Ψαροσυνάντηση Μαίου 2017 - Αθήνα
Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε από κοντά , ελάτε να βρεθούμε για κανα καφεδάκι.
Και επειδή το γοργόν και χάριν έχει Σάββατο 27/5 στο γνωστό μέρος κατα τις 17:00 Στον παλιό Στάβλο που τώρα πια λέγεται The Sowl , στον χώρο που βρίσκεται αριστερά όταν μπαίνουμε!!! Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791 |
Σας έρχομαι επιτέλους.
|
Παράθεση:
θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει απο τη δουλεια:) |
Παράθεση:
|
μέσα και εγώ!
|
ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!! Τάκη θα μου φέρεις και κάνα ramshorne από το περίσσευμα σου?:)
------------------------- Το πολύ πολύ να με δείτε με κανένα μπαστούνι :D:D:D:D |
Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα .
Πανο σοβαρα θα ερθεις; |
Καλά να περάσετε. Δυστυχώς εγώ θα έρθω για ένα αυθημερον ταξίδι στης 2/6
|
Παράθεση:
|
Κι εγώ μέσα........εκτός απροόπτου.
|
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου |
Και εγώ μέσα. Αν στραβώσει κάτι θα ενημερώσω.
|
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) isidor |
χάλια περνάτε :P σας ζηλεύω
|
Εγώ ΔΕΝ έρχομαι, γιατί ΔΕΝ συμπαθώ κανέναν σας...!!!
:smt082:smt082:smt082 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλα να περάσετεεεεε :-)
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
εσύ δεν θα έρθεις ; |
Λουκά δεν θα έρθεις? Απαππα
|
Κατα μεγαλο ποσοστό θα ειμαι εκτος εδρας...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Πολυ εκτος Λουκα η λιγο?:D:D:D:D
|
3 σημεια παιζουν,δεν ξερω ακομα που θα με στειλουν...αν και το βλεπω για σπαρτη... :)
|
Ε τότε θα πιω μια μπύρα και για εσένα :D:D:D:D:D
|
Μια εσυ μια και ο κ.τακης :) τα πιασαμε τα λεφτα μας!! χαχαχαχαχ :)
|
Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Τόσα Σάββατα έχει ο χρόνος. Αυτό βρήκε να βάλει την βάπτιση; Όπως καταλάβατε δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω. Την επόμενη φορά. |
Παράθεση:
|
οδηγατε μετα κ.τακη :)
|
Θα τον πάρω εγω με το δικο μου αμάξι. Θα είναι ξαπλα κι ολας να ξεκουραστει στη διαδρομή μέχρι το σπίτι του.
|
Ειδες Λουκά γιατί υπάρχουν οι φίλοι ;
|
Εννοείται!Δεν αμφέβαλλα ποτέ!
|
Να δω ποιος θα πάρει ποιον στο τέλος...
|
Τακη καλησπερα υπολόγισε εμενα και τον mathiu.. Αν δεν προκύψει κατι!!
|
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πρώτη φορά κατεβαίνω να σας γνωρίσω και θα είμαι μόνος μου με τον Τάκη να πίνουμε μπύρες και δε θα έχουμε τι να λέμε γιατί τα λέμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Δε βλέπω συμμετοχή.
|
Μηπως τελικα μονο ο Τακης σε συμπαθει;:D:smt043
|
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) isidor 9 )kgf12345 νομιζα θα λειπω γιατι εχω ενα σχολειο καταβασης φαραγγιων εκεινο και το επομενο σαββατοκυριακο,αλλα τελικα δεν θα λειπω ολη τη μερα ευτυχως:p οποτε θα ερθω:) |
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) isidor 9 )kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) |
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) 11) ScorpionGr 12) mathiu |
Εγώ θέλω μια καρέκλα κενησί δίπλα στο φιλαράκι μου τον βοας και μια μπύρίσα γιατί πνευματικά θα είμαι εκεί!!!!
|
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas + πνευματικά Sakisdraminos :D 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) 11) ScorpionGr 12) mathiu |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board