Ωραίες εικόνες !!!
Μπράβο βρε Γιώργο |
πανέμορφα μπράβο.
εγώ από τέταρτη θα το ξεκινήσω γιατί θα πάω το χρυσόψαρο σε πετ να το δώσω αφού δεν το έχω δώσει ακόμα. Ο παπυρος ήρθε περιμένω να πάω να πάρω μπαμπού βούρλα και δράκενα και ξεκινάω, αυτό που φαίνεται στον πάτο είναι πέτρα? |
θενξ τακη.
απο εικονες εχω χορτασει. γεννα δε βλεπω κιεχω αρχισει να ανησυχω:D φοβαμαι μηπως στρεσαρεται η θηλυκια πολυ. εχει ανεση να κρυφτει και βλεπω πως εχει κιαυτη τσαμπουκα.του ριχνει κατι κυνηγητα του αρσενικου που τον παει να!:D οταν της κολλαει πολυ δηλαδη και την ενοχλει. αλλα ισως να στρεσαρεται που ειναι κ μονη της. γενικως τα θηλυκα εχουν ενα θεμα μαυτο αποτι εχω δει. ειναι πιο κοινωνικα αποτι τα αρσενικα. η κατι τετοιο ειναι,η απλα δεν ειναι ετοιμη ακομα. η και τα δυο. σημερα προσθεσα μια κουταλια αλατι μπας κ ξυπνησουν λιγο. θα δουμε. |
Το αλάτι για πιο λόγο το εβαλες?
|
γιατι αυτο το ειδος ειδικα,στη φυση ζει σε υφαλμηρο νερο.
αλλα το αλατι γενικως κανει καλο στους μονομαχους. υπαρχουν πολλα θεματα σχετικα,(κ υπομνηματα) ψαξτο λιγο;) μπαινω απτο ταμπλετ τωρα κ δε μπορω να ψαξω τα λινκς να σου δωσω. μιλαμε για ενυδρειακο αλατι παντα. ενα σχετικο λινκ απο ξενη σελιδα εδω http://bettasplendid.weebly.com/salt-baths.html |
Ρε Τζορτζ δεν εχει νερο μεσα? Σαν να αιωρουνται ειναι τα ψαρια.
+-3+-3+-3 |
Εχει φτιαξει ξανα πολυ τρελη κατασταση Γιωργο!
|
ευχαριστω:)
σπυρο κιεμενα εντυπωση μου κανει τωρα που το λες:D δεν τοχα προσεξει:D |
ψαρουκλες! :)
|
Παράθεση:
|
Μπράβο Γίωργο!! Εχω χάσει επισόδεια.. ;)
Χρώματα... Άντε γεία. |
ph που τα έχεις? (γιατί στο άλλο θέμα στο ποστ που έβαλες από το seriously fish είδα να θέλουν 7-8.5.. ισχύει?
|
ισχυει.ειναι στο 7.5 τωρα χωρις αλατι.
|
Μια χαρά! Ξέρεις, περίμενα να θέλουν πιο χαμηλά κλπ.. μια χαρά για τα νερά μας δηλαδή και χωρίς επεξεργασία?
|
ναι.το νερο της αθηνας ειναι μια χαρα:)
το μονο που προσθετω ειναι to betta spa και καμια φορα -αν δεν προλαβω να ετοιμασω νερο- και prime. καμια φορα βαζω και μια δοση μελαφιξ στο ενυδρειο.και καθε 15 μερες μερες βαζω και λιγο αλατι. |
Γιώργο όσον αφορά το αλάτι αφού το χρησιμοποιείς σε μονιμη βαση νομίζω καλό είναι να έπαιρνες ένα σαλινομετρο η κάτι τέτοιο για να κρατάς την αγωγιμότητα κάπως σταθερή.
|
ναι το εχω σκεφτει κιεγω αυτο.
αυτος ειναι ο λογος που δεν βαζω καθε βδομαδα.για να προλαβαινει να αλλαζει η αλατοτητα ομαλα.(ετσι κιαλλιως δεν βαζω πολυ,μια κουταλια της σουπας βαζω). σιγουρα θα ηταν χρησιμο να εχω το οργανο ομως. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board