Εύρεση φελιζόλ
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ φύλλα φελιζόλ για να βάλω κάτω απο το ενυδρείο ?
|
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=11176
θα βεις τα σχετικα που μου ειχαν πει κι εμενα... ;) |
Βλέπω ο Γαύρος σε παράσυρε στην παρανομία .:D
Αυτο που βρήκες πόσο πάχος είχε? Βασικά εγώ θέλω ένα κομάτι μερικά χιλιοστα σε πάχος. |
αστα οταν γινω κι εγω υπουγος ή διευθυντης αυτο το post θα αποτελεσει πατημα για τους εχθρους μου, ασε τι εχει να γινει αμα ανακαλυψουν οτι με κατευθυνε ο γαυρος στην παρανομια... :P
επειδη ηταν χοντρο το εκοψα στη μεση (με ενα πριονι δεν ειναι δυσκολο) και μετα με ενα φλογιστρο το εκαψα (απο μακρια και προσεχτικα μην κανει τριπες ή παρει φωτια) για να μην τριβεται ;) |
ωχ...θαχω αλλα τωρα.:D
:smt067τρωω ψαρια, κλεβω φελιζολ... με βλεπω στο αλκατραζ !!! :smt022 |
και εγω απο οικοδομη πηρα για το background, βεβαια ρωτησα πρωτα τον υπευθυνο για ενε κομματι μικρο και μου εδωσε ο ιδιος.
:rolleyes: αυτο που ξεχασα να πω ειναι πως το ιδιο βραδι πηγα και πηρα και ενα μεγαλυτερο :D :D :D |
υπάρχει ένα μαγαζάκι στην Αθήνα. Σε μια στοά κόντα στην καλαυθμώνος. δεν ξέρω ακριβώς το σημείο γιατι το συναντώ τυχαιά, είναι δίπλα σε ένα μπαράκι.
Αυτό το μαγάζι είναι η πατρίδα του φελιζόλ, φτιάχνει τα πάντα από αυτό. Πρέπει να ειδικεύεται σε κατασκευή σκηνικών. (Το μπαράκι που λέγαμε είναι αυτό ποθ πάνε οι ηθοποιοί) +-3 |
Σε μάντρες με δομικά υλικά έχουν!Εμένα μου έχει μείνει ένα φύλλο (3 εκατοστά πάχος),τί διαστάσεις το θές περίπου,άμα σου κάνει να στο δώσω
|
δεν
παιδια τι διαφορα εχει το μπλε απο το ασπρο φελιζολ?εκτος απο τους κοκκους την πυκνοτητα και το χρωμα?
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board