βρεις..:D :D |
Και να σκευτεί κανείς οτι ο άνθρωπος για κελύφη σαλιγκαριών ξεκίνησε! :rolleyes: :confused: :D :D :D
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλά... μόνο ο ΠΑΛΙΟΣ klaz λείπει πλέον απο αυτό το thread...! :smt069:smt035:smt081
|
Βραστα περνα τα απο το χοντρο μπλεντερ και βαλτα καταψυξη.... Εχεις μια καλη τροφη για ψαρια......
|
Δεν ξερω για Θεσ/νικη παντως Αθηνα στη λαικη στο Σχιστο πουλανε αδεια κελυφη (επιλεξτε τα ΜΗ λουστραρισμενα).
|
Ρε παιδια ημαρτον,ουτε συμποσιο θελω να κανω,αν και επειδη ειμαι σε αιματηρη διαιτα καλα θα ηταν,ουτε θελω να οργωσω τις παραλιες χειμωνιατικα με τη γυναικα και το παιδι.
Εγω απλα ρωτησα αν ξερετε κανενα μαγαζι,συγκεκριμενα στη Θεσ/νικη,που να πουλαει κελυφη. Οσον αφορα τα σαλιγκαρια της λαικης νομιζω ειναι πολυ μικρα για αυτη τη δουλεια καθωτι τα θελω για calvus και οχι για τα μικρα shelldewlers, τα οποια οπως ξερετε γινονται μεγαλουτσικα. |
Ολα τα ενυδρειαδικα(!)εχουν στοκ απο κελυφη apple snails.Αν σου ειναι μικρα ψαξε σε τουριστικα ειδη για οστρακα αλλα να μην ειναι περασμενα βερνικι.
|
Διευκρινηση: Στη συγκεκριμενη λαικη πουλανε κελυφη αδεια ασπρα και σε μεγαλα μεγεθη - υποθετω για αυτους που κανουν κοσμηματα και χειροτεχνιες.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board