Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=20)
-   -   αχχχχ,καταραμενο μυδι..... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11960)

klaz 22-05-06 19:11

αχχχχ,καταραμενο μυδι.....

ενας γνωστος πριν μερικες μερες μου εφερε ενα μυδι-στρειδι γλυκου νερου...ολα καλα μεχρι εδω.το εβαλα λοιπον στο ενυδρειο,με τα αγγελοψαρα μου,ολα καλα μεχρι εδω,και αρχισα να ψαχνω να δω τι διαλο ειναι ....διαβασα λοιπον εδω μεσα απο φιλους που το ειχαν δοκιμασει,οτι υπαρχει περιπτωση να τραβαει νιτρικα..(ε,καλο μου φανηκε)...και λεω ενταξει ακομη ενας χρησιμος κατοικος στο τανκ....βεβαια,αναφερθηκε,και το γεγονος οτι αν πεθανει σε χρονο ντε-τε εχεις γεμισει με αμμωνια..........:?:?:?....Ε,ΛΟΙΠΟΝ γ****************** ΤΗ γκαντεμια μου,αφου ειχε προηγηθει η κλασσικη χθεσινη αλλαγη νερου,και τα παντα δουλευανε ρολοι..το βρωμοστρειδι αποφασισε να παει στο στρειδοπαραδεισο..........:?:?:?:?:?:confused::con fused::confused:.ερχομαι λοιπον,και βλεπω..μαλλον για αρχη να πω μυριζω μια ασχημη μυρωδια στο δωματιο...,και αφου περασα με τρομο απο τοδισκοενυδρειο,και ηταν ολα καλα,περασα και απο τα ζωοτοκα,που επισης ηταν ολα καλα,περασα και απο τα κλαζοκριμπς..μια απο τα ιδια....φτανω στο τανκ με τα 8 μου αγγελοψαρα..και ..............................τα 4 νεκρα,τα 4 χαροπαλευουν,μαζι με καποιους γλυφτες.....προλαβα ευτυχως να σωσω οτι ζουσε...κανω και μετρησεις αμμωνιας......αν ειχε το χαρτακι του τεστ,αλλα 10 χρωματα θα τα ειχα δει..........:confused::confused::confused:αυτα,τα λιγα φριχτα...απλα ηθελα να σας τα πω για να ξεσπασω καπου το θυμο μου,και την πικρα μου.....(ηταν και απο τα αγαπημενα της γυναικας μου)..........:smt076:smt076:smt076:smt076:smt076: smt076:smt096:smt096:smt096:smt096:smt010:smt010:s mt010:smt010:smt010

george 22-05-06 19:16

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από klaz
διαβασα λοιπον εδω μεσα απο φιλους που το ειχαν δοκιμασει,οτι υπαρχει περιπτωση να τραβαει νιτρικα..(ε,καλο μου φανηκε)...και λεω ενταξει ακομη ενας χρησιμος κατοικος στο τανκ....βεβαια,αναφερθηκε,και το γεγονος οτι αν πεθανει σε χρονο ντε-τε εχεις γεμισει με αμμωνια....

Εγώ τώρα τι να πω ;;;; :smt102

γαυρος 22-05-06 19:49

5 χρονια φωναζω...ΤΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...:smt100

Φωνη εις ματην...:smt102

την αλλη φορα ριξε κανα κοτοπουλο ψητο :smt117μεσα θειε,:smt075
δεν παθαινουν τπτ μη μασας...:smt110:smt021

Tolis 22-05-06 20:10

Εγω τουλαχιστον σε οσα μηνυματα αφορουσαν μυδια-στρειδια εδω μεσα, προειδοποιουσα...

Τελως παντων - τα υπολοιπα τα εσωσες? Εχεις κανει ολικη αλλαγη?

Pritanis 22-05-06 21:33

και εγω εφερα 4 και τα εβαλα σημερα στο δισκοενυδρειο...... Παω να τα βγαλω σουμπιτα...... Αλλα μου κανει εντυπωση, ειναι δυνατον τοσο γρηγορα να ανεβασουν την αμμωνια;;;; Μηπως ηταν ψοφια και δεν τα ειχες παρει χαμπαρι ρε Κλαζ καμια βδομαδα;;;;;;

halvas69 22-05-06 21:46

Άντε πάλι klaaaaaazzzzzzz !!!

klaz 23-05-06 00:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Pritanis
και εγω εφερα 4 και τα εβαλα σημερα στο δισκοενυδρειο...... Παω να τα βγαλω σουμπιτα...... Αλλα μου κανει εντυπωση, ειναι δυνατον τοσο γρηγορα να ανεβασουν την αμμωνια;;;; Μηπως ηταν ψοφια και δεν τα ειχες παρει χαμπαρι ρε Κλαζ καμια βδομαδα;;;;;;

ναι ψοφιο ηταν οταν αρχισε να σκαβει,και το βρηκα 3 ναυτικα μιλια πιο κατω............βγαλτα βρε χαμενε,τωρα που ειναι νωρις...η υπαρχει και η αλλη λυση....μου δινεις ολους τους δισκους σου,και κανεις επαγγελματικη αναπαραγωγη στα στρειδια:D:D:D:D:DΒΓΑΛΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.......:idea::idea::idea::idea:

klaz 23-05-06 01:01

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis
Εγω τουλαχιστον σε οσα μηνυματα αφορουσαν μυδια-στρειδια εδω μεσα, προειδοποιουσα...

Τελως παντων - τα υπολοιπα τα εσωσες? Εχεις κανει ολικη αλλαγη?

ναι,τολη μου,τα υπολοιπα χαιρουν ακρας υγειας.,και μεταφερθηκαν αλλου,μεχρι να απολυμανθει το ενυδρειο.....

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:02.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01577 seconds with 10 queries