Παράθεση:
------------------------- σε 6 ημέρες εχω άδεια και θα φύγω για 10 ημέρες! υπάρχει ταιστρα που να μπαίνει στο ενυδρείο καρφουρ?? ------------------------- σε 6 ημέρες εχω άδεια και θα φύγω για 10 ημέρες! υπάρχει ταιστρα που να μπαίνει στο ενυδρείο καρφουρ?? __________________ |
Oι περισσοτερες ταϊστρες προσαρμοζονται σε πολλους τυπους ενυδρειων. Εχει καποιο ανοιγμα στο καπακι το συγκεκριμενο? Το καλυτερο ειναι να πας να δεις απο κοντα καποιες ταϊστρες, παντως.
|
Αυτές οι γαρίδες μπάρω να τις βρω κάπου?
http://www.flickr.com/photos/fishwhisperer/3821110158/ |
Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις τις συγκεκριμμένες Macrobrachium sp. αλλά όχι αδύνατο :)
Αυτός βρήκε |
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
σας αρέσει η μπάλα άλγης στις πέτρες ??θα είναι καλύτερα να την βάλω κάπου αλλού ?? η να την βγάλω εντελώς ?
|
Εμένα δεν μ' ενοχλεί αλλά (θα σου πουν κι οι φυτεμένοι περισσότερα) φοβάμαι ότι θα γεμίσεις cladophora άλγη.
|
Παράθεση:
|
Αντέχει στο νερό των κιχλίδων η moss ball? :confused:
|
Παράθεση:
|
Ααα τέλος πάντων αντέχει σίγουρα ή θα σου χαλάσει?
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
σήμερα πήρα την τροφή αυτή για τα ψαράκια μου. ειναι καλή ?
|
Xωραει στο στομα των multies? Σιγουρα πρεπει να φροντισεις να εχεις και μικροσκοπικες τροφες για τα μωρα.
|
Παράθεση:
|
Kαλυτερα να εισαι προετοιμασμενος. Μπορει να βρισκονται στο ενυδρειο μερες πριν τα δεις και δεν πρεπει να μεινουν νηστικα ;)
|
Παράθεση:
|
Γιατι να μη δεις?
|
Παράθεση:
|
Γιατι βρε? Νομιζεις δεν θα ζευγαρωσουν ετσι? :D
Το χαρεμι λειτουργει ως σωστη κινηση για τις περιοχες που θα διεκδικουν τα αρσενικα, με σκοπο να μην υπαρχουν πολλες αψιμαχιες, οχι για το ζευγαρωμα. Εγω εχω 3 αρσενικα / 3 θηλυκα και τωρα καμια 50+ μικρα. |
Τα ψαράκια μπορώ να τα αφήσω 20 ημέρες με το ίδιο νερό?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Με ταϊσμα (που υποθετω θα βαλεις αυτοματη ταϊστρα) και χωρις αλλαγη νερου, δυσκολα τα πραγματα. Θα ανεβουν πολυ τα νιτρικα και δεν θα εισαι εκει για να ελεγχεις που θα φτασουν. Καποια δυνατοτητα να κανει καμια αλλαγη νερου καποιος?
|
Δεν νομίζω με 20 μέρες χωρίς αλλαγή να γίνουν τραγικά τα πράγματα.
Καλό θα είναι πάντως να πηγαίνει κάποιος που και που να το επιβλέπει να δει αν όλα πάνε καλά(απο θέμα ασφάλειας). Κατα τα άλλα δεν νομίζω να έχεις θέμα. |
Αν εχει ταϊστρα που συνηθως ριχνουν αρκετη τροφη?
Τραγικο δεν ειπα πως ειναι, αλλα αν υπαρχει δυνατοτητα για καμια αλλαγη νερου ενδιαμεσα, δεν θα ηταν κακη ιδεα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τουλαχιστον φροντισε να ριχνεις το ελαχιστο της τροφης που βγαζει η ταϊστρα. |
Παράθεση:
20 μέρες δεν είναι και πολλές και δεν θα γίνεται και συχνά οπότε είσαι οκ. Για μια φορά δεν τρέχει κάτι.;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board