Τι ειναι αυτό φώκια? χααχαχαχαχ:D:D
ε ναι αυτό είναι σε όγκο ακόμα τα δικά σου έχουν περάσει στην γραμμωση:D:D:D |
Tα δικά μου πάντα σε γράμμωση θα είναι γιατι έχει μεγάλο βάθος και μήκος η Λίμνη οπότε κάνουν γυμναστικούλα :D:D Αλλιώς αν ταίζεις και όσο ζητάνε .....άσε ασε :smt120
|
Φαλαινες!!!
Να σου ζησουν!!! Τι ταιζεις στο βιντεο? |
Παράθεση:
|
Γιάννη ταϊζω πελλετάκι , που το φουσκώνω πρώτα στο νερό της Λίμνης :D:D
Το είχα πάρει απο έναν εκτροφέα και μου αρέσει πολύ αυτη η τροφή γιατι δεν έχει χρωστικές ούτε Ε και άλλα τέτοια ;) Εντελώς φυσική τροφούλα και να δώ πώς θα πάρω και άλλη .... |
Το ειδα βυθιστηκε αμεσως , γι αυτο ρωτησα..:p
|
Γομαράκια :D να σου ζήσουν!!!
|
Eυχαριστώ Χρήστο :D:D Μικρά είναι ακόμα, το πιο μεγάλο σε ηλικία είναι 2 ετών ;)
|
πανέμορφη είναι μπράβο πολύ καλή δουλειά κάνατε!!! :-)
και του χρόνου 10κ+lit με πιράνχας :-) |
Ευχαριστούμε Πολύ Βασίλη :D
Πώς θα τα ζεσταίνω τα πιράνχα πές μου και εγώ μέσα είμαι :D:D:D |
έχει ένα δίκιο αλλά στον έβρο βρήκανε πιράνχας κάποιος τα πέταξε και ζούνε τώρα το πόσο δεν ξέρω απλά βρήκανε καπιεί ψαράδες.
δεν έχης να χασίς τίποτα. απλά ότι μπένι μέσα στην λίμνη θα γίνετε γευμα :-) |
χαχαχαχχα λές εεε να δοκιμάσω ;)
Μου βάζεις ιδέες :smt120:smt120 |
Ειναι μυθος της ορεστιαδας αυτος φιλε μου..ειμαι φοιτητης στην ορεστιαδα..δεν ισχυει αυτο με τα πιρανχας!! Αρετιμισια να σου ζησουν τα ψαρακια σου!! :D
|
Ευχαριστώ πολύ :D:D
Πλάκα κάνουμε με τον Βασίλη μην νομίζεις ;) Τώρα αν όντως βρήκαν δεν ξέρω , αν και νομίζω ότι σε κάποια εφημερίδα το είχα διαβάσει . |
|
χαχαχαχαχα το εχω δει τι νόμιζες ;) Εγω άνετα έμπαινα :D
|
πανενορφη η λιμνη σου πραγματικα σε ζηλευω
|
Σε ευχαριστώ παρα πολύ !!! :D
Κάνε μία και εσύ ;) εδω είμαι θα σε βοηθήσω όπως μπορώ :D |
Παράθεση:
θα κανω την δευτερα με την αλλαγη νερου απλα αν βλεπεις τα duch style τα primeval forest του johnpecn λες που πας ρε καραμητροοο :):) |
Όταν έρθει η ώρα για Λίμνη λοιπόν , θα περιμένω :D:D 2 στρέμματα εεεε τέλεια !!!
Με το καλό το aquascape όλα θα πάνε Τέλεια ;) με την βοήθεια όλων :D Και εγω έτσι ένιωθα για το φυτεμένο μου γαριδάδικο αλλά τα πάει σούπερ και είμαι ευτυχισμένη , δεν είναι βέβαια σαν των παιδιών αλλά είναι μια χαρά για μένα ;) |
Μια λιμνη ειναι ονειρο ζωης για μενα απλα ειμαι ψυχαναγκαστικος και παθιαζομαι οταν φιαχνω κατι συνήθως μου παει 3x— σε χρηματα από αυτα που ειχω υπολογισει.ασε που δεν υπαρχει τπτ άλλο εκτως απο αυτο πού φιαχω, φαντασου ηρθε ενας φιλος που δουλεύει σε βενζινάδικο και μου λέει φιλε τα χερια μου εκαναν σαν τρυπες και τι του ειπα ασυναίσθητα? Φιλε ριξε λιγο καλιο!!!!ελπιζω να το κανω πραγματικότητα μια μέρα.
|
Λοιπόν φίλε odin (όνομα δεν ξέρω :confused:) χαίρομαι που το πρωί μιλούσαμε και ξαφνικά βλέπω θέμα με κατασκευη Λίμνης ;) όλα γίνονται όρεξη να έχουμε και να αγαπάμε τα ψάρια μας :D:D
|
1 Συνημμένο(α)
Ήρθαν τα πραγματάκια μου :smt041:smt041:smt041
Δίχτυ , καινούρια UV και η αγαπημένη μου τροφούλα :D:D:D http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psojdgqdwm.jpg |
Μεγιες μεγιες!Αυτή είναι συσκευασία "οικογενειακή" :D
|
Οικογενειακή :D:D:D:D 4 Κιλά θα με πάει 1 μήνα :D:D:D:D άν ανέβει η θερμοκρασία ;) Και τα χρυσόψαρα ταϊζω :D
|
τέτοια συσκευασία παίρνω για το σκύλο χαχαχαχαχ
αυτό θα πει καλοταισμενα:D |
Χαχαχαχαχαχαχα Αλέξη και τα Κόι σαν σκύλοι είναι ;) και στον χαρακτήρα και στο φαγητό :D:D
|
4 κιλα σκυλοτροφη ,μου παει 1,5 μηνα περιπου:D
Pellets ειναι Αρτεμισια; Βυθιζονται; |
Πέλετ είναι Γιάννη αλλά floating :D:D βυθιζόμενη δίνω μόνο φθινόπωρο χειμώνα :D ανάλογα με τις θερμοκρασίες και τα λεφτά ;)
|
τι βυθιζομενη παιρνεις?
αυτες της τροπικαλ του λιτρου , τις εχεις δοκιμασει? ψαχνω μια μεγαλη συσκευασια , αλλα βυθιζομενα.. δεν θελω ομως να δωσω μια περιουσια, ζηταω πολλα?:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board