Lasiodora parahybana
2 Συνημμένο(α)
Εκτός από τα ενυδρεία & ένα σκύλο, στα πετ μου περιλαμβάνεται και η Ταραντούλα Lasiodora parahybana
Το συγκεκριμένο είδος το απέκτησα πριν 8 μήνες σε μέγεθος ενός εκατοστού! Έστησα ένα μικρό τεράριουμ με όλα τα απαραίτητα (τα οποία σε σχέση με άλλα είδη, είναι ελάχιστα) κι από τότε τη φροντίζω διατηρώντας την υγρασία & τη θερμοκρασία στα απαραίτητα επίπεδα και φροντίζοντας να λαμβάνει τις κατάλληλες τροφές Συνήθως ταΐζω Mealworms, Dubia Roaches & Red Runners Τα χαρακτηριστικά του είδους, για όποιον ενδιαφέρεται, είναι τα παρακάτω: Επιστημονικό όνομα: Lasiodora parahybana Κοινό όνομα: Brazilian Salmon Pink Birdeater Προέλευση : Βορειοανατολική Βραζιλία Τύπος : Εδαφόβια, Νέου Κόσμου Θερμοκρασίες :25-28 °C Υγρασία: 70% Μέγιστο μέγεθος: περίπου 22-25 cm άνοιγμα ποδιών Ταχύτητα : Αργή Ρυθμός ανάπτυξης : Γρήγορος Ιδιοσυγκρασία: Tolerant but moody (remember this is a guideline) Άμυνα: Σπάνια πετάει τρίχες Η Lasiodora parahybana είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες ταραντούλες, φτάνοντας έως και τα 25 εκατοστά. Δεν κρύβεται ούτε σκάβει συχνά. Αυτή τη στιγμή το μέγεθος της "δικής μου', είναι περίπου 5 εκατοστά...οπότε όπως καταλαβαίνετε, έχουμε μέλλον! Οι φωτογραφίες είναι πρόχειρα τραβηγμένες Θα ακολουθήσουν κι άλλες |
Τέλεια!! Βάλε της και moss να κρατάει υγρασία!! Από τα μέρη μας...
Απο τις πιο αδηφάγες ταραντούλες!! Η δικιά μου έχει φτάσει 22εκ Να την χαίρεσαι!! |
Να είσαι καλά!
Κι εσύ να χαίρεσαι το θηρίο σου Ανέβασε καμιά φωτό να δούμε Επόμενη αγορά θα είναι μια Brachypelma emilia ;) |
5 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Η μικρή μου emilia... Η αρσενική μου pterinochilus murinus, 4ων ετών, η οποία απεβίωσε σήμερα το απόγευμα από γηρατειά... Και μια γενική από μερικά σπιτάκια των ζωντανών μου... Συνημμένο Αρχείο 90309Συνημμένο Αρχείο 90310Συνημμένο Αρχείο 90311Συνημμένο Αρχείο 90312Συνημμένο Αρχείο 90313 |
Ωραία κατάσταση έχεις κάνει!!!
Και ωραία ζωντανά...:smt041:smt041:smt041 Διευκρινήσεις : Τι είναι τα μικρά κουτιά πάνω από τα μεγάλα? Η αράχνη αριστερά, είναι αληθινή? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board