Παράθεση:
Kαι μιλάμε για τις 21:00,μιας και την Πέμπτη είναι αργία...και με σοβαρό το ενδεχόμενο να ''τσκίσουμε πατσαδερή'' στην επιστροφή το βράδυ...:grin:. Ελα να βλέπω συμμετοχές....γιατί για καφέ πήγαμε,για φαγητό πήγαμε...για ποτάκι όχι ακόμη....και περιμένω τους εξαφανισμένους τον τελευταίο καιρό...zipo-prokrousti-kingrim-mikepidio-georgis4-giannisaek-jirayia-kalahan-panos1972-olga-paco(αν γύρισε)-xb307-stefnikolaki-mcxatz-και όποιον άλλον μου διαφεύγει, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε συχνότερα τελευταία (xaramadas-posidonas-bokostas-red rubin-drbig-kleoboulo-mikosm1-qsplan-tasos-tsoum-k.papadopoylo-popay-fofaki-alexsalonica-basilis-cheminal mac-diatom101-x.a.r.i.s.-thrillos-george...και όσους άλλους με διαφεύγουν...να ''πλυμμηρίσουμε και το AVENIU...;). |
Παράθεση:
|
φιλε χαραμαδα καποιοι απο εμας ηταν στην δουλεια για να περνατε εσεις καλα ;)
ασε που οταν ηρθα ο βοκοστας δεν ειχε κλεισει τραπεζι και ειμασταν μεσα 50ατομα να καπνιζουν και ηρθα με το μωρο και την γυναικα φυσικα εφυγα και πηγα στο φλο καφε διπλα :( αν ειναι καλος ο καιρος και δεν παω χωριο μεσα για αυτην την Κυριακη την αλλη ξανα θα ειμαι στην δουλεια :( |
Κυριακή μεσα! :D:D
Που πέφτει το αβενιου; Ακυρο, το βρήκα! :D Ειναι και σε ευκολο μέρος! Θα τους παμε κλαδεματάκια; Αντε τυχερακηδες! Θα με δειτε 2 φορές αυτή την εβδομάδα! Τελικά αυτό που λέγαμε για να κανονίσουμε με τον ιδιοκτήτη του λεζαμι για καθε κυριακη τον χώρο εξω+ εκπτωση; Εγινε τίποτα; |
Παράθεση:
Tsoumidi μηπως θελεις να φερω το φιλτρο που πηρες περυσι?? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εκτος αυτού δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα κάνω το 200αρι με τις αφρικανές, οπότε μπορεί να μην το χρειαστώ. :rolleyes::rolleyes: Κωστα αν μπορείς, φερε μου τον κινέζο θερμοστάτη αυρίο. |
Zzzzzzzzzzzzzzzz.......
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:D |
Παράθεση:
|
Λοιπόν έχουμε τις πρώτες συμμετοχές για αύριο το βράδυ στο ΑVENIU, 21:00 με 21:30 για καφέ-μπύρα-ποτό και ότι άλλο προκύψει.....και στην επιστροφή μην ξεχνάμε τη στάση Ν.Εγνατία με Μαρτίου...
Χαραμάδας red rubin drbig xb307 mcxatz tsoum Bokostas ............;). |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Επέστρεψα και εγώ Θεσσαλονίκη και μάλλον αύριο θα είμαι για ποτάκι. :)
|
Παράθεση:
Κυριακη θα τα πουμε απο κοντα με ολους.Προς το παρον κανω *διαιτα* να ξεχασω τη γευση απο τα ξυδια και τα κρεατικα...:cool: |
Ο ενοχλητικος po-pay θα ερθει? Πρεπει να τον δουμε πριν μπει στο στρατο!!
|
فطيرة؟
|
Ναι φιλε Γιωργο θα σας κανω την τιμη να ερθω να σας δω!!!
|
Αυριο βραδυ και εγω μεσα για ποτο
|
Πa идите бре сви y божиjи матер са страним језицима....
Доста више!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Κόψτε τα ξενόγλωσσα, παραβιάζουμε κανόνες και θα μας την πέσουν.:D
"Κανόνες Λειτουργίας του Greek Aquarist Board. Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
|
Παράθεση:
------------------------- Ας μην ξεχνάμε ποιος το αρχισε.... γκουχ γκουχ... :D:D |
Nun ist das Unternehmen wδchst und ich denke es wird den and ''bar Avenue'' fόllen und es ist sicher, dass wir auf einmal more''fantastic bewegen''.:cool:.
xaramadas xb307 red rubin drbig mcxatz mikeSym (new) bokostas tsoum x.a.r.i.s. zipo po-pay ......... Dude gehen bokosta Fyri-Fyri fόr neue gelb, dass es mindestens drei Runden will''eat''at und wird das nδchste groίe synamtiseis verpassen bedeutet ...:D:D:D. |
"Αστρο φωτεινο, θα 'ρθει λαμπερο, μηνυμα θα φέρει απ' τον ουρανο... "
Τα μισα που γράφουμε δεν ξαναμεταφράζονται,....κι ετσι ειναι χαμένα στην μετάφραση.. |
"σήμερα ειν' τα φώτα κι οι φωτισμοί ......"
με την ευχή να σας φωτίσει ο Θεός. Εμείς οι θνητοί αδυνατούμε :D:D:D |
Παράθεση:
...βρε λές στην ηλικία σου να χάνουμε και εμείς τις μέρες.:D ...άσε τα ''φωτίσματα'' και ετοιμάσου για τις 21/1 για τον Αντώνη....:p. ------------------------- ...και μια που μιλάμε για τα Φώτα...κάπου άκουσα ότι θα ''βουτήξει'' ο tsoum (ο οποίος είναι παντός καιρού) για να πιάσει τον Σταυρό.:o. ...δεν το χάνω με τίποτα,αλλά δεν ξέρω που θα ''βουτήξει''.:confused:. ...όποιος γνωρίζει κάτι παράκαλω να με ενημερώσει.:D:D:D. |
Παράθεση:
Που να πιάσει η ευχή μου με σας που έμπλεξα, κι ο αγιασμός θ' ανεβάσει αμμωνία :smt044:smt044 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:04. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board