Τυροκομικό αλάτι.
1 Συνημμένο(α)
Το παρακάτω αλάτι, κάνει για τα ζωοτόκα μου?
Αν ΝΑΙ, σε τι αναλογία? Υπόψιν οτι υπάρχουν και διάφορα αλλα μεσα στο ενυδρείο. tetra, neon, kuhli, corydoras, sae |
αν η σφραγιδα ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΟ δεν ειναι μαιμου,
τοτε κανει !! αν δεν εισαι σιγουρος περι μαιμουδοειδων αλατιων, περνα μια τσαρκα απο τα γραφεια να παρεις, ευγενικη χορηγια της ΧΑΛΒΑΣ ΑΕ.!! :smt040 |
Δεν ειναι σφραγίδα. Αυτοκόλλητο ειναι.
Τι διαφορετικο εχει το τυροκομικο αλατι, απο τα υπόλοιπα? Η ΧΑΛΒΑΣ Α.Ε που το βρίσκει? :) |
αλυκες Μεσολογγιου!!
το μαγειρικο εχει κατι συστατικα ροης μεσα που δεν ειναι και το καλυτερο για τα ψαρια... |
Παράθεση:
Αυτα κάνουν? Βασικα εχω μπερδευτει με τα αλατια, και ειναι κριμα να αγοραζω απο πετσοπ, μια που η διαφορα του κοστους ειναι τεραστια. Παντως το συγκεκριμενο ειναι χοντρο, και φαινεται σαν να μην εχει επεξεργαστει καθολου. Ολοι οι κοκοι εχουν διαφορετικο σχημα και διαμετρημα. |
να εστιασω στο οτι εχασα 2 κορυς απο το αλας και ηταν made in halvas και απο οτι μου ειπαν δεν το γουσταρουν τα κορυς
|
ναι το αλατι εφταιγε...
ποιος επιστημονας το διεγνωσε ?? :smt030:smt030 |
στις ασθενειες -θεραπειες θεμα απο εμενα 'θανατοι corry sterbai' δες κ.επιλοχια εγω οτι μου ειπανε σου λεω
|
εκτος απο κακος μαθητης εισαι και απροσεκτος την ωρα του μαθηματος !!:smt084
αλλο το < δε θελουν αλατι >>:smt102 και ααααααλλο το,+-4+-4 <φταιει το αλατι του χαλβα>:smt072:smt072 αν σας ξαναπιασω να μιλατε στην ταξη εν ωρα παραδοσης, θα εχουμε τα δεοντα...:smt021 |
στρ πζ giwrgos23 76εσσο σας αναφερω κ.επιλοχια οτι ηταν λαθος εκφραση αυτο εννοουσα οχι οτι ηταν ληγμενο το αλατακι στις διαταγες σας:smt027
|
Κανείς άλλος να μας πει την γνώμη του για το συγκεκριμένο? Να το ρίξω?
|
αν θες να ρισκαρεις με τα κορυς???
|
Για να ανακεφαλαιωνουμε - τα κορυντορας ειναι ευαισθητα σε οποιο αλατι.
Το αλατι που μας δειχνεις κανει , οπως και το δικο μας κανει - για ολες τις περιπτωσεις που χρειαζομαστε αλατι σε ενυδρειο. Εχοντας κορυντορας μεσα, παιρνεις ομως ενα ρισκο - ασχετως τυπου αλατιου που θα βαλεις. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board