Παράθεση:
|
Ποτε ρε παιδια θα γινει ο καφες;
|
τί λετε για μεσοβδόμαδα ή το ερχόμενο σκ/?
|
Εγώ λέω καλύτερα το Σ/Κ .
|
Μεσοβδομαδα με βολευει καλυτερα μετα την δουλεια κατευθειαν για να μην ερχομαι και το σ/κ απο Μεγαρα.
Αν δεν μπορειτε βεβαια,το κανω. |
Μεσοβδομαδα ;)
|
:smt047 ελα να μαζευόμαστε λεμεΕ!!
|
Αν το κάνετε μεσοβδόμαδα θα τα πείτε χωρίς εμένα. Μέχρι τις 21 το νωρίτερο θα είμαι Πάτρα. Αν δημιουργώ πρόβλημα δεν υπάρχει θέμα, απλά θα τσακωθούμε όταν γυρίσω!
|
Παιδιά λοιπόν, εγώ είδα στο Pet City του Αμαρουσίου είχε tillapia buttikoferi και Pearl Gourami(μεγάλα μεν, πανάκριβα δε...).
Στο WI είχε lifalili και κανονικά jewel και πιο μικρά Pearl Gourami(αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή...).Ξέχασα να ρωτήσω όμως αν έχει steatocranus(που λέει ότι έχει στο site) Εμένα στην Ασία μου αρέσουν πολύ τα pufferάκια έχουν και απίστευτη συμπεριφορά(θα πάρουμε και σαλιγκάρια να ταΐσουμε αν είναι:smt036). Όμως έχουν το μειονέκτημα ότι είναι αρκετά μικρά... Για το άλλο πρέπει να δούμε και τα ψάρια να μην είναι στρεσαρισμένα και φοβισμένα... Για τον καφέ, εγώ δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα γιατί έχουν αρχίσει και αναβάλλονται μαθήματα λόγω απεργίας και δεν ξέρω πότε θα τα δώσω... Τις ρίζες του Δημήτρη από Πάτρα μπορώ να τις πάρω κι εγώ στο λεωφορείο,αν δεν μπορεί ο Στέλιος... Σίγουρα θα ανεβοκατέβω αυθημερόν την ερχόμενη και την επόμενη βδομάδα... |
------------------------- Παράθεση:
Και με τρυπα μπροστα να φαινεται η τριχα μωρη αρρωστη:smt079 |
Παράθεση:
|
Σας παρακαλω μην ριχνετε το επιπεδο..
Διαβαζουν και ανθρωποι με καποιο επιπεδο...:smt082 |
με τον γκαιφε τι θα κανουμε???θα τον πιουμε?:D
|
Τον "ηπιαμε" εχθες το βραδυ...
Θα τον πιουμε παντως μεσα στην εβδομαδα ελπιζω. Νεα απο το μετωπο... Πηγα ειδα τους ψαρηδες που ειχα αναφερει προχθες. Esomus dancricus σε πολυ κακη κατασταση,δεν τα συνιστω... Dwarf puffers μια χαρα ειναι,μικρα βεβαια αλλα ειναι σε πολυ καλη κατασταση... Ctenopoma acutirostre Σε ανεκτή κατασταση,αν τα παρουμε θελουν μια εβδομαδα πριν με καλο ταισμα... Chocolate gourami Σε μετριοτατη κατασταση,θα δω και σε ενα ακομα καταστημα... Nomorhamphus ebrardtii Σε εξαιρετικη κατασταση,αγορασα οσα ειχε,μια επταδα... Τα ανω ψαρια μπορουμε να τα συνδυασουμε με ενα κοπαδι telmatherina ladigesi για βιοτοπικο Sulawesi... |
εγώ πήγα στο μάνθο το πρωί..απο ρίζες ειχε μονο driftwood σε μεσαία μεγέθη....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πες μας Αλεξ τι πρεπει να κανουμε για να βαλουμε τα σαλιγκαρια του Γιαννη σε νεοστημενο ενυδρειο,ωστε να εχουμε ενα πληρες sulawesi... |
Παράθεση:
Πέτρες, ξύλα, λίγη άμμο λεπτή και άλγη, άλγη και λίγη ακόμα άλγη :p Από φυτά δύσκολα να βρούμε Ελλάδα, μπορούμε όμως να βάλουμε συγγενικά ειδη. Βασικά μισό να ψάξω, κάπου είχα μαζέψει φώτο και πληροφορίες για όταν θα έστηνα ξανά το sulawesi μου σε 120λιτρο. |
Ωραια ψαξε καλα...
