Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35917)

Χαραμάδας 23-12-10 13:44

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 526110)
Τις χιονοστιβαδες θα παριστανετε? Να παρετε και τον Tsoum μαζι σας να το δεσετε στο δεντρο και να τον ξεχασετε πανω στο βουνο.
Ουτε οι λυκοι δεν θα τον φανε!!!:D:D:D:smt073

Tελικά είσαι κακός ανθρωπος.....:rolleyes:....τι είναι αυτά που λές.....τα στομάχια των λύκων (όπως και όλων των σαρκοφάγων) έχουν τρομερές ανοχές και για τον λόγο αυτό είναι και πτωματοφάγα.
Αν...λέω άν φάνε τον tsoum θα πάθουν τέτοια τροφική δηλητηρίαση που θα αλλάξει η ιστορία ώς προς την διατροφή των σαρκοφάγων....:D:D:D:D:D.
ΤSOUM---THE LIVE POISON....:smt096 .

tsoum 23-12-10 23:45

:smt017

....

Ποιος θα με πάρει μαζί του αμα παω σε κάποιο σημείο, γιατί δεν έχω ιδέα πως θα φτάσω εκεί;

Γρήγορα πριν δει η Ολγα. :D

Χαραμάδας 24-12-10 08:29

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 526317)
:smt017

....

Ποιος θα με πάρει μαζί του αμα παω σε κάποιο σημείο, γιατί δεν έχω ιδέα πως θα φτάσω εκεί;

Γρήγορα πριν δει η Ολγα. :D

Oταν λες σε κάποιο σημείο τί ενοείς???:confused:.
Μήπως σημείο στο χάρτη???:confused:.
Αν είναι έτσι δώσε συντεταγμένες και θα στείλω την ομάδα G.I. Joe να σε παραλάβει.:smt052.
Αλλά πάλι με προβληματίζεις....πώς ένας super hero σαν εσένα δεν μπορεί να βρεί την ταβέρνα του Αντώνη??:rolleyes:.
Αλήθεια γιατί δεν ρωτάς τα φιλαράκια σου τον batman,τον surerman και τον spiderman να σου πουν που είναι (νομίζω προχθές έτρωγαν εκεί).:D:D:D.
...... και εσύ βρε Αντώνη που πήγες και το έκανες το μαγαζί??zw.

paco 24-12-10 09:56

χρονια πολλα με υγεια σε ολους
που ειναι αυτος ο Αη Βασιλης που του ζητησα ενα ενυδρειακι αυτοσυντηριτο χωρις εξοδα ιδιο μαυτο στο Ντουμπαη?
ασε μπορει να το στηλει με μεταφορικη

Χρηστο σταματα να πηραζεις τον tsoum και μην τον αποπροσανατολιζεις
αυτος ο surer man ειναι γιαλατζι tsoum
κατι σαν τον pasta man τον γιαουρτογλου man τον mpaklava man και τον χαραμαδα man
ολοι αυτοι θα σου πουν ψεματα
μονο ο superman που συνεργαζεται με τον Αη Βασιλη για να μου φερουν το ενυδρειο που ζητησα λεει την αληθεια

μια μεγαλη καλημερα και χρονια πολλα απο την κατασπρη Γερμανια σε ολους
καλα να περασετε κοπροσκυλα και μη

zipo 24-12-10 09:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από paco (Μήνυμα 526422)

Μη γράφεις τέτοια πράγματα Βασίλη,θα έχω πρόβλημα!!! :cool:

Άντε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε ολους!:smt041

paco 24-12-10 10:04

μην στεναχωριεσε Δημητρη για σενα οτι προβλημα εχεις θα στο λυση

οοοοοοοοοο

KOBOSTA MAN:D

Χαραμάδας 24-12-10 10:06

Παράθεση:

