Αν και το διαλυσαμε το θεμα του Λεοναρδου,εχω την aquabee 2000 με 300 λιτρα παροχη αερα και 10 watt κατανάλωση.Σε deltec mce600.
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Πως ειναι σημερα το σκιμμερ ?
εκανες αυτο που σου ειπα για την ροη? |
δεν λεεω ντρεπομαι :p
το σκιμερ ειχε βανα αλλα τοσους μηνες τωρα δεν το ειχα παρει χαμπαρι :smt020 καλα δουλευει σαν να υποχορουν και οι αλγες!!! θα δουμε το ταγκ εκανε και μερικες βολτουλες ψιλοεφαγε κιολας.... σαν να πιγενουν καλα τα πραγματα!!! :D |
Βάλε καμιά φώτο να δούμε τι παίζει !
Στα κοράλλια είδες καμιά διάφορα? |
ελα λεων!τι λεει?καλορίζικα τα ζωντανά και καλοδούλευτα τα αλλα!
βαΛΕ ρε καμιά φωτο να χαζέψουμε λιγο! |
Δεν βλέπω φωτογραφίες από το σκιμμερ και ανησυχώ !
Παιζει απο αυριο να στειλω το φωτιστικο!:smt041 |
σακη λες να στρώνει τον δρόμο με ροδοπέταλα για να υποδεχτεί το φωτιστικο!:grin:
|
5 Συνημμένο(α)
ναι ναι λεγε μου τετοια!!!!
ασε Σακη και να το στιλεις θα κανει 2-3 μερες να μπει επανω!!! κανα 2 βραδια θα κυμιθουμε παρεα και θα βαλω την γυναικα στη θεση του!!! χαχαχαχαχαχα (μονο να μην δει τι εγραψα γιατι με βλεπω εμενα στο ενυδρειο χαχααχαχααχ) συγνομη που δεν ανταποκρυθηκα αμεσα στο ετημα σας παιδες αλλα ετρεχα λιγο! Ευχαριστω πολυ Νικο να σε καλα!!! Οριστε και οι αναλογες φωτο!!! νομιζω οτι στην τριτη φωτο φενετε και το ικ στο ταγκ :( |
ΜΠΡΑΒΟ λεων!με ανησυχεί το τανκ οπως το ειδα αν και δεν φαίνεται καλά στην φωτο!
ΞΕΚΙΝΑ ΣΚΟΡΔΑ..... πολυ όμορφο φίλε εχει γίνει! με το καλό να έρθει το φωτιστικό σου! |
Το ικ φαίνεται και το ψάρι είναι σε δύσκολη κατάσταση!
σκορδοζουμο κανε και βουτά την τροφή μέσα να μουλιάσει! Κατεψυγμένες βοηθάνε λόγο ότι είναι πιο καλός ποιότητας! Το σκιμμερ γιατί ει ναι τόσο καθαρό ?:( |
Το σκιμμερ γιατί ει ναι τόσο καθαρό ?:([/QUOTE]
στο πλυντήριο πιάτων το έβαλες? |
Παράθεση:
αχαχαχαχαχαχχα:D |
εχω ξεκινισει σκορδοζουμο. τωρα για κατεψηγμενες.... θα δουμε!!!
το σκιμμερ το καθαρισα για να φαινετε η σταθμη! απο κει και κατω... το χαος!!! οσα βλεπει η πεθερα!!! χαχαχαχα |
1 Συνημμένο(α)
η νεα γενια απο σαλιγκαρια μεγαλωνει στο σαμπ!!!! :D:D:D
παχος γυαλιου 5mm :D |
Ωραίοςςςςς
Με το καλό έχει αρκετά ; |
οχι Σακη απο αυτα δεν εχω δει πολλα, τωρα βεβεα μπορει να ειναι μικρα ακιμα και να μην τα εχω παρει χαμπαρι! αλλα εχω πολυ πεταλιδα και αλλο σαλιγκαροειδες που το ειχε ο Γιαννης και σε μενα βρεικε προσφορο εδαφος!!! δεν θυμαμε το ονομα του αλλα οι πλυροφωριες λενε οτι κανει δουλεια!!!
