Περαστικά στον Δημητράκη σας! Άμα νιώσει καλύτερα ξέρεις πού θα μας βρεις.
|
Παιδιά ελπίζω να μην έχουμε καμιά απεργία Κυριακάτικα...:confused:
|
Παράθεση:
Μακάρι να καταφέρω να έρθω τελικά |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Απλά είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε με πολλούς, από κοντά Θα δείξει...μέχρι την Κυριακή |
Καλησπερα εχω καποια πραγματα που δεν τα χρησιμοποιω να τα φερω να τα παρει κανενας ειναι αμαρτια να χαλασουν (χωρις χρηματα) ειναι και δυσκολοι καιροι ...
1)τροφη σε flakes αχρησιμοποιητη 2)τροφη σε pellets χρησιμοποιημενη 3)υγρο λιπασμα χρησιμοποιημενο 4)τροφη για γατοψαρα σε ταμπλετες |
Γενικα οποιος εχει κατι να προσφερει ας το φερει...
|
ετοιμη και η πιταρα +-8
|
Παράθεση:
|
ενα eheim aquaball απο μ ενα δεν το εχω δουλεψει ποτε 4 καλαθακια και με υλικα
|
παιδια,να σας το πω κι εδω,γιατι απο κοντα δεν ξερω αν θα σας προλαβαινω...
μην με βγαλετε εμενα στις φωτογραφιες,δεν μπορω την ιντερνετικη δημοσιοτητα,ευχαριστω! |
ετοιμο και το μαγαζι! leda οκ σεβαστο. παιδια θα φερει κανεις φωτογραφικη μαζι του ή να φερω την δικια μου? ασχολειται κανεις αλλος με το αθλημα?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ακου με που σου λεω!!!:smt027 |
Παράθεση:
Παράθεση:
αυριο παιδιά εχει κανονικά ηλεκτρικό πιστεύω ε?...θα τα πουμε εκει θα φέρω και εγω 1-2 τροφες και φυλλα ξερα.. |
Παράθεση:
|
ποιος θα φιλοτιμηθει οπως κατεβαινει να παρει και την leda απο Χολαργο.....??
|
Αν δεν σου αρεσουν οι Φωτο, θα σου στειλω το καταληλλο αυτοκινητο και οδηγο να σε παρει.
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
θα φατε καλαααα.... ...(κατσε να βαλω και λιγο λακι για να το κατανοησετε:smt067:smt067:smt067:smt066:smt066zwzw ) |
επίσης οποιος θέλει λίγα αυγα αρτέμιας μπορεί να το πεί να φερω...
|
Παράθεση:
------------------------- ρε παιδια, με τι μεταφορικο θα πατε?? ειναι κανεις απο μεταμορφωση, ηρακλειο και γυρω περιοχες να παμε μαζι γιατι ειμαι ασχετος.... |
Απο μενα:
1 τεστ ph της sera 1 τροφη σε flakes για χρυσοψαρα 1 ριζα ξυλο μικρη |
μπορω να εχω την ριζα παρακαλω?
ευχαριστω:D |
Παράθεση:
|
gianniwpopi εγώ με ηλεκτρικο(απο αττική και θα κατέβω θησείο) και μετα με τα πόδια..!! πιστευω οτι με τον ηλεκτρικό θα σε βολέψει πολυ αν πάρεις απο καποιο σταθμο!
|
Metro δεν εχει σημερα?
|
Σπύρο νομίζω οτι μετρο-ηλεκτρικος λειτουργουν κανονικα ..
|
Παράθεση:
http://www.apergia.gr/ |
οποιος εχει κάποιο κλάδεμμα απο anubia κ javafern ευπρόσδεκτο :D :D αντε θα τα πουμε εκει..
|
εγω σε 10 λεπτα ξεκιναω..... τα λεμε εκει...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board