Σχετικά με την 1η συνάντηση του 2006...
Πότε και που θα γίνει η 1η συνάντηση του 2006?
Το Σάββατο στο χώρο του συλλόγου ή αλλού? Και αν ναι, υπάρχει διαθέσιμο ενυδρείο, μήπως και φέρω μερικά γκαππάκια? |
Λοιπον η συναντηση θα γινει 14 Ιανουαριου στις 17:00 - 21:00 στο BOWLING του Προφ. Ηλια και οχι στα γραφεια του συλλογου στον Κορυδαλλο
|
Μετα βδελυγμιας το παραδεχομαστε, τελευταια φορα, θα γινει στο bowling.
Η επομενη θα γινει στον χωρο μας, ΕΣΤΩ κι αν δεν εχουμε βρει καρεκλες! |
Όρθιοι με το ποτό στο χέρι, όπως στα κλαμπ! :smt118 :smt061 :smt035 :smt041 :smt034 :smt038 :smt026
|
Παράθεση:
να χρησιμοποιεις λεξεις που λεγανε στα γυμνασια της δεκαετιας του 50 (καπου τοτε δεν πηρες απολυτηριο λυκειου ??????:D :D :D :D :D :D :D :D :smt049 :smt049 :smt049 :smt060 :smt060 ) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
- Γιατί όχι στα γραφεία? - Πως εξελίσεται η διαμόρφωσή τους? Είναι έτοιμα? Λειτουργούν? Μπορεί να περάσει κάποιος από εκεί και να τα βρει ανοικτά? Τι ώρες? 8) |
Παράθεση:
Υπομονη ! Αν θελεις να βαλεις και εσυ ενα χερακι για να βοηθησεις να τελειωσει...δηλωσε συμμετοχη ! |
Παράθεση:
|
Aν θέλετε καμιά βοήθεια, όντας Κορυδαλλιώτης, είμαι στη διάθεση σας.
Ακης |
Παράθεση:
Επίσης: βδέλυγμα=εν τη γραφή, είδωλον ή σφάγιον προσφερόμενον εις τα είδωλα, επομένως και παν ακάθαρτον ζώον. βδελυγμία=απέχθεια. Επομένως αι καταβολαί είναι ακόμη αρχαιότεραι!!! :smt080 +-8 |
πσσσσσσ μα ποια εισαι τελος παντων??
|
χρονια πολα....
.... Και καλη χρονια.
παιδια η συναντηση ειναι ανοιχτη για ολους η μονο για μελη? |
Ανοιχτή ανοιχτή! Άσε που άμα έρθεις μπορείς να γίνεις και μέλος! :smt081
|
ok .....
πλιροφοριες για το που... ποτε......κτλ κανεις απο ζωγραφου? που διαβαζω για αυτο???????
|
Παράθεση:
προσβασεις απο θηβων, και απο κηφισσο-πειραιως... |
για να δουμε θα καταφερω να ερθω
:smt030 :smt030 :smt030 :smt030 (αρε την δουλεια μου μεσα):smt030 :smt030 :smt030 :smt030 |
Παιδια, υπαρχει περιπτωση στη συναντηση να εχει κανενας λιγο Java Moss? Εχω ακουσει οτι μεταξυ ενυδρειοφιλων κυκλοφορει...
|
Εχει εχει
|
Ομορφα, πολυ ομορφα! Σχεδον μοντελο! Και που ακριβως ειναι το μαγαζι αυτο; Υπαρχει καμια διευθυνση διαθεσιμη; Ειναι ευκολο να το βρει κανεις;
|
Παράθεση:
|
περιοχη???
η συναντηση θα γινει 14 Ιανουαριου στις 17:00 - 21:00 στο BOWLING του Προφ. Ηλια περιοχη καστελα?
|
Ναι ναι
|
οκ
οκ+-3
|
υπαρχει πακινγκ στο bowling η καπου εκει κοντα???
|
Παράθεση:
Κατα πάσα πιθανότητα θα είμαι και εγώ εκει να σας γνωρίσω απο κοντά. |
Parking αφθονο, ειδικοτερα εκεινη την ωρα. Αριστερα μεσα στο bowling..
Και πισω απο την εκλησσια επίσης. |
Υπαρχει καποιος που να ξερει την ακριβη διευθυνση του μαγαζιου για μας τους νεους; ειναι πανω απο το πανεπιστημιο πειραιως, στην Ελ. Βενιζελου;
|
Kafe Bowling, ακριβως πισω απο τον Προφητη Ηλια, στην Καστελλα.
Ναι, πανω απο το Παν/μιο Πειραιως, στον λοφο. Υπαρχουν πινακιδες σε ολο τον Πειραια που δειχνουν προς Προφ. Ηλια και προς Bowling. |
Χαρηκαμε που γνωρισαμε αρκετα καινουργια παιδια!
Πολυ καλη προσελευση, γυρω στα 60 ατομα! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board