χρονια πολλα με υγεια σε ολους
που ειναι αυτος ο Αη Βασιλης που του ζητησα ενα ενυδρειακι αυτοσυντηριτο χωρις εξοδα ιδιο μαυτο στο Ντουμπαη?
ασε μπορει να το στηλει με μεταφορικη

Χρηστο σταματα να πηραζεις τον tsoum και μην τον αποπροσανατολιζεις
αυτος ο surer man ειναι γιαλατζι tsoum
κατι σαν τον pasta man τον γιαουρτογλου man τον mpaklava man και τον χαραμαδα man
ολοι αυτοι θα σου πουν ψεματα
μονο ο superman που συνεργαζεται με τον Αη Βασιλη για να μου φερουν το ενυδρειο που ζητησα λεει την αληθεια

καλα να περασετε κοπροσκυλα και μη

Καλημέρα.Xρόνια πολλά και σε 'σενα.;).
Οσο γιατο ενυδρειάκι στείλε ένα π.μ. στον tsoum να βάλει την μπέρτα του (μόλις χθές έγινε μέλος της παρέας των ''απίθανων'' με την ονομασία ''απιθανόπαιδο-2'') και θα σου το φέρει τάχιστα.:cool:.
Υ.Γ.-1 φτιάξε έναν χιονάνθρωπο με την ''φάτσα'' του bokosta-sun να το βλέπουν οι Γερμανίδες μπάς και έρθουν το καλοκαίρι στο Ελλάδα μας.:p:p:p.
Υ.Γ.-2 αν δεν πιάσει με την φάτσα του Κώστα βάλε του ''Πάνος1972''...:D:D:D.

po-pay 24-12-10 10:26

Χρονια πολλα σε ολη την τρελοπαρεα!!!! Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια!!! Καλα να περασετε και μην το παρακανετε με τους μπακλαβαδες και τους κουραμπιεδες! ;)

bokostas 24-12-10 10:38

Παράθεση:

...μια μεγαλη καλημερα και χρονια πολλα απο την κατασπρη Γερμανια σε ολους...

Και γιατί πήγες Γερμανία???:confused: Με πολύ λιγότερα χρήματα μπορούσες να πας Κίνα.:D:D:D

Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να περνάτε.:smt041
KOBOSTA MAN

6981giwrgos 24-12-10 11:10

χρόνια πολλά με υγειά και ευτυχία.....:smt052:smt052

tsoum 24-12-10 11:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 526443)
Και γιατί πήγες Γερμανία???:confused: Με πολύ λιγότερα χρήματα μπορούσες να πας Κίνα.:D:D:D

Δεν νομίζω!:D:D:D:D

Βασίλη καλά να περνάς! Σου ευχομαι να ρίξει τόσο χιονι ωστε να ακυρωθούν οι πτησεις και να κατσεις αλλη μια εβδομαδα εκεί!:p:smt020

Και το "καποιο σημείο" ειναι να ερθω εγώ ως κάπου, (π.χ. κεντρο, καλαμαρια κτλπ) και απο εκει. zw

:grin:

bokostas 24-12-10 11:46

Γιώργο αν έρθεις Καλαμαριά σε παίρνω εγώ, αλλά θα κάνεις κύκλο, ο Μαχαραγιάς είναι πολύ πιο κοντά σε σένα.

georgis4 24-12-10 11:55

Xρονια πολλα σε ολους και παντα με υγεια και ορθιοι!(στα ποδια εννοω αλλα οπως το παρει κανεις) :D

