Επιλογή pleco
Γεια σας,
μπορείτε να μου προτείνετε έναν pleco που: να τρώει πολλήηηηηηη άλγη να αποκτά τελικό μέγεθος μικρότερο των 20εκ. αν γίνεται να μη γεμίζει τον τόπο ακαθαρσίες το σημαντικότερο να είναι όμορφος (αρχοντικός!) και τέλος η τιμή του να κειμένεται μεταξύ 15-20 ευρώ. Ζητάω πολλά; Όχι ε; +-8 Α! Ξέρω ότι τα Ancistrus είναι ιδανική επιλογή για τα παραπάνω αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι σε άλλο είδος pleco. Ευχαριστώ πολύ! +-3 |
Τι ψάρια έχεις μέσα στο ενυδρείο;Η επιλογή θα εξαρτηθεί και από αυτά.
Πάντως η γνώμη μου είναι να μην πάρεις κανένα άλλο ψάρι μιας και απότι λες σε λίγους μήνες θα τα δώσεις όλα. |
4 σκαλάρια και 9 ροδόστομους
λίτρα 240 (100*40*60 Μ/Π/Υ) αυτά |
Ancistrus claro,ίσως κάποιο Peckoltia αν και δεν νομίζω να βρείς τόσο φτηνό,Panaque maccus,ίσως Dekeyseria L052,κάποιο Rineloricaria.Όλα τα άλλα είναι ακριβότερα από 20 ευρώ και περισσότερο κοντά στα 50 και στα 90.
|
Παράθεση:
Αν ναι, μπορείτε να μου δώσετε κάποιο τηλέφωνο; Ευχαριστώ πολύ! Να υποθέσω είναι δυσεύρετα είδη; Τι θα λέγατε για 1-2 από αυτά [ LDA25 Hypostomus sp "Pitbull" ]; |
Παράθεση:
|
Δεν ξέρω κατα πόσον θα τα πάνε καλά με τα σκαλάρια σου...Υπάρχει πιθανότητα να τους ενοχλούν και να τους κυνηγούν.
Καλύτερα πάρε Ancistrus Gold που νομίζω έχει η Άβυσσος.Ancistrus Gold ονομάζουν τους Ancistrus sp.(3) |
Καλησπέρα,
δεν το ήξερα και βλέποντας τη λίστα με τις νέες εισαγωγές πρότεινα αυτόν. Ναι τα άνκιστρους είναι καλή επιλογή. Αλλά πακέτο μικρότερης τιμής των 50ε δε στέλνουν οπότε δε γίνεται τίποτα. Αν τύχει και βρω κανέναν εδώ αλλιώς ... δεν. Ευχαριστώ πολύ όλους! |
Παράθεση:
|
Τους εχω σε δυο διαφορετικα ενυδρεια.Στο ενα ειναι μαζι με σκαλαρια και στο δευτερο μαζι με απιστα και χατσετ.Δεν παρουσιασαν προβληματα σε κανενα απο τα δυο ενυδρεια.
|
Δεν εννοώ οτι οι Parotocinclus θα ενοχλήσουν τα σκαλάρια,αλλά οτι τα σκαλάρια μπορεί να κυνηγούν τους Parotocinlus.Όπως λες και εσύ είναι ένα πολύ άκακο ψάρι και δεν τα πάει καθόλου καλά άμα κυνηγιέται,στρεσσάρεται πολύ.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board