Η φωτογραφία από τα ζωανθακια μου επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλες 500 φωτογραφίες για να μπει στο ετήσιο ημερολόγιο του διάσημου White corals!!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...01de6a797c.jpg Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Μπράβο Γιανναρε καλή επιτυχία....
Κάθε χρόνο και λίγο καλύτερα ! Άντε να τελειώσεις το σχολείο να στήσουμε ένα ριφ όπου πας φοιτητής .... |
Παράθεση:
Αυτό περιμένω πως και Πώς! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
μπραβο Γιάννη μου, πάμε γερά φιλαρακι σε περιμένουμε!
|
Παράθεση:
Μερικοί μήνες με χωρίζουν από την επανένταξη!!!! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Μπράβο Γιάννη! Πολύ χαίρομαι για την επιλογή σου στο ημερολόγιο, η φωτογραφία είναι φοβερή!
Είμαι στο νησί σου κ αν έχεις χρόνο μπορούμε να συναντηθούμε κάποια μέρα. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Παράθεση:
Εννοείται οπότε θέλετε αν έχετε φβ Στείλτε μου μνμ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συμη σήμερα αλλά από αύριο θα είμαι Ρόδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Παράθεση:
Αν θέλετε Στείλτε μου μνμ να ανταλλάξουμε τηλέφωνα! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Μπράβο σου φίλε μου για τη φωτό αλλά και για τα πανέμορφα ζοας. Τρομερό χρώμα.
|
Καφεδάκι μυρίζομε μπράβο παιδιά !!!
|
Παράθεση:
Στην ροδο υπάρχουν κι άλλοι Ριφαδες με μεγάλα ενυδρεία! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
χρόνια πολλά με υγεία Γιανναρα μου.....
εύχομαι να είσαι πάντα καλά... σε περιμένουμε, να γουστάρουμε! |
Συγγνωμη για την αργοπορια!!!! Σας ευχαριστώ πολυ!!! Ευχομαι να γυρισω συντομα!
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board