Τελικός Champions League
Αυτή την Τετάρτη στις 17/5 και ώρα 21:45 Θα μαζευτούμε στα γραφεία του Συλλόγου για να απολαύσουμε την Μπαρτσελώνα να σηκώνει το κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης:smt026 :smt038 :smt031 -+11 .
Να είστε όλοι εκεί! |
Εκτός από το θέαμα που θα προσφέρουν Μπάρτσα και Άρσεναλ (παίζει κι άλλη ομάδα στο γήπεδο Πάνο), θα φάμε, θα πιούμε και θα έχει πολύ γέλιο η συνάντηση!
|
Από τι ώρα μαζεύεστε?
Λέω να έρθω μιας και έχω φάει δυο απουσίες τα Σάββατα που πέρασαν, και προβλέπεται και τρίτη το ερχόμενο. |
Παράθεση:
@Dimitris21 Κατά τις 20:00. |
Παράθεση:
Υ.Σ.: Πάνο, να φυλάγεσαι εκείνη την ώρα, μπας και υπαρχει κανας "φωτορεπόρτερ" εκεί κοντά και έχουμε δράματα την άλλη μέρα , με τις δημοσιεύσεις και τα "συννεφάκια" εδώ..!) :D :D ;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τα μαγικά του θα τα κάνει και του βγάζω το καπέλο! +-3
Μην καταπιεί την Trident μόνο στο τέλος... και του κάτσει στο λαιμό! :D :smt044 |
Υπενθυμίζω πως όποιος θέλει να έρθει απόψε να παρακολουθήσει τον τελικό στα γραφεία του Συλλόγου, θα είμαστε εκεί από τις 20:00!
|
εγω δεν θα ερθω εαν δεν μου υποσχεθητε οτι δεν θα με χωσετε παλι για καμμια δουλεια ,...φαλες
|
Σκορ ημιχρόνου : 0 - 1.
Φιλικά Ιορδάνης. |
φτου..........το βλέπω και εγώ φίλε
|
Ημίχρονο: 0-1..!
ΧΕ...ΧΕ...ΧΕ...
Προς το παρόν λοιπόν, η Τριντεντ κάθεται σε μερικούς λαιμούς..! Και όσο για το "άλλο" με τον Τοτό.... ΝΑΙ!!! ΤΟ ΞΕΕΕΕΕΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D |
Ο Αλμούνια με τον πισινό του (να μην το πω αλλιώς) έχει καλύψει όλο το τέρμα. :smt013:smt013:smt013
|
Παράθεση:
|
1-1
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ πάμε για άλλο ένα ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ |
μην πει κανείς ότι δεν το είπα.......το είπα :p:p:p:p
Μπαρτσελόνα 2 - 1 Άρσεναλ |
Μπορεί να χάρηκα γιατί υποστήριζα Μπαρτσα (και την έπαιξα και στοίχημα :p) αλλά μάλλον σήμερα με κέρδισε η Άρσεναλ (ίσως για πρώτη και μοναδική φορά)
|
VIVA LA`ESPANIA!!!!
VIVA LA BARTSA!!!! Φιλικά Ιορδάνης. |
Μπάρτσα ΟΛΕ!
Τελικά, με ένα μικρό κτυπηματάκι στην πλάτη, η Trident ξεκόλλησε από το λαιμό και πήρε την κατευθυνση για την... έξοδο και η Μπαρτσελόνα, την κατεύθυνση για το σημείο απονομής, δικαιώνοντας για μια ακόμα φορά, όλους αυτούς που πιστεύουν ότι είναι ίσως η καλύτερη ομάδα σήμερα...!
Και όσο για τον Τοτό... Ε, αυτός πήγε για ύπνο!!! :D :D ;) |
Το επιθυμητό αποτέλεσμα επετεύχθει, έστω και αργά.
Ο αγώνας όμως, μάπα... |
μαλλον αλλο αγωνα ειδες, :smt031
μαπα αυτος ο τελικος??? :smt017:smt102 :smt110 εξαιρουμενης της διαιτησιας που θυμισε...Βασσαρα,zw ηταν απο τα πιο συναρπαστικα παιχνιδια:smt119. και φυσικα νικησε αυτος που επρεπε.:smt041 |
Συμφωνώ απόλυτα…αλλά όπως είπα και πιο πάνω….
Παράθεση:
Ίσως λόγω του ηρωικού της υπόθεσης που έχουμε την τάση ώρες-ώρες να πηγαίνουμε με τους αδύνατους που δεν το βάζουν κάτω. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board