Μια μικρή εικόνα!!
2 Συνημμένο(α)
Απλα δυο φωτο... γιατι η εικόνα οσο χιλιες λεξεις!!!
Ελπιζω να σας αρεσουν γιατι εχει πεσει δουλεια... (Πολυ Σφουγγαρισμα...)-+9 -+9 Αν Εχετε καποιο σχολιο φυσικα καλοδεχουμενο! και να μην ξεχασω... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!;) |
Καλωσορισες
Θελει τουλαχιστον αλλες τοσες πετρες. Και διακρινω ενα ειδος απο Βικτωρια? |
σωστα το διεκρινες...ετσι ειναι .:smt109
Haplochromis obliquidens αν το θυμαμαι καλα. και βαλε πετρες... WELCOME ON...BOARD |
Σωστοσ!!!
Κερδισες γαυρε... :smt038 ειναι οντως haplochromis obliquidens.
Μου πουληθηκε πριν εναμιση χρονο γαι Malawi και οχι για Victoria αλλα :smt070 (τιμιοι επιχειρηματιες των petshops) δε μου παει η καρδια να τα βγαλω. Ασε που εχουν πειστει οτι ειναι Malawi:smt025 . Οσο για τις πετρες, δεν πρεπει να εχουν και χωρο για ελευθερο κολυμπι?? |
ειναι πεναλτυ παντως μαζι με τα μαλαουι να εχεις και τα βικτωρια-να.:smt021
οσο για τις πετρες θες το λιγοτερο αλλες τοσες. και τοποθετημενες με τροπο που να δημιουργησεις τις δεουσες κρυψωνες-σπηλιες κλπ, που εχουμε πει αμετρητες φορες. πουναι ο λινκ μαν να ριξει κανα λινκ...:smt117 |
Ερωτηση
:confused: τοτε εχω μια ερωτηση.
το συγκεκριμενο ειδος victoria βρισκεται στο ιδιο tank με τα malawi mbuna εδω και εναμιση χρονο.... ποτε θα χτυπηθει... το πεναλτυ??? και πως?:cool: :smt017 |
ισως με τους συγκεκριμενους παικτες -+11που εχεις, να τα πανε καλα.
για βαλε καναν .:smt071..ματερατσι μεσα, να δεις για ποτε θα γινει:smt075 ζινταν !! :smt021 |
Παραγκα!!
Ακομα και τα ψαρια μου... πανε στοιχημα!!:smt081
Παραγκα Ιταλιας:smt004 |
Παράθεση:
|
που να σε φανε τσουχτρες...
αλλα παμε παλι στο ποστ μη το σκιζουμε... βαλε κανα λινκ απο παλιοτερες κουβεντες περι μαλαουι-δων ωρε λινκμαν +-3 |
Να γίνω εγώ λίγο κακός αυτήν την φορά ??
Επί του αισθητικού : ( περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά …)
·Αν και δεν διακρίνετε καλά από τις φωτογραφίες, έχω την εντύπωση ότι η είσοδος και η έξοδος του φίλτρου είναι από την ίδια μεριά … νομίζω ότι είναι καλλίτερο για την κυκλοφορία του νερού αν τα είχες σε διαφορετικές πλευρές !! αλλά επειδή ξέρω ότι δεν μπορεί να υπάρχει πάντα αυτή η πολυτέλεια θα σου πρότεινα τουλάχιστον να αλλάξεις τον προσανατολισμό της εξόδου του φίλτρου … ( είναι κάθετος στο ενυδρείο με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα ποιο αναποτελεσματική την κυκλοφορία του νερού … στην αριστερή μεριά έχεις σαφώς χειρότερη κυκλοφορία από την δεξιά ) άμα το έβαζε οριζόντια να διώχνει το νερό προς την άλλη μεριά το ενυδρείου θα είχες πολύ καλύτερα αποτελέσματα !! Συγνώμη που ήμουν λίγο όμος … ελπίζω η άποψή μου να σε βοηθήσει να κάνεις το ενυδρείο σου καλύτερο … όπως κάποτε γ άποψη κάποιου αλλού από εδώ μέσα βοήθησε εμένα! |
Ευχαριστω
Ευχαριστω για τις συμβουλες.. να δωσω λιγες λεπτομερειες ακομα.
