Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35917)

Χαραμάδας 04-01-11 11:16

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 531218)
Το αποφασίζει ο Σύλλογος, συνήθως αρχές Φλεβάρη, θα το ψάξουμε.:p

Κυριακή....09-01-2011....12:00....kafe les amis.
Κυριακή....16-01-2011....12:00....kafe les amis.

Παρασκευή....21-01-2011....21:00....ουζερί Μπερεκέτι-Μαχαραγιάς-Αντώνης-Κωνσταντινοπολίτικα

Σιγά βρε βιαστικοί, οι Κυριακές είναι στάνταρ, για το φαγοπότι που μάλλον θα γίνει καθημερινή, έχουμε χρόνο.
Να δούμε ποιές μέρες βολεύουν και τους υπόλοιπους (εγώ πάντως δεν το χάνω με τίποτε).:D

Εχει δίκιο ο ''ψηλός'' (bokostas) ....δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί .... και επειδή μέχρι την Κυριακή...έχει ακόμη...προτείνω να πάμε αύριο το βράδυ στο νέο καφέ AVENIU,με το τεράστιο ενυδρείο...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47185...γιατί ακούστηκαν πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί από χομπύστες (από άλλο forum) που το επισκέφτηκαν.
Kαι μιλάμε για τις 21:00,μιας και την Πέμπτη είναι αργία...και με σοβαρό το ενδεχόμενο να ''τσκίσουμε πατσαδερή'' στην επιστροφή το βράδυ...:grin:.
Ελα να βλέπω συμμετοχές....γιατί για καφέ πήγαμε,για φαγητό πήγαμε...για ποτάκι όχι ακόμη....και περιμένω τους εξαφανισμένους τον τελευταίο καιρό...zipo-prokrousti-kingrim-mikepidio-georgis4-giannisaek-jirayia-kalahan-panos1972-olga-paco(αν γύρισε)-xb307-stefnikolaki-mcxatz-και όποιον άλλον μου διαφεύγει, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε συχνότερα τελευταία (xaramadas-posidonas-bokostas-red rubin-drbig-kleoboulo-mikosm1-qsplan-tasos-tsoum-k.papadopoylo-popay-fofaki-alexsalonica-basilis-cheminal mac-diatom101-x.a.r.i.s.-thrillos-george...και όσους άλλους με διαφεύγουν...να ''πλυμμηρίσουμε και το AVENIU...;).

Τηλέμαχος 04-01-11 11:18

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 531315)
Εχει δίκιο ο ''ψηλός'' (bokostas) ....δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί .... και επειδή μέχρι την Κυριακή...έχει ακόμη...προτείνω να πάμε αύριο το βράδυ στο νέο καφέ AVENIU,με το τεράστιο ενυδρείο...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47185...γιατί ακούστηκαν πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί από χομπύστες (από άλλο forum) που το επισκέφτηκαν.
Kαι μιλάμε για τις 21:00,μιας και την Πέμπτη είναι αργία...και με σοβαρό το ενδεχόμενο να ''τσκίσουμε πατσαδερή'' στην επιστροφή το βράδυ...:grin:.
Ελα να βλέπω συμμετοχές....γιατί για καφέ πήγαμε,για φαγητό πήγαμε...για ποτάκι όχι ακόμη....και περιμένω τους εξαφανισμένους τον τελευταίο καιρό...zipo-prokrousti-kingrim-mikepidio-georgis4-giannisaek-jirayia-kalahan-panos1972-olga-paco(αν γύρισε)-xb307-stefnikolaki-mcxatz-και όποιον άλλον μου διαφεύγει, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε συχνότερα τελευταία (xaramadas-posidonas-bokostas-red rubin-drbig-kleoboulo-mikosm1-qsplan-tasos-tsoum-k.papadopoylo-popay-fofaki-alexsalonica-basilis-
cheminal mac-diatom101-x.a.r.i.s.-thrillos-george...και όσους άλλους με διαφεύγουν...να ''πλυμμηρίσουμε και το AVENIU...;).