------------------------- παιδια την εκανα! ερηξα μαγνισιο και αντι για 300ml ερηξα 800ml (ξεχασα το σωληνακι ανοιχτο και αδιασε το μποκαλι) δηλ. καμια 150gr. αν και το τεστ λεει οτι ειμαι οκ 1500 τα κοραλια εχουν αντιθετη αποψη!! η σιμιλαρια ειναι κλιστη το ιδιο και το σαρκοφυτο και οι καλοαστρεες διχνουν μια ενοχλιση. αλλαγη εκανα την Κυριακη. τιιιιιιι κανουμε?? |
Τίποτα ,1500 ειναι μέσα στο όριο , απλα η αποτομη ανοδος είναι που τα στρεσσαρε.
Κανε μια αλλαγή νερού και ια ερθει στα ισια του. |
ναι Κωστα το σκεφτηκα και την Κυριακη εχει αλλαγη 60lt και βλεπουμε :D
|
Σακη στοματελα ειναι μαλον το αλλο σαλιγκαροειδες που εχω
|
Παράθεση:
είδα και στο δικό μου εχθες! αλλα σκούπα phillips ρουφάει την σκόνη.....:grin::grin: |
ΝΙκο τα αυγα τα εναποθεσε στο ενυδρειο αλλα οπος οριμαζανε ξεκολαγαν και παρασυρθηκαν απο την ρωη οποτε λογικα τα περισσοτερα κατεληξαν στο σαμπ. το θεμα ειναι οτι εγω μονο μια γενα πειρα χαμπαρι τωρα ποιο γενησε ποτε που και γιατι... ειναι μεγαλι θεμα και οχι τπτ αλλο τα ρωταω και δεν μου λενε, ειναι εχεμηθα τα ατημα και δεν μπορω και να τα μαστιγωσω!!! χαχαχα
|
λεων τι νεα ρε φιλαράκι?
έστρωσε το tang? τι έγινε με το φωτιστικό? |
γεια σου Νικο!!!
ναι το ταγκ σιγα σιγα βελτιωνει την κατασταση του αλλα με πολυ κοπο απο μερουσ μου!!! μια το ικ (που εχει ακομα ελαχιστο αλλα ειναι οκ) μια ξυνοταν σαν τρελο και ανοιγε πλιγες και τελος εβγαλε και φουσκες πανω απο τα ματια!!! να δω τι αλλο θα παθει αυτο το ψαρακι!! παρ ολα αυτα ομος ειναι μια χαρα τρωει.... και εμενα αμα λαχει!!!! οσο για το φωτιστικο δεν θελω να το συζιτισω....... Σαφος και πρεπει να ευχαριστισω τον Σακη για οοοοολη την προσπαθεια που εκανε για την παραγκελια των υληκων, την συναρμολογιση και την αποστολη αλλα πρεπει να ριξω και ενα τονο μπινελικα στα ΕΛΤΑ!!! γιατι χαλασαν ολη την δουλεια του Σακη!!! |
Θα το ξανά στρώσουμε λεο πρέπει να κανείς ένα ******** στο σπίτι.....
|
Παράθεση:
πολύ εχω στεναχωρηθεί λεων με το φωτιστικό σου! σου έσπασε και λεντ? η' μόνο το κέλυφος του φωτιστικού? για ψαξτω λίγο με τα ελτα μπας και πάρεις τπτ?φώτο έβγαλες στην παραλαβή του? δεν έπρεπε να το παραλαβεις ετσι! δικαιούσαι εξηγήσεις σαν πελάτης απο τα ελτα και μπορείς να κάνεις καταγγελία και να κινηθείς νομικά! |
Οπα ρε λεων ,τι έγινε?
|
6 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Παράθεση:
ειπα να μην βαλω φωτο αλλα καλο ειναι τετοια να φενονται (συμειωτεον ο φακος ηταν τυλιγμενος με φελιζολ!!!!) |
πολύ κρίμα λεων!μην στεναχωριεσαι φίλε!οτι έγινε έγινε!
