Εγώ θα απουσιάσω. Να περάσετε καλά.
|
2 Συνημμένο(α)
Και τα καρντάσια απο τις Αμερικές επίσης παρών! είναι καμια 50αρια λεω... Κώστα ποσα τα κόβεις? :D
|
Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Beningan's.
Κλεόβουλος panos1972 bokostas kalaxan drbig Γιάννη, καλό babysitting, μη σκεφτείς να φέρεις τη μικρή, θα δει τον Πάνο και τον Χάρη και θα βάλει τα κλάματα.:D :smt044 Νίκο, γιατί απουσία? Θυμήθηκες ότι έχεις και οικογένεια? Καλά να περάσετε.:) Χάρη, τα μωρά είναι σίγουρα πάνω από 50, ετοίμασε αρτέμια βρε τεμπελχανείο:smt069Να σου ζήσουν.:smt041 |
Παράθεση:
Έχουμε πείρα στις κόρες (όχι μόνο του ψωμιού!!! ). Θα της πούμε και τραγουδάκι και όλα μέλι γάλα! http://www.youtube.com/watch?v=H8Gqr...eature=related |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
δεν είναι babysitting 10μερες την έχω μόνο δεν μπορώ να την χορτάσω όλο παίρνει κάτι φάτσες...... καλά αν σας δει η κούκλα μου (3,4Kg) θα πάθει σοκ χαχαχαχαχα είναι όσα κιλά πρέπει να χάσετε…. |
Παράθεση:
Κλεόβουλος panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Καλά ρε, πάτε καλά? Είναι νούμερο αυτό? Αν είμαστε αυτοί μόνο, να κανονίσουμε να πάμε με 1 αυτοκίνητο.:D Περισσότερους μαζεύει το κλιμάκιο Άνω Ποντοκερασιάς.:p Προχθές 55 άτομα και την Κυριακή 6? Αχ και τα λεγα να κάνουμε την κοπή αυτή την Κυριακή... |
Και γω τα είπα... τεσπα, ποιος θα φέρει παιδιά? αν είναι να φερω και τα δικά μου να παιξουνε!:D
|
Παράθεση:
|
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:D :D :smt082:smt082:smt082
|
Παράθεση:
|
Παντως η ανω ποντοκερασια εχει τελεια διαδρομη για mountain bike!
|
Παράθεση:
|
%70 παρόν
|
Κλεόβουλος
panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Έλα, άλλον 1 θέλουμε για να παίξουμε ένα 5Χ5. panos1972 και drbig μετρούν διπλοί :smt044 (λόγω ποδοσφαιρικών ικανοτήτων).:D |
Παράθεση:
Μπαίνω τέρμα στο 5Χ5! Εφαρμόζω τέλεια στην εστία! |
Παράθεση:
Γκολ δε μπαίνει με τίποτα. |
Ωραία και οι υπόλοιποι στη μέση θα παίξουμε ΜΗΛΑ!!!!! :D:D:D
|
βρηκα τη λυση για να μαζευτουν περισσοτεροι
να φερει ο Bokostas τα δωρα που κερδισε να τα ξαναμοιρασουμε :grin: |
Ίσως επειδη μαζευτούμε και 3-4 στη Παραλία Κατερίνης για Τσιπουράκι ,για αυτό δεν θα έχετε μεγάλη προσέλευση χιχιχι :D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τελικά παρών κι εγώ :p
|
Παράθεση:
|
απων λογω ανωτερας βιας καλα να περασετε παιδια
|
Κλεόβουλος
panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Alex_Salonica paco ? cpapakon ? potami ? |
θα ξερω το πρωι κυριακης
|
αντε να πεισω τη γυναικα μου οτι για τριτη συνεχομενη Κυριακη εχει ενυδρειακη συναντηση
δυσκολο |
Εγώ,δυστυχώς,αυτήν την Κυριακή θα απουσιάσω.
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board