Όταν το διάβασα μου ήρθε στο μυαλό criminal mac:D

kingrim 04-01-11 11:52

φιλε χαραμαδα καποιοι απο εμας ηταν στην δουλεια για να περνατε εσεις καλα ;)

ασε που οταν ηρθα ο βοκοστας δεν ειχε κλεισει τραπεζι και ειμασταν μεσα 50ατομα να καπνιζουν και ηρθα με το μωρο και την γυναικα φυσικα εφυγα και πηγα στο φλο καφε διπλα :(

αν ειναι καλος ο καιρος και δεν παω χωριο μεσα για αυτην την Κυριακη την αλλη ξανα θα ειμαι στην δουλεια :(

tsoum 04-01-11 14:23

Κυριακή μεσα! :D:D

Που πέφτει το αβενιου; Ακυρο, το βρήκα! :D Ειναι και σε ευκολο μέρος! Θα τους παμε κλαδεματάκια;

Αντε τυχερακηδες! Θα με δειτε 2 φορές αυτή την εβδομάδα!

Τελικά αυτό που λέγαμε για να κανονίσουμε με τον ιδιοκτήτη του λεζαμι για καθε κυριακη τον χώρο εξω+ εκπτωση; Εγινε τίποτα;

red rubin 04-01-11 14:33

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 531408)
Κυριακή μεσα! :D:D

Που πέφτει το αβενιου; Ακυρο, το βρήκα! :D Ειναι και σε ευκολο μέρος! Θα τους παμε κλαδεματάκια;

Αντε τυχερακηδες! Θα με δειτε 2 φορές αυτή την εβδομάδα!

Τελικά αυτό που λέγαμε για να κανονίσουμε με τον ιδιοκτήτη του λεζαμι για καθε κυριακη τον χώρο εξω+ εκπτωση; Εγινε τίποτα;

Θυμηθηκα οτι εχω δουλειες αυριο!! Ο Tsoum στο avenue? Μεγαλεια!!
Tsoumidi μηπως θελεις να φερω το φιλτρο που πηρες περυσι??

bokostas 04-01-11 14:37

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 531415)

Αμάν, θα είναι κι ο tsoum?? Κι εγώ έχω κάτι δουλειές αύριο, πώς το ξέχασα??:D:D

tsoum 04-01-11 14:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 531415)
Tsoumidi μηπως θελεις να φερω το φιλτρο που πηρες περυσι??

Που να το κουβαλάω ολο αυτό μεσα στο κέντρο; Θα με δει και ο χαραμάδας με ενα κουτί σαν δώρο του αγιο-βασίλη και μετα απο το "καθαριστή πισίνας" θα αρχίσει να με λεει τίποτα άλλο! Την τροφή να φέρεις αν μπορείς.
Εκτος αυτού δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα κάνω το 200αρι με τις αφρικανές, οπότε μπορεί να μην το χρειαστώ. :rolleyes::rolleyes:

Κωστα αν μπορείς, φερε μου τον κινέζο θερμοστάτη αυρίο.

drbig 04-01-11 14:52

Zzzzzzzzzzzzzzzz.......

bokostas 04-01-11 14:55

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 531422)
Κωστα αν μπορείς, φερε μου τον κινέζο θερμοστάτη αυρίο.

繁体字繁体 :)

zipo 04-01-11 14:58

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 531434)
繁体字繁体 :)

http://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT#zh-CN|el|%E7%B9%81%E4%BD%93%E5%AD%97%E7%B9%81%E4%BD%9 3
:D

red rubin 04-01-11 14:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 531422)
Εκτος αυτού δεν είμαι σίγουρος αν τελικά θα κάνω το 200αρι με τις αφρικανές, οπότε μπορεί να μην το χρειαστώ. :rolleyes::rolleyes:

Σε ακυρωνω εντελως να φυγεις απο το κεφαλι μου!! Θα στα πω αυριο απο κοντα!! Τροφη μετα τις 10 του μηνα που ανοιγουμε!! Μεχρι τοτε νηστικος!

