και ενυδρεια φτιαχνουμε...περαστε
3 Συνημμένο(α)
ισως , για μενα ειναι σιγουρα, το καλυτερα - προσεγμενο- ενυδρειο που εχουμε φτιαξει στο συλλογα.:smt041
ο τυχερος καμαρωνει...:smt023 καλο γεμισμα φιλε δημητρη!!! |
Μπράβο....!:p :p :D :D
Φαίνεται μεγάλο..Πόσα λίτρα είναι..?:p Αυτό το μαυρο πράγμα στην δευτερη φωτό, στις σχισμές του ενυδρείου τι ενίαι..?:confused: ;) |
Πολύ ωραίο.
Οταν έρθει η ώρα θα με βοηθήσετε να φτιάξω και εγώ ένα, εεε καταπληκτικοι χομπύστες??? |
Παράθεση:
Κόντρες μετρημένες στο χιλιοστό! Εφάμιλλο με τα εργοστασιακά;) Τι άλλο να πω? Καλορίζικο Κε. Reefα :D |
Κατασκευή ενυδρείου.
Είχα την ευκαιρία να το θαυμάσω από κοντά το περασμένο Σάββατο.
Πολύ προσεγμένη δουλειά και μπράβο. Ανυπομονώ να δω τελειωμένο και το επάνω μέρος όπου και ο τζαμάς έχει δώσει ρέστα. Με τέτοια δουλειά αναμένεται μέγαλη ζήτηση για ....ανάλογες υπηρεσίες στο μέλλον....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
Εγω την μόνη σχεση που εχω με το αντικειμενο ειναι οτι ειναι φιλοι μου οι Δημήτρηδες , ακου "εργοδηγος" :)
Ειναι ομως πολυ προσεγμενο , μπραβο στα παιδια . Αντε και με κοραλλια μεσα Δημητρη :p |
Εγώ πάλι, ως μικρός και ταπεινός εργάτης τι να πω? Αχ αργεί και το επόμενο καλοκαίρι να πάρουμε καμιά άδεια να ξεκουραστούμε.:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα έχει και γουρουνόπουλο μέσα για στρώσιμο? |
:D :D :D Αρχίζουμε πάλι :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 βλέπω παρατράγουδα στον σύλογα!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Πρόταση μομφής
Επειδή θεωρώ αυτονόητο ότι όταν αναφερόμαστε σε μπύρα θα πρέπει να ενημερώνομαι και εγώ, και κάτι τέτοιο δεν έγινε :smt076, στην αυριανή Δ.Σ ετοιμαστείτε και οι δύο Δημήτρηδες (ιδιοκτήτης του ενυδρείου και μπυρόβιος εργάτης) για μομφές :smt062
Και έχω να κάνω και βαρυσήμαντη δήλωση: Μπύρα χωρίς Λιόλιο, πολύ απλά δε γίνεται :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 |
Ρε! Ποιός κόλλησε τις κόντρες??? :confused: Τουλάχιστον μία, την βλέπω ΣΤΡΑΒΗ!!! :smt017 :smt110
|
:smt104 Πούντη ρε ; :confused:
|
ετσι ειναι οπως ταλεει ο αποστολος!!
ο εργατης εκτελεσε εντολη, αρα δεν φταιει...:D αυτος που πηρε αλφαδιά ομως...:smt030 παρεμπιπτωντος, ολες οι φωτο και εδω καιστο ποστ απο το περασμενο σαββατο, ειναι τραβηγμενες απο το εργαλειο του...εργατη, Δημητρη.:smt035 |
:arrow: Βάλατε μαυρη σιλικόνη....?
|
Όχι, διαφανη είναι.
|
Το μαυρο γύρω από το ενυδρείο τι είναι....?:smt119 :smt051 :smt083
|
...οι κόντρες του τζαμιού! ;)
|
Λαθος αποστολε.........προχειροδουλεια του μαστορη ειναι .........:smt069:smt069:smt069:smt069:smt069
Δημητρη σε λάθος ανθρωπα εμπιστευτικες τα ψαρακια σου................. Περιμενε όταν κολησω το δικο μου για δεις μαστορια φίλε μου.......:smt030:smt030:smt030:smt030:smt030 Υ.Γ αποστολη συμφωνάς?????????? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board