Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 7 του Μαη 2006
Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 7 του Μαη 2006 Την Κυριακη 7 του Μάη θα γινει η καθιερωμενη συναντηση των ενυδρειοφιλων Βορειου Eλλαδος....... Ειμαστε ολοι προσκεκλημενοι!!!!!!
Πληροφοριες http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672 |
Παράθεση:
|
Θα ερθω να σου τα ψαλλω...... Ακους εκει να στηνεις ενυδρειο και να μην καλεις τον πνευματικο σου πατερα........ ΦΟΥΤΟΥ σου.......
|
Μη κατηγορεις το φιλο μου το Νικο γιατι δεν εχει κλαδεματα.Εχεις και λερωμενη φωλια! Ακου να μην καλεις τον πνευματικο σου πατερα!
|
Παράθεση:
|
Τουλάχιστον ήταν καλή η γραμματέα?
Λές να έρθει και αυτή στην συνάντηση? :D:D:D |
Φρονιμα!!!!!!! Κλαζακο κ**οτριβεσαι και θα στις βρεξω...... Να μην με καλεσεις.....Ποιος ξερει τι παππαδες εκανες παλι και μετα θα μου κλαιγεσαι παλι........
|
να κάνω τον δικηγόρο του klazβόλου....έχω την εντύπωση ότι υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το GAB....καλά βέβαια που δεν πήγαμε όλοι γιατί ακόμα θα έψηνε....
|
Παράθεση:
|
Λαθος κανεις ..... Υπαρχει ποστ που λεεει πως ενημερωσε τους ενδιαφερομενους με σμς.....Τοσο αλητης ειναι ο Κλαζ......
|
Παράθεση:
|
Sorry που διακόπτω τις κοκορομαχίες, ( :D ) αλλά θέλω να ενημερώσω οτι στην περι ου ο λόγος συνάντηση θα φέρω ένα κουβά υγροφίλες και ανουμπίες (νανα) - λόγω ξεστησήματος 2 ενυδρείων.
Πάρε κόσμε :p :p :p Δυστυχώς ένα DVD που επίσης ήθελα να φέρω και να μοιραστεί (reef σε High Definition) μάλλον "τσάκισε"... στην επόμενη όμως... ;) Α! αν έχει κάποιος φακή (και ρικια, αλλά δεν τρελλαίνομαι κιόλας)... θα ήμουν ευγνώμων. See ya on Sunday :) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board