Λοιπον εχουμε απο κοπαδοψαρα την marosatherina ladigesi και η πινελια μας ειναι τα nomorhamphus,τι αλλο θα μπορουσαμε να βαλουμε για το εκθεσιακο ενυδρειο? Προσεχε,μιλαμε για νεοστημενο ενυδρειο,το μονο που ειναι στρωμένο ειναι το φιλτρο. Αν εχεις και καμια ιδεα απο φυτα του northestern Sulawesi πεστα,και γαριδια... |
Εδώ http://www.aristocratama.com/ έχει τα πάντα.
Μιας και μιλάμε όμως για φρεσκοστημένο ενυδρείο θα πρότεινα πέτρες, ξύλα, άμμο ή λεπτό χαλίκι και κάποια moss. Εδώ http://equator.web.fc2.com/indonesia-sulawesi-danao.htm μερικές φώτο από το βιότοπο και εδώ http://www.plantedtank.net/forums/sh...d.php?t=128999 μια συμπαθητική αρχική προσπάθεια που απέχει πολύ βέβαια από το τελικό αποτέλεσμα Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου ειναι πάτος γεμάτος πέτρες λάβας υπερυψημένες στις άκρες με ελάχιστη μπεζ λεπτή άμμο στα κενά, ξύλα και μερικά φύλλα. Από φυτά στις υπερυψωμένες πέτρες θα έδενα fisident moss και στις κάτω πέτρες xmass moss. ,,,έχετε γαρίδες sulawesi?! |
Παράθεση:
|
Φαντάσου 2 στοίβες πέτρες δεξιά και αριστερά αλλά και στο κενό μεταξύ τους χαμηλές-μικρές πέτρες.
Στο www.aristocratama.com αν πας στα φυτά γράφει ποια είναι από sulawesi, μπορούμε να βάλουμε αντίστοιχα που μοιάζουν, ρίξε μια ματιά γιατί μια εικόνα χιλιες λέξεις :D |
Παράθεση:
μεσα ημουν δημητρη-+10 |
Πετρες και πλατανόφυλλα όπως το ενυδρειάκι αυτου του λίνκ ..εχω αρκετα...http://www.plantedtank.net/forums/sh...=128999.παντως μου φάινεται λίγο ''ξερό-κρυο'' σαν ακουασκειπ....ισως φταίει το μικρό ενυδρείο....
|
Μη φοβου ρε συ...
Θα το ζεστανει ο ΑΚΟΥΑΠΟΥΡΑ οταν βαλει τα χερακια του και τις μαγικες του μος...:D |
AXAXAXA...εντάξει τότε...αφου ειναι σε καλα χέρια(και τι χερια ε) :D :D πάμε για την πρωτιά...πότε θα συναντηθούμε??? να κανουμε τα χαρντ σκειπ μας :D
|
Μπορειτε κανα απογευματακι αυτη την εβδομαδα?
Κατα τις 5 με βολευει εμενα.... Ανεξαρτητως ημερας πλην σ/κ. |
εγω μπορώ ...αν το σιγουρέψουμε κιόλας θα ειναι ακομα καλύτερα...τετάρτη πιστεύω ειναι καλά...τι λένε οι υπόλοιποι??..
|
Tεταρτη βολευει μια χαρα.
|
Τεταρτη,καλη ακουγεται...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board