η σιλικονη υπαρχει οχι σε μεγαλο βαθμο και σιγα σιγα καλυπτεται απο αλγη πρασινη...:D οποτε σε λιγο μηδεν σιλικονη!;) οσο για τα φιλτρα: το δεξι που φαινεται στη φωτο ειναι ενα eheim εξωτερικο.. απο την αριστερη που δε φαινεται υπαρχει ενα fluval εσωτερικο.. οποτε και απο τις 2 μεριες υπαρχει κυκλοφορια αρκετη καθως και φιλτρανση.. ισως θα ηταν καλυτερα με καθετην την εξοδο του εξωτ. φιλτρου ομως πιστεψε με οπως ειναι τα ανοιγματα του ενυδρειου ηταν δυσκολο.... Προσπαθω...:smt102 ευχαριστω παντως.. |
παρακαλώ
το εσωτερικο φίλτρο δεν φενότανε καθόλου ...:smt003
|
Παράθεση:
Παράθεση:
ειπαμε οταν καποιος ζηταει αποψη την δινουμε. αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να συμπεσουν ολες και ολων...:smt064 |
επρεπε να κλεισω την αεραντλια για να βγαλω φωτο και να τη στειλω..:smt038 :smt070 +-6 :smt038
|
Μπα το ίδιο είναι, ετσι κι αλλιώς θα την αναβες μετά την φώτο.
|
Παράθεση:
μπήκε για να γίνουν κατανοητές η προθέσεις μου … ότι δηλαδή δεν είπα με κακία ότι είπα !! :smt003 |
Παράθεση:
Όση άλγη και να πιάσει θα φαίνεται σαν ξένο σώμα πάντα !!! αλλά αυτό μένει να το δούμε και στην πράξη !! όπως λέει και η υπογραφή μου !! |
Πάνω στην σιλικόνη δεν πιάνει η άλγη.
|
φοβερο αυτο....
και βεβαια πιανει... αλλιως τα ψαρια μου το βαφουν με μαρκαδωρο για να με κοροιδεψουν...:smt110 |
Παράθεση:
|
Μετακόμισε την αριστερή....πέτρινη...ντανα αριστερά και βάλε περισσότερες πέτρες :smt073
Αποτέλεσμα: περιορίζεις τη περιοχή που υπερασπίζεται το κυρίαρχο αρσενικό (όπως μου είπες έχει το 1/3 του ενυδρείου),δημιουργείς καλλίτερο περιβάλλον για τα mbuna σου και κρύβεις τη σιλικόνη :smt033 Ααααα και βγάλε τα πλαστικά φυτά που έχεις :smt021 :smt003 |
Παράθεση:
πρασινος ειναι ο ηλιος του πασοκ , πρασινο ειναι τοανθρωπακι που βλεπεις...:D , με το πρασινο των φαναριων περνανε τα αυτοκινητα... πρασινη ειναι και η αλγη πανω στη σιλικονη μου... οχι μαυρη... Π Ρ Α Σ Ι Ν Η!!! και φευγει με το δαχτυλο... οπως παντα φευγει η αλγη.. καμια αλγη δε θελει πυρηνικα για να φυγει!!! :smt095 δε βλεπω... ολα μαυρα:smt095 |
Παράθεση:
βαθιά νυχτωμένος !!! δεν είχες ποτέ αληθινό πρόβλημα με άλγη ε ??? :rolleyes: |
ευτυχως διατηρω καλες συνθηκες..:-P
και διακρινω καλα και τα χρωματα..:smt101 το πρασινο ειναι σαν πρασινο... ευτυχως.. ευχαριστω παντως για τη βοηθεια:smt059 |
Παράθεση:
αμ ολα τα περιμενα, αλλα συμβουλη ακουασκεηπινκ απο τον γιαννη...:smt030 μηπως να σου θυμισω πως τοχες ?? :smt079 λοιπον αφηστε το παιδι και εν δυναμει φιλο μου (γαβρος γαρ...), και κοιταξτε μερικοι μερικοι - βλεπε μελης- να κανετε οτι υποσχεθηκατε, για θαχουμε ρομπο-ποιηση !!! :smt066 στο δια ταυτα τωρα, επειδη μου αρεσαν πολυ οι χρωματικες σου τοποθετησεις εν γενει, αναβαλλω το μαστιγωμα για τα πλαστικα φυτα. καποια στιγμη πρεπει να παρεις την αποφαση να τα αλλαξεις ομως. οπως και τις μπουρμπουληθρες, οπως και να χωσεις μισο φορτηγο πετρες. |
Παράθεση:
Τα καλα του συλλογου και των......φιλων :smt014 :smt084 :smt062 :smt075 Γι αυτο και εγω του ειπα να ερθει το Σαββατο :smt023 |
Παράθεση:
εχω κανει χρονια επιστημονικες μελετες σχετικα με το πρασινο...:smt015 τουλαχιστον αυτο ηξερα οτι το ξερω καλα!!!:smt028 το μονο κακο ειναι οτι το φορτηγο δε χωραει στο στενο που μενω και θα πρεπει να τις τρεχω με τα χερια τις πετρες...:( αλλα οι συμβουλες σου συντροφε γαυρε... πολυ σεβαστες!!+-3 οπως και οι δικες σου γιαννη...+-3 που θα φροντισεις και για τη ζεστη υποδοχη... θα φερω ανεμιστηρακι... για μενα!!:smt092 |
Παράθεση:
Προπονηση για.....βαζελος?? :smt082 :smt082 :smt082 |
2 Συνημμένο(α)
Και ειχαμε αλλαγες.... περασε το φορτηγο με τις πετρες... οποτε ακουω νεα σχολια....:cool:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board