channa gachua rurles !!!!!!
5 Συνημμένο(α)
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους !!!
μετα απο πολυ καιρο και αναζήτηση , επιτελους τα βρηκα 5 channa gachua , ενα μεγαλο ευχαριστω στη ΑΒΒΥΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ για αυτα τα ΥΠΕΡΟΧΑ ψαρια , με σκοπο να μεινει ενα ζευγαρι το ενυδρειο ειναι στημενο με βιοιτοπικη προσέγγιση και παρουσιαζει ενα βυθησμενο δασος το Tra Su Cajuput Forest vietnam πως σας φαινεται?? |
Να τα χαιρεσαι ο,τι καλυτερο για Χριστουγεννα! Eχεις βαλει spagmum moss κατω εκτος απο φυλλα?
|
ευχαριστω , ειναι βρυα μαζεμενα απο δασος την ακριβη ονομασια δεν την ξερω
|
Μην τα ξανα λεμε τα τσανα απλα τα σπανε.. περιμενουμε εξελιξεις και πολλες φωτογραφιες και βιντεο.. !!:D
|
Πάρα πολύ όμορφο και φυσικό. Και ο Σταύρος είναι γνωστός για την ποιότητα εδώ και χρόνια.
|
Πολύ όμορφο στήσιμο και τα ψάρια απίστευτα, είναι ένα από τα πολύ λίγα είδη ψαριών που θα γούσταρα να έχω!
|
Αν και δεν θα έλεγα ότι είμαι φαν των βιοτοπικών ομολογώ ότι δεν ξέρω τι να πρωτοχαζέψω, το στήσιμο του ενυδρείου σου ή τα ψάρια....
Μπράβο και για τα δύο, τι να σου πω, εξαιρετικό το αποτέλεσμα.... |
σε ευχαριστω φιλε μου , να εισαι καλα
|
Συντοπίτη μου μπράβο! Απίστευτο στήσιμο και πανέμορφα όσο και ιδιαίτερα ψάρια! Πρόσφατα γνώρισα και τον Σταύρο ο οποίος είναι καταπληκτικό παιδί!
|
Μου αρέσει πολύ και τα ψάρια σου είναι φοβερά :smt038 :smt038 :smt038
Μπράβο σου !! |
Παράθεση:
Πολύ όμορφη προσπάθεια γι αυτά τα καταπληκτικά φιδόψαρα αλλά θέλουμε κανονική παρουσίαση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42401 :) * τις φωτο καλύτερα να τις ανεβάζεις εδώ γιατί υπάρχει το γνωστό θέμα με το photobucket |
Πραγματικά πανέμορφο στήσιμο και πολύ ωραία ψαρια!!!
Μπράβο, να τα χαίρεσαι! |
Άργησα να απαντήσω λόγω αρκετών υποχρεώσεων αλλά δεν σας άφισα παιδιά παρακουλουθώ , καλωσήρθες στην παρέα των φιδοκέφαλων
|
Κυριε Βασιλη θα θελαμε και αλλες φωτο παρακαλω!! Μας εχεις αφησει χωρις υλικο!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board