σε καταλαβαινω γιατι και σντουιτσακια και τεκιλες πινω
οποτε ομοιοπαθη θα σου φερω εγω grindal |
Παράθεση:
θα σου είμαι ευγνώμων ευχαριστώ. |
μονο αν τα καταναλωσεις με τεκιλα:grin:
|
Βάλε τα σκουλικια να βάλω τις τεκίλες! Deal? :D
|
Παρών και εγώ!
Θα φέρω και ramshorn ,limnophila sessiflora,pistia ,limnobium αν θέλει κανείς...:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Καλαχαν θα ήθελα λίγο λιμνόμπιουμ και λίγο pistia σε παρακαλώ πολύ.. |
Παράθεση:
εγινε φιλε μου |
Παράθεση:
|
Κανα endlerάκι ρε παιδιά!!!!!!!
Όχι για μένα για το φουκαριάρη τον ανιψιό :D |
Eντλεράκια θα σου φέρω εγώ Αλεξ και μερικά λιμνόβιουμ αφού υπάρχει ζήτηση και κερατόφυλλο αν θέλει κανείς.
Τα ράμσχορν τα πετάω με τους κουβάδες, δεν το λέγατε ότι τα θέλετε? |
:smt023:smt023:smt023
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
drbig
bokostas repanas6 panos1972 Alex_Salonika posidwnas giannisaek Thrillos akiriazides christsos ++ paco kalaxan paraskevi_gr ? neos |
Κι εγώ μέσα παιδιά (εκτός απροόπτου):smt041
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα φέρεις; ------------------------- Παράθεση:
|
...εγω πλεον θα γραφω εδω οταν δε θα δουλευω....:(
|
Χρειάζομαι λίγο βιολογικό υλικό για το καινούργιο μου ενυδρείο... Οπότε θα 'ημουν ιδιαίτερα ευγνώμων εαν κάποιος από την παρέα με βόλευε με λιγουλάκι...
|
[QUOTE=giannisaek;434295]Θα τα καταναλώσω με τεκίλα και ότι περισσέψει θα πάει στα ψαράκια, χάρικες;
Θα φέρεις; ------------------------- θα δωσεις και στα ψαρακια?:D θα σου φερω ετοιμα ειναι και για τους δυο |
Παράθεση:
|
Φωτογραφία από την σημερινή συνάντηση (11/04/2010). Δυστυχώς τραβήχτηκε προς το τέλος και οι περισσότεροι είχαν φύγει. |
ζηλευωωω.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smt089:smt089:smt0 89:smt089:smt089
|
Πέρασα υπέροχα!!
ίσως από τις ωραιότερες συναντήσεις που έχω παρευρεθεί... :o:o:o:o:o:o:cool::cool::cool: |
Παράθεση:
|
Ειδικά όταν η κουβέντα προς το τέλος πήγε σε ψάρεμα-θαλάσσια σπορ-καταδύσεις με paco και Κωστή ήταν σούπερ!!!!!
|
Όσες φορές καθήσαμε έξω, δίπλα στη θάλασσα, ήταν σούπερ!!!
Και η φωτό πολύ καλή (εμ βέβαια, αφού είχε φύγει ο Πάνος...):D |
Eυχαριστώ πολύ και για τα φυτάκια παιδια...!!!
Πρόσθεσαν φρέσκια ομορφιά στο νάνο μου!! Το λιμνόμπιουμ και η πιστία μου έβγαλαν την Πίστη για να τα ξε- Φακη -άσω για να τα βάλω στο 100άρι.. |
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για το κερατόφυλλο τα endlers και τον σαλίγκαρο.
Τελικά έξω είναι άλλη φάση... |
Παράθεση:
Μανταλίνα, τσανταλίνα...... Ξέρεις πότε θα σου δώσω την ελαστική σωλήνα για να τη βάλεις στο..... φίλτρο σου; Κάνε δηλώσεις εσύ..... :D:D:D:D:D |
Παράθεση:
Alex έριξα πολύ γέλιο με τις ιστορίες για τα μούλτι και τον αρσενικό julido σου!!! Ζήτω η λίμνη Τανγκανίκα!!!!!!!!!!:smt109:smt109:smt109 |
Δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω :(
Είχα υποσχεθεί στην κόρη μου να πάμε σε διαγωνισμό σκύλων ράτσας στα λουτρά Λαγκαδά ... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Περίεργο, πώς δεν με ειδοποίησαν να πάω τον μούργο μου? Την 1η θέση στην κατηγορία "ανυπακοή" την είχαμε σίγουρη.:rolleyes: |
μιλάμε για πολύ βαρεμάρα, κόντεψα να κοιμηθώ....
και εγώ δεν τον πήρα γιατί τώρα δημιουργούμε την ράτσα και δεν έχουμε κατασταλλάξει σε επίσημη ονομασία και προδιαγραφές. |
Και γω ζηλεψα, καιρο εχω να εμφανιστω.
Οι επαγγελματικες υποχρεωσεις με κανουν την Κυριακη να ειμαι ενα ρακος και μισο που λεμε... Ελπιζω να σας δω συντομα |
Έχασα την παρέα αυτή την φορά , ήμουν στο λεωφορείο για Θεσσαλονίκη , Σάββατο ήθελα να φύγω απ την Κομοτηνή αλλά δεν μπόρεσα τα αγγελόψαρα δε με άφησαν , είχα μπολιάσει το θηρίο και είχα βάλει 2 αγγελόψαρα , και μετά από 2 μέρες επάνω σε μια ρίζα βρήκα αυγά και Σάββατο πολλές ουρίτσες:smt041:smt041:smt041 ….. να δούμε πώς θα πάνε , μάλλον η δίσκοι θα περιμένουν και άλλο για να μπουν στο θηρίο :rolleyes::rolleyes:
|
Αντε ωραία!!!
Σε περιμένουμε στην επόμενη!!! |
Παίδες να ανοίξουμε την επόμενη? σε 4 μέρες εχουμε συνάντηση.... :D
|
Μέσα!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board