Χαραμάδας 04-01-11 15:03

Λοιπόν έχουμε τις πρώτες συμμετοχές για αύριο το βράδυ στο ΑVENIU, 21:00 με 21:30 για καφέ-μπύρα-ποτό και ότι άλλο προκύψει.....και στην επιστροφή μην ξεχνάμε τη στάση Ν.Εγνατία με Μαρτίου...

Χαραμάδας
red rubin
drbig
xb307
mcxatz
tsoum
Bokostas
............;).

red rubin 04-01-11 15:18

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 531442)
Λοιπόν έχουμε τις πρώτες συμμετοχές για αύριο το βράδυ στο ΑVENIU, 21:00 με 21:30 για καφέ-μπύρα-ποτό και ότι άλλο προκύψει.....και στην επιστροφή μην ξεχνάμε τη στάση Ν.Εγνατία με Μαρτίου...

Χαραμάδας
red rubin
drbig
xb307
mcxatz
tsoum
Bokostas( οντως εχει ψηλωσει)
............;).

Ειναι λαικη απαιτηση στην επομενη σταση να ειναι παρων και ο tsoum!! Τον φανταζεσαι??? Θα κανει παρτυ ο Μπαλης!!

drbig 04-01-11 15:28

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 531447)
Ειναι λαικη απαιτηση στην επομενη σταση να ειναι παρων και ο tsoum!! Τον φανταζεσαι??? Θα κανει παρτυ ο Μπαλης!!

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!:D:D:D

zipo 04-01-11 21:03

Επέστρεψα και εγώ Θεσσαλονίκη και μάλλον αύριο θα είμαι για ποτάκι. :)

georgis4 04-01-11 23:06

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 531315)
Ελα να βλέπω συμμετοχές....γιατί για καφέ πήγαμε,για φαγητό πήγαμε...για ποτάκι όχι ακόμη....και περιμένω τους εξαφανισμένους τον τελευταίο καιρό...zipo-prokrousti-kingrim-mikepidio-georgis4-giannisaek-jirayia-kalahan-panos1972-olga-paco(αν γύρισε)-xb307-stefnikolaki-mcxatz-και όποιον άλλον μου διαφεύγει, και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε συχνότερα τελευταία (xaramadas-posidonas-bokostas-red rubin-drbig-kleoboulo-mikosm1-qsplan-tasos-tsoum-k.papadopoylo-popay-fofaki-alexsalonica-basilis-cheminal mac-diatom101-x.a.r.i.s.-thrillos-george...και όσους άλλους με διαφεύγουν...να ''πλυμμηρίσουμε και το AVENIU...;).

Σου λειψαμε λεβεντη μας?:D
Κυριακη θα τα πουμε απο κοντα με ολους.Προς το παρον κανω *διαιτα* να ξεχασω τη γευση απο τα ξυδια και τα κρεατικα...:cool:

red rubin 04-01-11 23:16

Ο ενοχλητικος po-pay θα ερθει? Πρεπει να τον δουμε πριν μπει στο στρατο!!

kotsokk 04-01-11 23:32

فطيرة؟

po-pay 04-01-11 23:55

Ναι φιλε Γιωργο θα σας κανω την τιμη να ερθω να σας δω!!!

Χ.Α.Ρ.Η.Σ 04-01-11 23:59

Αυριο βραδυ και εγω μεσα για ποτο

panos1972 05-01-11 00:16

Πa идите бре сви y божиjи матер са страним језицима....
Доста више!!!

zipo 05-01-11 00:20

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos1972 (Μήνυμα 531806)
Доста више!!!

