Update! :D
Στην τελευταία φωτό : Τάισμα με το χέρι! :grin: |
Να σου ζησουν αγορινα , πανεμορφα
|
Παράθεση:
Γιατι τα εχεις βαλει σε φραγκιερα;;;; |
Παράθεση:
1ον ήθελα να φτιαξω φραγκιερα αλα Παναγιωτη (με μαγνητη) ;) 2ον Επειδη ακόμη δεν έχω καταλήξει στις τελικές θέσεις τους ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ερώτηση : Ποιο αλάτι χρησιμοποιείτε στα ενυδρεία σας και σε τι ποσότητα το αγοράζετε? |
Εγω παιζω με προριφ ,περνω το 25κιλο
|
Καλημέρα σακη. Ωραία ζωντανά.
Εγώ μέχρι πρότινος pro reef. Τώρα δοκιμάζω red sea. |
Και εγώ με το pro reef.
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλησπέρα στους θαλασσινούς :D
Ερωτιξη : Υπάρχει κάποια τυποποιημένη μέθοδος για να αποσπάσουμε πχ ενα κεφάλι απο ένα ζωοανθό και να τον μετακινήσουμε σε άλλο σημείο? Ισχυει η ιδια μεθοδος για αρκετά είδη κοραλλιών κι αν ναι, για ποια? Γενικά θα ηθελα - αν κάποιος ξέρεις - να μου πει μεθόδους μετακίνησεις τμημάτων κοραλιών (αν φυσικά υπάρχουν) σε άλλα σημεία των βράχων Θενκς ------------------------- Παράθεση:
|
κάθε ένα φραγκάρεται διαφορετικά , τους ζωανθούς μπορείς να κόψεις με ένα νυστέρι ή πολύ κοφτερό μαχαίρι 2-3 πολύποδες και με λίγη κόλλα στιγμής να τα κολλήσεις σε ένα βραχάκι , σε 2-3 εβδομάδες θα έχει αρχίσει να μεγαλώνει
|
Σάκη πές μας ποια κοράλια σε ενδιαφέρουν να σου πούμε πως φραγκάρονται.
|
Παράθεση:
1. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....3&d=1429115974 (τα 2 στη φωτο - πίσω και δεξιά) 2. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....2&d=1429115974 3. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....6&d=1422120443 4. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....9&d=1422120633 (το οποίο από την ώρα που το πήρα μέχρι σημερα έχει γίνει τεράστιο!!!) Αν σας βάζω δύσκολα κι αν το καθένα θέλει άλλου είδους φραγκάρισμα, γράψτε μου κάτι πιο γενικό ;) |
Στο ενυδρείο πλέον πέφτει ξύλο
Προσπαθω να βγάλω ζευγάρι στους κλόουν και δεν κάθεται με τπτ Εχω ένα Amphiprion Percula & ένα Polymnus Εβαλα δεύτερο Polymnus με σκοπό να τα κάνω ζευγάρι, έφαγε το ξύλο της αρκούδας και απο τους δυο πιο πάνω και τον έβγαλα Τωρα πλακώνονται μεταξυ τους ο Percula & o Polymnus :rolleyes: Υπάρχει ενδεχόμενο να βάλω 2ο Percula, να βγάλω τον Polymnus και να τα "βρούνε"???? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα το δοκιμάσω Παναγιώτη - ελπίζω να "κάτσει"! |
Φιλε τελικα τι αλλαγη εκανες???
|
Παράθεση:
πολλοί θα θέλαμε , αλλά ..... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86161 |
....
|
...
+-3 |
Αφήστε και οι δυο σας τις ... και κανονίστε να βρεθούμε!!!
|
....
|
Παράθεση:
|
ερώτηση - το πρώτο ψάρι δεν βαράει κοράλλια?
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Θέλει προσοχή.... |
To valentini puffer χτυπαει αργα η γρηγορα τα κοραλια. Εμενα μου χτυπησε απο την πρωτη μερα!!!
|
Παράθεση:
|
το έψαχνα και όταν το βρήκα σε μαγαζί με αποθάρρυναν τελείως...
σου εύχομαι να μην σου χτυπήσει τίποτα. |
Παράθεση:
Εδώ και καιρό τρέχω τα ενυδρεία μου ανεξάρτητα από μαγαζιά, γνώστες, έμπειρους κλπ Διαβάζω (όπως έκανα και παλιά) και κάνω αυτό που εγώ θεωρώ σωστό ;) Σε τέτοιες περιπτώσεις που οι απόψεις διίστανται, απλά δοκιμάζεις και ρισκάρεις Το ότι χτύπησε σε 10 ενυδρεία ή το ότι δεν χτύπησε σε 10 ενυδρεία, δεν λέει απολύτως τπτ... |
...:smt039
|
ασε τους μανδαρινους και πες τι κανουν τα χρυσοψαρα! :D
Υ.Γ κουκλος να σου ζησει! |
μπραβο φιλε πολυ ωραιο το ενυδρειο να τα χερεσε!!! οπος και τον μικρο σου!!! καλοριζικος!!!!
|
Παράθεση:
Καλυμμένο το ενυδρειο, αυτοματη αναπλήρωση, αραιές αλλαγές νερού, ταισμα όχι και τόσο συχνό, μέχρι να φύγουν τα χιονια και τα κρυα Τα ψάρια ειναι σε πολύ κατάσταση, αρκετά μεγάλα σε μεγεθος, με ωραία χρώματα και ουρες Φωτό...πολύ αργοτερα:D Παράθεση:
|
O μανδαρινος και τα maroon clownfish με την κιτρινη ριγα μεγαααλος καημος υπεροχο ψαρι ,το ταιζειςμε ζωντανες τροφες ή οτι βρει στον βραχο?.
|
Παράθεση:
|
Καλημέρα
Ερώτηση - Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον φωτισμό μου και κοιταω τα kessil led Διαβάζω τα παρακάτω : Η σειρά που προορίζεται για θαλασσινό νερό έχει ενσωματωμένο φως UV ακτινοβολίας για να αναδεικνύει καλύτερα τα χρώματα των κοραλλιών Διαθέσιμο στους εξής χρωματισμούς: A150W Deep Ocean Blue για θαλασσινό νερό με ενσωματωμένο έντονο ακτινικό φωτισμό Α150W Ocean Blue για θαλασσινό νερό που πλησιάζει την απόδοση και των χρωματισμό των 15.000 kelvin A150W Sky Blue για θαλασσινό νερό που πλησιάζει την απόδοση και των χρωματισμό των 10.000 kelvin Ποιο θα προτείνατε για 60λιτρο με μαλακά κοράλια? |
Στα 15κ θα πήγαινα εγώ , αν σου αρέσει οπτικά το πολύ μπλέ πήγαινει και σε πιο ακτινικά αλλά όσο ανεβαίνουν τα κέλβιν πέφτουν τα λουμεν οπότε ζυγισε και αυτό , τα μαλακά κάνουν πάρτι στα 10κ αλλά και με τα 15κ θα είναι σουπερ και θα έχεις και ωραίο χρωμα
|
Παράθεση:
|
Θα συμπληρώσω ότι για τα κοράλλια ισχύει.
Το όσο πιο ψηλά στην επιφάνεια βρίσκονται στην φύση τόσο λιγότερα τα kelvin! Νομίζω ότι μεσαία επιλογή είναι η καλύτερη λύση για τα κοράλλια που έχεις!;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα μιλησω με το aquario κι ελπίζω να βγάλω ακρη |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board