Παράθεση:
|
εμεις θα ερθουμε απο τον περιφεριακο,στο φαναρι θα κανουμε αριστερα για ΙΚΕΑ η δεξια για καλαμαρια;(πως το λενε το καφε;)
|
Παράθεση:
|
Καλά να περάσετε!!! :)
άσχετο αλλά ... πότε υπολογίζεται να κοπεί η πίτα??? |
ο.κ;)
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αν εχεις ακόμη εκείνη την παραγωγή από κιχλιδάκια φέρε 2-3 θέλω να τα χαρίσω σε νιάτοκιχλιδά. Οσο για γκάμπυ και έντλερ θα φέρω και εγώ...όχι πολλά καμιά 200αριά.;). Και όποιος φίλος έχει engeria desna θέλω (εξαιρείται ο tsoum).:cool:. Po-pay τα labido και τα αγγελόψαρα.:p Ποσειδώνα τους σπαθοφόρους.:cool: Bokosta ότι ''έχεις και δεν έχεις''....την είδα tsoum....:smt082:smt082:smt082 Απουσιολόγε (ψηλέ εσένα λέω) βάλε στη λίστα τους ''μαλωμένους'' με τους Η/Υ...xb307,mcxatz,mikesym, το νιάτο tageo + 1 φίλο του(ίσως γραφτεί και απόψε),άλλον ένα νέοκιχλιδά που θα έρθει να υιοθετήσει τα μωρά του po-pay, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ''σκάσει μύτη'' και ο xαραμάαδας-junior.;). Oχι τίποτα αλλά μην είμαστε μόνοι μας αύριο στο les amis.:D:D:D. |
...ρε σεις δε φερνετε και καμια πιτα να κοψουμε???:smt120
|
Παράθεση:
Εσύ φιρί φιρί το πάς να φάω την παντόφλα Κυριακάτικα |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Χαραμάδας+νιάτο+Χαραμαδάκι
red rubin drbig tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta:smt041 tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):razz::grin: Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl(+lingistis???)?? xb307 mcxatz mikesym tageo+1 φίλος vassime Τώρα αγγίζουμε και τους 45.:smt041 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μη ξεγελαστείς και πάρεις του Χαραμάδα (θα τα δεις θα είναι μέσα σε μπουκάλι), :D να πάρεις τα δικά μου. :smt041 Ψαρομούριδες που μαζευτήκατε και πολλοί :rolleyes: μετά τον καφέ αύριο θα έχει και γλυκό. :p |
Θα 'ρθει και ο Βασίλης. ;)
|
θα φερει κανενας και κανα κλαδεματακι βρε παιδια????
τοοοσοι θα ειμαστε.....:):):):):) πο-ποπ αυτο δεν γινοταν ουτε με τα αμαξια....οτ:)αν μαζευομασταν.... 45 !!!!!!! τρελο νουμερο..........:smt120 |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
xexexex καλα λες....:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120: smt120:smt120 σκετη τρελααααααααααα |
θα φερω Riccia σε ταπερ με μερικες γαριδες οποιος θελει να φερει σακουλακια
|
Παράθεση:
|
δεν ξερω ποσες ειναι γιατι τις επιασα μαζι με την riccia οποιος τις βρει τις περνει :)
|
Μπράβο βρε Γιάννη κι εγώ μόλις κλάδεψα και βγήκαν 10 σακκουλάκια κλαδέματα, όποιος προλάβει λοιπόν, δεν φτάνουν για όλους.:)
Χαραμάδας+νιάτο+Χαραμαδάκι red rubin drbig tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta:smt041 tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):razz::grin: Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl(+lingistis???)?? xb307 mcxatz mikesym tageo+1 φίλος vassime Έκλεισα όλη την έξω μεριά προς το STER, και πάλι δεν βλέπω να χωράμε. Δώστε μας το Παλέ.:D |
ΕΕΕ!
Ξαναλέω! Δεν έχουμε 2010!:D |
Θα φερω κι εγω κλαδεματα του Δημητρη (aquaman).
Πεντε σακουλακια Eleocharis parvula, Sagittaria subulata και Myriophyllum brasiliensis. |
Κωστα κανενα Pogostemon αν εβγαλες κρατα το για μενα :) :) :) :) :)
τηλεμαχε δεν καταλαβα τι θελεις να πεις εσυ θα ερθεις τελικα δεν ειναι τπτ ενα κτελ θα παρεις μετα καραβι μετα ΤΑΧΙ μεχρι σταθμο λαρισης μετα τρενο μεχρι Θεσ/νικη μετα θα παρεις το αστικο με το νουμερο 3 θα σταματησεις στην σταση Εμπορικο Μακεδoνια και 300μετρα μετα ειναι το λες αμις αμα δεν θελεις να περπατησεις πες να ερθω να σε παρω απο την σταση |
Παράθεση:
|
aaaaaaaaaaaaa ok
|
αντε παιδια να ετοιμαζομαστε μην γραφετε τετοιες ωρες!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board