Σχεδιάζω γαριδάδικο.
1 Συνημμένο(α)
Είμαι στα σχέδια ενός γαριδάδικου 50χ40χ45 70 lt περίπου καθαρά που λειτουργεί με μικρά γκαπι που θα δοθούν σε φίλους.τα προβλήματα αρχίζουν γιατί στην επαρχία τα υλικά δεν τα βρίσκουμε εύκολα.το ψάχνω για μαύρο χαλαζιακό χαλικάκι ή άμμο. Μος θα μου δώσει ένας φίλος από φυτά δεν υπάρχει πρόβλημα το 200lt το κλαδεύω κάθε βδομάδα. Τώρα το ενυδρείο έχει διακοσμητική λάβα από το praktiker αλλά νομίζω ότι δεν κάνει για φυτά. Από γαρίδες Red Cherry και Amano. (περιμένω απόψεις και σχόλια.)
|
Παράθεση:
Δεν ξέρω παραμέτρους απο amano να σου πώ , αλλά απο ότι ξέρω ένας φίλος τις έχει σε υφάλμηρο για να αναπαράγονται. Φαντάζομαι θα σου πούνε τα παιδιά εδω ;) Απο φυτά βάλε τα πάντα όλα , ήθελα να σου στείλω η κακομοίρα και μετά θυμήθηκα αυτο το ενυδρείο που αναφέρεις ;) |
Παράθεση:
|
Ξέχασα να ρωτήσω θα βάλεις και σε αυτό co2 ??
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Αυτό κάνει για τις γαρίδες. Europet Bernina Dark 1-3mm 10kg
|
2 Συνημμένο(α)
Η αρχή έγινε αλά δυστυχώς τα σχέδια άλλαξαν και το χαλίκι δεν έφτασε,περιμένω 10 κιλά την επόμενη βδομάδα υπομονή.
|
Αυτό που έβαλες είναι απλό μαύρο χαλαζιακό χαλίκι ?? Οι πέτρες τι περίεργες .. διαφορετικές :D αγορασμένες ??
Θέλω να δώ τι θα κάνεις με τα φανταστικά φυτά σου ;) |
Παράθεση:
|
Ασε τις πετρες που ενδεχόμενος θα ανεβαζουν σκληρότητες. Ωραιο το μαυρο υποστρωμα,βαλε ξυλο μεσα κ moss. Περα απο το στρώσιμο πρεπει να ωριμασει το ενυδρειο αρχικά. Οποτε ξεχνα για λιγο το διακοσμο,δωσε βαση στα φυτα,moss κ δημιουργία αλγης. Μετα απο δίμηνο θα βάλεις γαριδες. Κ αν εχεις υπομονη κ παει καλα,μπορεις να βαλεις κ γαρίδες σοβαρές.
|
οταν σου ερθει και το υπολοιπο υποστρωμα παρε τηλ.θα το στησουμε μαζι.....ξερεις..
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
το έβρασα και είναι σε δοχείο με νερό.τα φυτά η μος και εγώ περιμένουμε το χαλίκι για να συνεχίσουμε οι γαρίδες θα μπουν Απρίλιο. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Άρχισε το στήσιμο αν και το χαλίκι δεν ήρθε περιμένω.Θα το βάλω όταν έρθει στην αριστερή πίσω πλευρά. Το φίλτρο μπολιάστηκε και δουλεύει με αρκετό ενυδρειακό βαμβάκι για να καθαρίσει η θολούρα. (Περιμένω απόψεις και διορθώσεις.)
|
1 Συνημμένο(α)
Μια φωτό ακόμη.
|
Παράθεση:
Να σου πώ γουστα είναι αυτά να κάνεις ότι σου αρέσει εσένα . :) |
Mου αρεσει το στησιμο με την ριζα και τις κρυψωνες απο κατω.
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Ωραιος, προχωρα!
Εβαλες κανενα σαλιγκαρακι μεσα να ωριμασεις τον βυθο σιγα σιγα; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Δυο καινούργιες φωτό.
|
Δοκίμασε λίγο μερικές αλλαγές στο aquascape σου να δεις πως θα είναι...
Α. από την πίσω δεξιά γωνία πάρε την μία από τις δύο πέτρες και τοποθέτησε την στην γωνια μπροστά από την ανούμπια... μετά φέρε την ανούμπια πιο μπροστά. Β. Βάλε την ριζα πιο δεξια, δίπλα από το φίλτρο, όχι μπροστά όπως είναι τώρα και να κάθετε πιο ‘‘χαμηλά‘‘ , μετά μετέφερε την μπροστινή δεξια πέτρα στην αριστερή γωνία μπροστά από την ανούμπια. |
Παράθεση:
------------------------- Βάλε την ριζα πιο δεξια, δίπλα από το φίλτρο, όχι μπροστά όπως είναι τώρα Το εσωτερικό σαμπ το έβγαλα δουλεύει φίλτρο 300lt εσωτερικό και στην πορεία βλέπουμε. |
2 Συνημμένο(α)
Έγιναν κάποιες αλλαγές.
|
3 Συνημμένο(α)
Πήρε την τελική μορφή του τώρα μόνο μικρές αλλαγές μπορούν να γίνουν. Μπήκανε μερικά μικρά γκαπυ αρκετά σαλιγκάρια και περιμένω να στρώση ο βυθός.
|
Ωραιος! Υπομονη τωρα λιγο καιρο.
Ωραια χρωματα τα σαλιγκαρια! |
Παράθεση:
:D:D Γειά στα χέρια σου :D:D:D Βλέπω τα σαλιγκαράκια σου και σκέφτομαι τα δικά μου :( που με αφήσανε ... :( |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board