Συνάντηση ΠΑΤΡΑ?
Καλησπέρα σε όλους!!!
Τι λέτε, κανονίζουμε καμία συνάντηση εδώ στην Πάτρα τώρα που ξεμπερδέψαμε κ με εκλογές?!! Για να οργανωθούμε σιγά σιγά!! Αν μπορέσουν κ έρθουν κ κάποιοι από κοντά πχ. Αίγιο θα είναι καλά!!!!! Α! Και φυσικά όλοι κ από παντού (!) θα είστε καλεσμένοι!!!!! |
Ε, συγγνώμη που επεμβαίνω με τους Πατρινούς και γενικά της Αχαϊας, αλλα το άλλο ΣΚ, εάν το κάνετε, ίσως μπορέσω να περάσω (ένα 80%)-να γνωρίσω και τους πατρινούς και ειδικά έναν κύριο:rolleyes: :D
για κανονίστε... |
Α ρε δάσκαλε...πάλι κόσμο θα έχεις σπίτι !!!!
|
Εγώ, αν βρεθούν και άλλοι, μπορώ Σάββατο απόγευμα.
Αν είναι για το επόμενο ΣΚ, (όχι μεθαύριο) ας δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν. Το μέρος συνάντησης θα το βρούμε στην συνέχεια. Στο σπίτι, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν το βλέπω….:rolleyes: |
Δήλωση συμετοχής
Παρακαλώ μία συμετοχή γιά μένα γιά το άλλο Σ/Κ.
Βασίλης |
Και εγώ διαθέσιμος για το επόμενο Σ/Κ.
|
Χαλβα κανεις την πάπια? :smt031
|
Δεν μοιάζει με πάπια ο Χαλβάς !!!
|
Και γω για το επόμενο σκεφτόμουν!!!
Άντε για να μαζευόμαστε κ οι υπόλοιποι..!!!! Στις επόμενες μέρες ας πούμε κ οριστικά μέρα κ ώρα! Όσοι θέλουν από μακριά να έρθουν (π.χ. Celda) ας πουν αν μπορούν Σ ή Κ. Ο Χαλβάς θα έρθει το νοιώθω :p |
Καταρχάς θα έλεγα να ορίσετε ημέρα και ώρα χωρίς να σας περιορίζει η άφιξή μου. Ένα 95% να έρθω, θα είμαι στην Πάτρα από Παρασκευη έως Κυριακή μεσημέρι. Όποτε μάλλον θα σας πετύχω. :rolleyes:
|
Να πουμε το Σαββατο κατα τις 6 ή 7 μμ?
Το μερος που θα βρεθουμε ειναι πιο ευκολο να το ορισουμε. |
Νομίζω ότι είναι καλά στις 7.00
|
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...hippos2006.jpg
Ok και εγώ μέσα το επόμενο σαββατοκύριακο....;) |
Πολυ βαρος εχει η κουβεντα σου!!!! :D
|
Κι εγώ θα ήθελα πολύ να έρθω!
Ελπίζω να μπορέσω. |
Παράθεση:
Αν μπορεις κανονισε το να ερθεις. |
Έχω δύο προβλήματα:
το ένα είναι ότι έρχομαι από Αίγιο με λεωφορείο (και αυτό λύνεται) και ότι δεν ξέρω από Πάτρα άρα αν η συνάντηση δεν είναι σε κεντρικό μέρος (π.χ. Πλατεία Γεωργίου) θα είναι δύσκολο να σας βρω. |
Παράθεση:
Θα τα πουμε σε ΡΜ οταν θα ειναι ωρα |
Παράθεση:
Απλά κάλεσε στο 6972xxxxxxxx όταν φτάσεις και το ραδιοταξί του GAB θα περάσει για περισυλλογή :p |
Έλα να γινόμαστε πολλοί!!!
Λοιπόν εγώ λόγω 28/10 δεν μπόρεσα να πάρω ρεπό κ έτσι δουλεύω μέχρι τις 7 το απόγευμα... Οπότε (κ για να μη περάσει πολύ η ώρα) τι θα λέγατε να πούμε γύρω στις 7 κ γω να σκάσω μύτη κατά τις 7:30? Βολεύει όλους το 7 το απόγευμα?? Και κάτι άσχετο: Αθηναίους θα έχουμε??!!?? [Φωτογραφική έχω εγώ;);)] |
Παράθεση:
Οσο για αθηναιους, ειναι πιθανο να μην τους αποφυγουμε..... :confused: Θα δουμε... :? |
Παράθεση:
Ρε τι τραβάμε κάθε χρόνο :p :p :p ΥΓ με το καλό να μας έρθετε........κόπροι. |
Κατά τις 7 είναι καλά.Θα προσπαθήσω να έρθω. Πού;;Στο περσινό καφέ καλά δεν ήταν;;;
|
Παράθεση:
Θα ερθεις!!! Αλλιως θα ερθουμε με τον Σιαχο να σε παρουμε σηκωτο απο το σπιτι :D |
ΧΧμμ δλδ δεν θέλετε αθηναίους??? Ούτε αθηναίες???? (Κατα ένα μικρό κομμάτι είμαι Πατρινιά:rolleyes: )
Δεν πτοούμαι ωστόσο και ρωτώ...ποιό ηταν το μαγαζι που συναντιώσασταν; Ή αν δεν κανονισετε για εκεί,θα παρακαλούσα να δώσετε λεπτομερείς οδηγίες για το μέρος...:D |
Παράθεση:
Για κατι γριες ειναι ο λογος... :D :D :D :D |
Μην ακούσουν οι γριές οτι θα συναντηθούν νιάτα και αμέσως να τρέξουν.... :smt045 :smt081
|
Παράθεση:
|
αρα εσυ απο χερι εκτός ε δασκαλε? :smt031
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board