Crowntail Bettas
2 Συνημμένο(α)
Mariel ανέβασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα φωτός .... δεν είναι και οι καλύτερες αλλά επιφυλάσομαι :D
Φτού φτού μην μου τους ματιάσετε :smt014 :smt014 :D :D :D |
Όντως, φτου!
Εντυπωσιακά ψαράκια. Από πού τους πήρες? Έχεις και αντίστοιχες θηλυκές? |
παντα τετοια....
φτου,φτου,φτου,φτου...και χθφτου*......αντε για χαρη σου εκανα λουτσα το laptop μου......:D:D:D...να σου ζησουν...κουκλοι......:p:p:p:p:p:p:p:p
*πολυ μεγαλο φτου......:D:D |
αντε,αντε,καλοριζικοι:smt030 !!!μια χαρα φαινονται,λιγο λυγισμενες οι ακτινες της ουρας(καλα,καλα,σταματαω,μη βαρατε...:smt117 )
|
πολυ ομρφοι ιδιετερα ο δευτερος φτου φτου φτου ! να σου ζηsουν και συντομα να γινουν πατεραδες!:D
|
Κουκλοι :smt023
|
@CBR929 απο το water inn τους πήρα ... έχει ΠΟΛΛΟΥΣ Crowntail ....
μπράβω τους που δεν φέρνουν μόνο τους κλασσικούς Vailtail ... όχι δεν εχω αντίστοιχες θηλικές .... ;) @Mariel, έτσι φαίνονται γιατί οι φωτός είναι απο φάση που βλέπονται .... και "χορεύουν" :D ..... τι σημαίνει να είναι ληγισμένες οι ουρές τους ? :rolleyes: |
Λθγισμένες ουρές εννοεί ότι τα κεντρικά νεύρα της ουράς δεν είναι ευθείες αλλά λυγίζουν.. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι και τέλειος...Αλλά και πάλι...
:smt067Mariel:smt086 Πάντως είναι άψογοι....Μάλλον θα πρέπει και εγώ να πάω προς water inn να γιατί μου λοίπουν δύο ψαράκια ακόμα... |
αυτο,οτι οι προεξοχες της ουρας ειναι λυγισμενες,συνηθως στους ct ειναι αποτελεσμα κακης ποιοτητας νερου(γενικα ειναι πολυ ευαισθητοι και απαιτουν καλες συνθηκες νερου για να μεινουν αλυγιστες)
|
Παράθεση:
έεε,, σε ποτηράκι ήταν .... για να δούμε τι θα γίνει τώρα ...:confused: :D |
Μς ενα καλο αντιχλωριο+υγρο για δεσμεση των βαρεων μεταλλων του νερου+antistress και θα ειναι μια χαρα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board