εντλερ εγκυμοσυνη...
καλημερα εβαλα στο 30λιτρο ενα αρσενικο εντλερακι μωρο ακομα και 3 θυληκα και τα 2 θυκηκα ειναι πολυ φουσκωμενες οι κοιλιες τους τα εχω 3 μερες στο ενυδρειο αλλα θελω να ρωτησω ποσο καιρο κανουν γεννησουν???
|
Τώρα αυτό είναι σα να παίρνει η έγκυος για πρώτη φορά τηλέφωνο τον μαιευτήρα και να του λέει: "Φούσκωσε η κοιλιά μου, πότε γεννάω???":D:p
Αν ξέρεις να μας πεις πότε έγινε η "δουλειά", ή μας βάλεις καμιά φωτό, ή μας πεις πόσα γραμμάρια πήραν, μπορεί να επιχειρήσουμε πρόβλεψη.:D |
ξεχωριζεις τα μωρα στο πισω μερος της κοιλιας??? καποια φωτΟ?
|
Παράθεση:
μωρα δεν εχω παρατηρησει καθως δεν φημιζομαι και πολυ για την οραση μου θα τα ξαναδω το μεσημερι που θα παω σπιτι και θα σας ενημερωσω.... μποκοστα κρατιομουν μην το πω τοσο καιρο αλλα ειδα κατι φωτογραφιες σου απο τις συναντησεις πανω και εισαι ολοιδιος με τον πατερα της κοπελας μου:D:D:D αφου στην αρχη τρομαξα |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
off topic
χανουμακια κοιταξτε αυριο μην σας παρουμε την προκριση μεσα στο οακα |
Παράθεση:
|
ποσο καιρο κανουν να γεννησουν ρε παιδια τα εντλερ ????
|
Παράθεση:
Μπορει ηδη να εχεις μικρα και να μη τα βλεπεις και πολυ τις πρωτες μερες.Σε 3 βδομαδες (στο περιπου) απο τη μερα που παρατηρησες οτι ειναι φουσκωμενη θα εχεις μικρα.Υποψην μπορει να γεννησει και 2-3 φορες χωρις να ξαναζευγαρωσει.;) |
Παράθεση:
τα αρσενικα τι μεγεθους φτανουν??? η δικια μου μαλλον εχει ανεμογγαστρι:D:D |
παιδια ΣΟΣ μολις ειδα δυο μωρα τι θερμοκρασια θελουν???
τι φαι τρωνε και υπαρχει περιπτωση να τα φανε τα αλλα εντλερ?? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ισως γεννησει και αλλα μεχρι την αλλη μερα.Απο γεννες εχω μετρησει απο 3 μεχρι και 8...σημασια εχει οτι αν ξεκινησουν δεν σταματανε :D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και ελπιζω να ειναι "σωστος" ο χωρος που κανω το ποστ μου,
ασχολουμαι αρκετο καιρο με ενυδρεια αλλα σταματησα γιατι ειμαι φοιτητης σε αλλη πολη το σαββατοκυριακο θα μου φερουν το 80λιτρο ενυδρειακι μου και θα ξαναξεκινησω αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι να βαλω γκαπυ ή εντλερ και καποια θετικα οποιος θελει για το καθενα με γκαπυ ασχολιομουν χρονια τα εντλερ τα εμαθα πριν 2 μερες θα ηθελα να μου πειτε και πως να στεισω το ενυδρειο ωστε να παρω αρκετα μωρα |
Καλώς ήρθες. Είσαι στο θέμα κάποιου άλλου, καλύτερα άνοιξε ένα δικό σου, για να τα πούμε και να το βρίσκουμε πιο εύκολα, να σου απαντούμε.
|
Παράθεση:
|
προχτες μια θυληκια ειχε πεταξει εξω απο την κοιλια της δυο στρογγυλα μπαλακια σαν αυγα...αφου εφυγα στην δουλεια και γυρισα δεν τα ειχε αλλα ειχε κατσει πισω απο μια πετρα η ανασα της ηταν πολυ γρηγορα και μετα κρυφτηκε πισω απο το φιλτρο χωρις να κουνιεται...στεναχωρηθηκα καθως νομιζα πως κατι ειχε και ηταν στα τελευταια του το ψαρακι αλλα σημερα ειναι μια χαρα...τι λετε να ειχε??
|
Μαλλον είναι μικρά που δεν τα καταφεραν...
Απο που τα πήρες; Υπάρχει περίπτωση να εχουν ζευγαρώσει με γκάπυ; |
Παράθεση:
απο ενα ψιλικατζιδικο...ρε τσουμ θεε απο πετ σοπ τα πηρα-+9 |
Και αυτό τι σημαίνει; Εχω δει σε πετ να τα έχουν ολα μαζί τουρλου τουρλού... Αφου είσαι σίγουρος οτι είναι καθαρά, οκ...
|
Παράθεση:
εμενα με παραξενεψε πως μετα δεν ηταν καλα το ψαρι..ευτυχως τωρα ειναι μια χαρα:smt028 |
ειναι δυνατον μετα απο 3-4 μηνες τα μωρα τα μπορουν να αναπαραχθουν γιατι στο 30λιτρο που ειχα τα μωρα βλεπω νεα μικρα
|
Είναι :D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board