...κι αν κανείς έχει καθόλου blyxa japonica...
|
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Συμμετοχές για τη συνάντηση της Κυριακής 1/11 στο Bennigan's:
Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 Αντε γίναμε κιόλας 15. |
Παρών
|
Παράθεση:
|
Mikenukeeeeeee :D
|
Παράθεση:
|
Παρών και από εμένα.
|
Παράθεση:
|
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Συμμετοχές για τη συνάντηση της Κυριακής 1/11 στο Bennigan's:
Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos kalaxan ποιό φίλτρο έχεις στο 98λιτρο, μήπως ταιριάζουν τα σφουγγάρια να σου φέρω κανένα μπολιασμένο? |
Παράθεση:
Χθες αγορασα και τεστακια.Η αμμωνια με το sera test βγάζει κίτρινο με μια πολύ ελαφριά απόχρωση του πρασινου Μετά τα 5 λεπτά,σε σχέση με το νερό του δικτίου,σε καμία περίπτωση δεν πάει στην επόμενη κλίμακα),( τα νιτρωδη(εκεί μου κιτρινίζει) ειναι μηδενικά και τα νιτρικά χαμηλά..Για αυτά πήρα τα στικάκια actitest της aquael,( μου τα παινεψe απο το petshop οτι τουλάχιστουν στα νιτρικά-νιτρωδη βγαζουν αξιοπιστα αποτελεσματα)..... Είπα την παρασκευή να περάσω από συνδίκτιο να μου δωσει ενα μονομαχο και μπολι(του ζητησα) για το 17λιτρο. Πειτε μου αν βιαζομαι πολύ για κάτι για το οποίο θα έπρεπε να περιμένω ή έκανα κάτι λάθος... Σίγουρα έπρεπε να τα χαλαλίσω και να πάω μόνο για api:(Την επόμενη φορά θα πάω σίγουρα. Πάνο γιατι συγκεκριμένα να γίνεις κακός? ΥΓ Είδα πολύ υψηλές τιμές ph και σκληρότητες..τα ίδια όμως είδα και στο νερό του δικτύου..πρέπει να είναι πολύ μάπα το νερό μας...(ευτυχώς πίνουμε εμφιαλωμένο.)Στην αλλαγή που έκανα χθες έβαλα στα 2 goldfish 8 λίτρα απιονισμένο και τα υπόλοιπα 8 βρύσης. |
Παράθεση:
Έχεις πμ :smt084 :D:D:D |
Κοτσοοοοο, κατσε καλα, και μην αυθαδιαζεις!!!
Θα σας δω ολους στη συναντηση αυτη την Κυριακη, αντε γιατι βαρεθηκα να σκαρφαλωνω στα βουνα και να τσουλαω πανω στο ποδηλατο μου στις πλαγιες!...Χμμ, λες να ερθω με το ποδηλατο κανωντας καταβαση απο το Χορτιατη? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εχετε με υποψιν
|
Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr Όλος ο καλός ο κόσμος θα είναι εκεί λοιπόν, βιαστείτε, 2 μέρες έμειναν. Paco, lion, aquahome, Κλεόβουλος, chemical mac, τι έγινε, δεν πιστεύω να μην έρθετε? Θα υπάρξουν συνέπειες: zw |
Παράθεση:
Αν είναι έτσι, θα είμαι και εγώ εκεί ... |
Kατα πάσα πιθανότητα θα παρευρεθώ και εγώ στην συναντηση του ΚΒΕ(μετά απο πάρα πολύ καιρό)και πιθανώς να "συμπαρασύρω" και τον κ.Τσομπανίδη ("το σπιτι με τα κόι").Οπότε όσοι λάτρεις της λίμνης...........
|
Παράθεση:
|
Θα προσπαθήσω να βολέψω κάπου τον άμαχο πληθυσμό (γυναικόπαιδα) και να έρθω και εγώ...
|
Καλά βρε αχαΐρευτοι, προσωπική πρόσκληση και απειλές θέλατε?
Μάκη πρώτα θα βασανίσω τις μονομαχίνες σου και μετά έρχεται η σειρά σου και μην ξεχνάς, ξέρω πού μένεις... :smt079 Λεωνίδα το καλό που σου θέλω να έρθεις, αλλιώς οτόκυκλοι γιοκ και η Α/Ο να επιστραφεί, έχω συνενοηθεί με το Νίκο...:smt022 Σωκράτη άντε βρε έλα να σε γνωρίσουμε κι εμείς οι νεότεροι... Θοδωρή, αν δε βρεις λύση, φέρτους μαζί, άντε να ενισχύσουμε το "κλιμάκιο Καλαμαριάς". Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica lucy repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr lion SOCRATIS chemical mac theodor72 Άντε αισίως πιάσαμε τους 23. |
Παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω! Μου αλλάξανε το πρόγραμμα, και ...δυστυχώς!
Αν κάποιοι είχαν να μου φέρουν από αυτά που ζήτησα ... ας μην μπούνε στον κόπο! Ευχαριστώ! |
Παράθεση:
Εγώ παίζει να έρθω με την μια μου κόρη (3,5). Αν είναι φέρε και τη δικιά σου να έχουν να ασχολούνται... Να ετοιμάζουμε από νωρίς τη νέα γενιά..... |
?
και εγώ μέσα .
|
μεσα και εγω
τωρα που εχουμε και απουσιολογο που να κανεις κοπανα |
Θα φέρω και φρέσκο φοινικόχωμα και ένα ενυδρείο κλαδέματα :smt041
|
Όχι βρε Λούσυ, πότε θα γνωριστούμε? Πρέπει να μαζευτούμε στη Δράμα για να σε δούμε?:smt005
Εσύ paco δεν χρειάζεσαι απουσιολόγο, είσαι από τα καλά παιδιά, που δεν κάνουν κοπάνες.:p Ευχαριστούμε προκαταβολικά george, τα κλαδέματα ποτέ δεν πάνε χαμένα.:smt041 Kotsos panos1972 kalaxan bokostas chris129 aquaman Alex Salonica repanas6 gkampanis Τσιόνογλου Σταύρος neos Rigel smartcdi nikosm1 george Thrillos mikenuke paraskevi_gr lion SOCRATIS theodor72 kalts.greg paco Έλα τώρα που γυρνάει, ποιός θα είναι ο 24ος? |
εγώ πάλι δεν.....
|
-Κρίμα Μάκη, ίσως την άλλη φορά.
-Παιδιά ο Γρηγόρης (kalts.greg) θα έρθει από Δράμα, μόνο για τις αφεντομουτσουνάρες μας. -paco, μήπως υπάρχει μύκητας για να φτιάξουμε ΚΕΦΙΡ? ενθουσιάστηκε η γυναίκα μου. -Φέρτε βρε κανένα γαμπρό 4-9 χρόνων για την κόρη του Πάνου, έχει και προίκα γαριδοενυδρείο. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board