έχω έρθει σε επικοινωνία με τον σακη και όταν είσαι έτοιμος θα στην κάνω εγώ την παραγγελία σου στην κινεζα! στεναχωρηθηκα πολύ φιλε να ξέρεις! ολα στο πρόγραμμα ειναι!η ρεεφοζωη συνεχίζεται ομως!υπομονή και σε λίγο καιρό ολα θα ειναι μια ανάμνηση! |
Τι λες τώρα;;;;Και δεν κατάλαβα δηλαδή;Αυτοι δεν πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους;;;;;Βαρα Λεο....
|
λεων τι λεει?έχουμε κανένα νεο?
|
τιποτα Νικο :( πολυ δουλεια και ουτε αλλαγη δεν προλαβενω να κανω τωρα!!! να περασει το καλοκαιρι να γινει και αυτο το.... φωτιστικο και βλεπουμε! και ενα ψαρακι που ελεγα να βαλω ο αφησα προς το παρον!!! παγωμα για λιγο γιατι η κουραση δεν παιζεαι!!!
|
Παράθεση:
Ξέρω ότι τρέχεις αλλά προσπάθησε να κλέβεις χρόνο για μέτρησης και αλλαγή νερού. |
Με απλό δέμα έγινε η αποστολή ή πορτα-πορτα; από Σάμο το έστειλε;
Κρίμα πάντως. |
Οχι ρε ΣΑκη δεν το παραταω!!!
απλη αποστολη εγηνε φιλε |
λεων τι λέει?
τρέχεις και δεν φτάνεις το καλοκαίρι φιλαράκι ε? υπομονή! κανένα νέο έχουμε? καιρό εχεις να βάλεις καμια φωτο να χαζέψουμε!:D απο ρουτίνες πως είσαι? προλαβαίνεις καθόλου? |
5 Συνημμένο(α)
ελα ρε Νικο ολα καλα εκτως του οτι τρεχω σαν παλαβος και δεν προλαβενω
λοιπων εγω θα τα πω και ασ φαω κραξιμο!!! αρχικα ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω σκλυραγωγιμενα κοραλια!!! εχω να κανω αλλαγη κανα μηνα τωρα και απο μετρισεις αστα (συνελαβα το KH στο 5 καποια στιγμη αλλα το φτιαχνω σιγα σιγα) περιεργος το παραζωανθακι παει με χιλια ταιζω κοραλια μια φωρα τη βδομαδα και βδομαδα παρα βδομαδα κανω εναλαγη τροφων μια βαζω reef plus της seachem και μια power coral food της oceanlife βακτιρια ριχνω special blend οποτε θυμαμε!!!:smt020 το blue tag εχει ξεπερασει τα θεματακια του αν και η ουρα παραμενει γρατζουνισμενη απο το ξυσιμο (πιστευω οτι θα στρωσει) και ταιζω 2 φωρες τη μερα με ocean nutrition formoyla 1 και καθε τοσο κανω και ενα ταισμα με 2 (καλα ρε παιδια ποσο τρωει το τημο??) εχασα 2 σαλιγκαρακια ενα trohus kai ena nassarious αλλα τωρα ειναι ολα οκ! απο θ που ημουν σταθερα στους 29-30 αλλα εβαλα ενα ανεμιστιρακι και εχω πεσει 2-3 βαθμους τωρα πρεπει να του κανω μια βαση μην γινει καμια στραβη και πεσει στο νερο και εχουμε αλλα!!!! απο αλγες νομιζω ειμαι οκ, δεν εχω τιποτα μαλιαρο στο ενυδρειο (λιγο πρασιναδα στον βραχο αλλα χαλαρα πραγματα (να τρωνε και τπτ τα σλιγκαρια;)) το σκιμερ παντος καθαρο ειναι απο κοραλινη τπτ το ιδιετερο, προσπαθει η κακομοιρα αλλα δεδομενων των συνθικων ακρος λογικο. και τελος προσθεσα στην υπερχυλιση ενα ποτυρακι σαν αυτα παου εχει βαλει ο Νικος και παει πολυ καλητερα!!! τωρα μετα το καλοκαιρι και δεδομενου οτι θα λυξει καποια στιγμη το θεμα με το φωτιστικο θα κοιταξω για 1 κυκοφωριτη και διλα διλα για κανενα ριακτορα και βλεπομε!! θα βαλω μερικες φωτο που τραβηξα χθες και χροσταω μερικες ακομα |
Παράθεση:
|
Καλούτσικα παρά της ατυχιες!
Φαντάσου μόλις μπουσταρεις! |
τα κοραλλια με τα φωτα που εχει τωρα είναι σουπερ, 48βατ σε 200+ λιτρα και αντεχουν και αναπτύσσονται. απο σεπτεμβρη να λύσει και τις εκρεμοτητες θα τα παει αριστα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board