Ναι,πραγματικά.Από εδώ και πέρα δε θα γράφετε σε ο,τι γλώσσα να 'ναι.Μόνο σε κινέζικα,άντε και σε ελληνικά.Μία για να κάνουμε παραγγελίες με τον Bokosta και την άλλη για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας.

red rubin 05-01-11 00:20

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos1972 (Μήνυμα 531806)
Доста више!!!

Γιατι Πανο????

bokostas 05-01-11 02:47

Κόψτε τα ξενόγλωσσα, παραβιάζουμε κανόνες και θα μας την πέσουν.:D

"Κανόνες Λειτουργίας του Greek Aquarist Board.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
  • Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά..."

drbig 05-01-11 08:54

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 531871)
Κόψτε τα ξενόγλωσσα, παραβιάζουμε κανόνες και θα μας την πέσουν.:D

"Κανόνες Λειτουργίας του Greek Aquarist Board.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
  • Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά..."

بلاكا نفعل Bokosta إيه؟
-------------------------
Ας μην ξεχνάμε ποιος το αρχισε.... γκουχ γκουχ... :D:D

Χαραμάδας 05-01-11 08:59

Nun ist das Unternehmen wδchst und ich denke es wird den and ''bar Avenue'' fόllen und es ist sicher, dass wir auf einmal more''fantastic bewegen''.:cool:.
xaramadas
xb307
red rubin
drbig
mcxatz
mikeSym (new)
bokostas
tsoum
x.a.r.i.s.
zipo
po-pay
.........

Dude gehen bokosta Fyri-Fyri fόr neue gelb, dass es mindestens drei Runden will''eat''at und wird das nδchste groίe synamtiseis verpassen bedeutet ...:D:D:D.

drbig 05-01-11 09:53

"Αστρο φωτεινο, θα 'ρθει λαμπερο, μηνυμα θα φέρει απ' τον ουρανο... "

Τα μισα που γράφουμε δεν ξαναμεταφράζονται,....κι ετσι ειναι χαμένα στην μετάφραση..

Κλεόβουλος 05-01-11 10:03

"σήμερα ειν' τα φώτα κι οι φωτισμοί ......"

με την ευχή να σας φωτίσει ο Θεός. Εμείς οι θνητοί αδυνατούμε :D:D:D

Χαραμάδας 05-01-11 10:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 531933)
"σήμερα ειν' τα φώτα κι οι φωτισμοί ......"

με την ευχή να σας φωτίσει ο Θεός. Εμείς οι θνητοί αδυνατούμε :D:D:D

...βρε μπάρμπα-Κλεόβουλε ΑΥΡΙΟ είναι τα Φώτα.;)
...βρε λές στην ηλικία σου να χάνουμε και εμείς τις μέρες.:D
...άσε τα ''φωτίσματα'' και ετοιμάσου για τις 21/1 για τον Αντώνη....:p.
-------------------------
...και μια που μιλάμε για τα Φώτα...κάπου άκουσα ότι θα ''βουτήξει'' ο tsoum (ο οποίος είναι παντός καιρού) για να πιάσει τον Σταυρό.:o.
...δεν το χάνω με τίποτα,αλλά δεν ξέρω που θα ''βουτήξει''.:confused:.
...όποιος γνωρίζει κάτι παράκαλω να με ενημερώσει.:D:D:D.

Κλεόβουλος 05-01-11 10:38

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 531954)
...βρε μπάρμπα-Κλεόβουλε ΑΥΡΙΟ είναι τα Φώτα.;)
...βρε λές στην ηλικία σου να χάνουμε και εμείς τις μέρες.:D
...άσε τα ''φωτίσματα'' και ετοιμάσου για τις 21/1 για τον Αντώνη....:p.

Παραμονή όμως λένε τα κάλαντα :D.
Που να πιάσει η ευχή μου με σας που έμπλεξα, κι ο αγιασμός θ' ανεβάσει αμμωνία :smt044:smt044

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:04.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,05502 seconds with 10 queries