4 Συνημμένο(α)
Αφιερωμενη η πρωτη στους μοδ του αλμυρου :p χαχαχα
οσα μου κανανε τη χαρη και ποζαραν ειναι τα τημα πολυ ευεσθιτα σε κηνηση φλας ηχους και γενικα κλεινουν για πλακα :D |
Πολύ ωραίο!!!! φαγητό μπόλικο και όλα τα άλλα έρχονται!!!:smt041
|
μπραβο λεων!:pευχομαι να πολλαπλασιαστουν;)
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
6 Συνημμένο(α)
μου πεσαν τα χερια μου σπασαν τα νευρα αλλα καταφερα και αβγαλαααααα........................... 3-4 ακομα
|
Ωραιοςςςςςς !!!
|
Φίλεεεεεεε, απίστευτα πλασματάκια βλέπω!! Να τα χαίρεσαι!!
|
Ομορφιές!!!!!
|
ευχαριστω πολυ παιδια!!! :grin::grin::grin:
καλα ο ποριτης δεν μιαζει ετσι με το φλας σαν φραγκοσικο??? χαχαχαχαχαχχ:D:D:D |
Χαλαλι το κυνήγι της φωτογραφιας εισαι καλητεχνης χεχε+-3+-3
|
Τρελαααα!!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
νεες παραλαβες και νεες εκπλιξεις!!!
|
Ωραίος !!!!
Εγώ είχα μερικές τέτοιες αλλά ποτέ δεν έβγαλα! Μακάρι τα δικά σου να μην έχουν την ίδια τύχη! |
Παράθεση:
|
Μπηκε και η χαετο δωρεα του φιλου μου Γιαννη!!! να σε καλα ρε Γιαννη χωρις εσενα δεν θα ειχα καν ξεκινισει!!! :D:D:D
Εκανα και μια προσπαθεια να φτιαφω την απορροη λιγο ποιο ευπαρουσιαστη αλλα με ταραξε στον θοριβο και την εβγαλα :cool: εχει κανεις να πρωτινει κατι για βελτιωση και μειωσει θωριβου? |
2 Συνημμένο(α)
που πα ρε καραμιτρο!!!!... ξεχασα να βαλω τις φωτο..... χαχαχαχαχα :smt120:smt120:smt120
|
Σήμερα κολλαω της θερμικές και τους φακούς! Από εβδομάδα μόλις βρω χρόνο από την δουλειά θα πάρω δυο ράβδους να βιδώσω της ψύκτρες και θα παραγγείλω και εταμπλον για να το επενδύσω το φωτιστικό να είναι σαν εργοστασιακό!;)
Περνάνε οι μέρες και ετοιμάσου για δυνατή αναβάθμιση! |
Παράθεση:
να σε καλα ρε φιλε περιμενω με ανιπομονισια!!!!! |
AYTA EINAI!αντε με το καλο παιδια:p
|
Παράθεση:
------------------------- ρε παιδια εχω τις τελευτεες 4 μερες χανω και απο ενα σαλιγκαρι τα 3 απο παραλαβη πρην 10 μερες και το ενα παλιο. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φτεει? μετρισεις φωσφορικα αμωνιες κ.α. 0 Mg 1260 (ειναι λιγο χαμιλα αλλα δεν νομιζω να επιρεαζει τα σαλιγκαρια) Ca 480 Kh 7.3 |
Nasarius?
Ανέβασε μαγνήσιο για τα κοράλλια! Είσαι πολύ κάτω.... |
Παράθεση:
το μαγνισιο θα το ανεβασω οποσδιποτε!! |
παιδια εχω μια ερωτιση!!!
ειχα Mg 1260 κανω αλλαγη 50 λτ θαλασσινο και παει 1290 προσθετω 50mg δ/μ μαγνισιου (100gr Mg σα 0,5lt νερο οζμωσης) και παει 1380 μετα απο κανα 2 ωρες και αφου ταισα προσθετω αλλα 50mg δ/μ Mg και παει παλι στα 1260!!!!!! ??? τι παιχτηκε??? τι λαθος εκανα ??? ....???:confused::confused::confused: αλλες μετρισεις: KH 7.3 Ca 400 αλλατοτιτα 1025 |
Μήπως λάθος μέτρηση ;;;;
|
οχι τις εκανα 2 φωρες τις μετρισεις :(
|
Μπορεί να ανακατεύεται με το νερό στο σαμπ και να μπερδευεσαι , καλυτερα να μετρας την επόμενη μερα.
|
Κωστα μετρησα και σημερα και οχι μονο δεν ανευηκε αλλα επεσε αλλες 30 μοναδες στα 1230
Υπαρχει περιπτωση με το που τους εδωσα στοιχεια τα κοραλια να αυξησαν την απορροφιση συστατικων και γι αυτο νε εχω και μια πτωση στα αλλα δυο Ca και KH? |
Κοιτά δεν νομίζω τόσο γρήγορα !
πήγαινε από τον Γιάννη να κάνεις ένα τεστ εκεί μήπως το τεστακι είναι χαλασμένο! |
ναι γιατι οχι αλλα μηπος ειναι χαλασμενο το μαγνισιο?? ερηξα αλλα 100 μλ και μετραω αυριο
υπαρχει πιθανοτιτα να το καραταει η χαετο? γιατι το ριχνω στο σαμπ με συστημα ορου? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board