Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Υπάρχει κάποιος απο εδώ που το έχει κάνει, να μου πει..? |
είναι αυγά? (amano)
4 Συνημμένο(α)
Σήμερα μου έφεραν αυτή τη γαριδούλα...την είδα λίγο φουσκωμένη πίσω...λέτε να έχει αυγά?? δε ξέρω κατά πόσο είναι ευδιάκριτο από αυτές τις φωτο...
|
κανείς ρε παιδιά?
|
Δεν είναι καθαρές οι φώτο, amano είναι η γαρίδα;
|
ναι αμάνο είναι...σε περίπτωση που έχει αυγά,σε πόσες μέρες θα είναι ευδιάκριτα??
|
Παράθεση:
Οι λάρβες των amano απαιτούν υφάλμυρο νερό για να μεταμορφωθούν σε γαρίδες |
οπότε καλύτερα να τη διώξω? :(
|
Δεν υπάρχει λόγος να την διώξεις, μόνο καλό κάνει αφού τρώει άλγες και περισσεύματα τροφής χωρίς να επιβαρύνει σχεδόν καθόλου την βιοφόρτιση
|
Μονιμα αυγωμενες ειναι οι amano σε ολα τα ενυδρεια που υπαρχουν και τα δυο φυλα, οποτε μη σε απασχολει. Ειναι φυσιολογικο και συνηθες φαινομενο.
|
ναι αλλά δε ταλαιπωρείτε που δεν είναι στις κανονικές συνθήκες για τα αυγά της?μήπως να την έβαζα σε ξεχωριστό ενυδρείο με υφάλμυρο νερό για αυτές τις μέρες ή δεν υπάρχει λόγος?
|
Η ίδια δεν ταλαιπωρείται, ο γόνος της, ίσως, να ταλαιπωρηθεί.
|
είναι αυγά? (amano)
1 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα
Υποθέτω ότι είναι αυγά σωστά???? |
Ναι, αυγα ειναι. Συνηθες φαινομενο στις θηλυκες amano, θα το συναντας πολυ συχνα.
Μην περιμενεις μικρα, ομως. Ο γονος χρειαζεται υφαλμυρο νερο για να ζησει. Ειναι μια δυσκολη διαδικασια η αναπαραγωγη των amanos, που πολυ χομπιστες εχουν δοκιμασει, ειτε με μικρο ποσοστο επιτυχιας, ειτε χωρις επιτυχια. |
Ναι το ξέρω για το υφάλμυρο
Απλα εδώ και χρόνια βλέπω αυτή την εικόνα και είπα να σιγουρευτώ Ευχαριστώ Σημείωση συντονιστικής ομάδας: Το νήμα αυτό έχει επεξεργαστεί και είναι αποτέλεσμα συνένωσης παλαιότερων θεμάτων με παρόμοιο περιεχόμενο. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board