giannisaek 24-12-10 13:10

Και από εμένα χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσετε με υγεία και ευτυχία σε όλους. :smt041
Χαραμάδα άσε τον tsoum στην ησυχία του... αύριο κανόνισα ραντεβού μαζί του για να έρθουμε στην γιορτή σου... τον είπα σήμερα να μην φάει τίποτα όλη την ημέρα το ίδιο και αύριο για να έχει πολύ όρεξη, και να είναι μόνο με νερό... να μην πάθει και αφυδάτωση κρίμα είναι... :grin: Το ίδιο θα κάνω και εγώ... Εσύ κανόνισε να έχεις κανά μεζεδάκι... δυο τρία αγριογούρουνα... ένα μοσχαράκι μικρό τρυφερό γύρω στα εκατό κιλά...μια γίδα βραστή για να ισορροπήσουν τα στομάχια μας... και για να χορτάσουμε κάνε και ένα φαγητό της ημέρας τέσσερις πέντε γαλοπούλες γεμιστές ... :grin: γλυκά μελομακάρονα - κουραμπιέδες να μην έχεις πολλά γιατί παχαίνουν « ξέρεις εσύ πόσα πρέπει να έχεις, να μην κάθομαι και σου λέω» :grin:

Πες και την γυναίκα σου να μην ρίξει δυνατό σφουγγάρισμα στο σπίτι, γιατί θα φοράει ο tsoum λόγω της ημέρας το καινούριο σκαρπινάκι με το δέρμα από κάτω, που του το έκανα δώρο στην γιορτή του... και ενδέχεται να γλυστρίσει και να πέσει είτε πάνω στο ενυδρείο σου το μεγάλο... είτε πάνω σε σένα... είτε πάνω στα παιδιά σου :grin: και να έχουμε κακώσεις και βαριές σωματικές βλάβες μέρα που είναι... :smt120 και αν είναι πριν το φαγητό με άδεια κοιλιά θα είναι λίγο το κακό... με γεμάτη κοιλιά θα υπάρξει πρόβλημα ανέγερσης... :grin:

Χαραμάδας 24-12-10 13:40

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 526495)
Και από εμένα χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσετε με υγεία και ευτυχία σε όλους. :smt041
Χαραμάδα άσε τον tsoum στην ησυχία του... αύριο κανόνισα ραντεβού μαζί του για να έρθουμε στην γιορτή σου... τον είπα σήμερα να μην φάει τίποτα όλη την ημέρα το ίδιο και αύριο για να έχει πολύ όρεξη, και να είναι μόνο με νερό... να μην πάθει και αφυδάτωση κρίμα είναι... :grin: Το ίδιο θα κάνω και εγώ... Εσύ κανόνισε να έχεις κανά μεζεδάκι... δυο τρία αγριογούρουνα... ένα μοσχαράκι μικρό τρυφερό γύρω στα εκατό κιλά...μια γίδα βραστή για να ισορροπήσουν τα στομάχια μας... και για να χορτάσουμε κάνε και ένα φαγητό της ημέρας τέσσερις πέντε γαλοπούλες γεμιστές ... :grin: γλυκά μελομακάρονα - κουραμπιέδες να μην έχεις πολλά γιατί παχαίνουν « ξέρεις εσύ πόσα πρέπει να έχεις, να μην κάθομαι σε σου λέω» :grin:

Πες και την γυναίκα σου να μην ρίξει δυνατό σφουγγάρισμα στο σπίτι, γιατί θα φοράει ο tsoum λόγω της ημέρας το καινούριο σκαρπινάκι με το δέρμα από κάτω, που του το έκανα δώρο στην γιορτή του... και ενδέχεται να γλυστρίσει και να πέσει είτε πάνω στο ενυδρείο σου το μεγάλο... είτε πάνω σε σένα... είτε πάνω στα παιδιά σου :grin: και να έχουμε κακώσεις και βαριές σωματικές βλάβες μέρα που είναι... :smt120 και αν είναι πριν το φαγητό με άδεια κοιλιά θα είναι λίγο το κακό... με γεμάτη κοιλιά θα υπάρξει πρόβλημα ανέγερσης... :grin:

Καλά που το είπες...
λοιπόν το μενού θα έχει ''βροντόσαυρο'' (μου τον έδωσε ο spielberg),ο οποίος θα είναι γεμισμένος με ''ελεφαντάκια'' γάλακτος,τα οποία θα είναι γεμισμένα με μικρά γουρουνάκια,τα οποία θα είναι γεμισμένα με κοτόπουλα,τα οποία θα είναι γεμιστά με .... ρύζι.
Και για επιδόρπιο από ένα ferrero rose .... για να φύγει βροντοσαυροελεφαντογουρουνοκοτοπουλίλα .... ;).

tsoum 24-12-10 19:17

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 526495)
Εσύ κανόνισε να έχεις κανά μεζεδάκι... δυο τρία αγριογούρουνα... ένα μοσχαράκι μικρό τρυφερό γύρω στα εκατό κιλά...μια γίδα βραστή για να ισορροπήσουν τα στομάχια μας...

Εγώ θα φαω μονο γίδα, γιατί είναι βραστή και... light! :smt021
Χρήστο αυτό που λες, δεν ξέρω αν το έβγαλες απο το μυαλό σου, παντως στην Ινδία είχα δει στην τηλεόραση να κάνουν κάτι τετοιο.
Είχαν παρει 2 κατσίκες μπολικα κοτοπουλα και πολλα ορτύκια. Γεμιζαν τις κατσικιες με κοτοπουλα και τα κοτοπουλα τα γέμιζαν με ορτύκια...:smt120

Ο Αντώνης αυτός είναι απο το φορουμ;:rolleyes: Μαλλον θα αγγαρέψω καποιον απο τους δικους μου, γιατί είστε αχρηστοι και δεν βοηθάτε!:smt084

akiriazides 24-12-10 19:44

σε βοηθαει αυτο?
http://maps.google.com/maps?t=h&hl=el&ie=UTF8&ll=40.608658,22.99222&spn=0 .00111,0.001674&z=19
ακριβως απεναντι ειναι ενα βενζιναδικο της ΕΚΟ και δεκα μετρα πριν απο αυτο εχει σταση το 14 της Τουμπας!

tsoum 24-12-10 19:55

Ok το κατάλαβα πως παει! Εσύ είσαι ο Αντώνης;

Χαραμάδας 24-12-10 19:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 526673)

Οχι αυτός είναι η Μαρίκα....
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 526656)
Εγώ θα φαω μονο γίδα, γιατί είναι βραστή και... light! :smt021

Τη γίδα που την είδες βρε αγόρι μου στο μενού που γράφω πιο πάνω????

Κλεόβουλος 24-12-10 20:01

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 526675)
-------------------------

:smt044:smt044:smt044:smt033

bokostas 24-12-10 20:01

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από tsoum (Μήνυμα 526673)

aΝΤΩΝΗΣkiriazides, αυτός είναι.

Χρήστο σταμάτα να πειράζεις τον tsoum, γιατί θα έρθω να κατουρήσω στο ενυδρείο σου, να δεις πού θα φτάσει η αμμωνία.:D

Χαραμάδας 24-12-10 20:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 526680)
aΝΤΩΝΗΣkiriazides, αυτός είναι.

Χρήστο σταμάτα να πειράζεις τον tsoum, γιατί θα έρθω να κατουρήσω στο ενυδρείο σου, να δεις πού θα φτάσει η αμμωνία.:D

Ελα .... δεν αγχώνομαι .... θα κάνω αλλαγή νερού....:D:D:D:D.....αλλά βρε Κώστα πως θα κατουρίσεις στο 1,80....φτάνεις?????

red rubin 24-12-10 20:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 526682)
Ελα .... δεν αγχώνομαι .... θα κάνω αλλαγή νερού....:D:D:D:D.....αλλά βρε Κώστα πως θα κατουρίσεις στο 1,80....φτάνεις?????

Φοραει ενισχυτικο μανομετρικου sun-sun!!

bokostas 24-12-10 20:15

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 526686)

:smt044:smt044:smt044 Έγραψες...

Κλεόβουλος 24-12-10 20:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 526686)

προσοχή μόνο μη κάψει την αντλία :D:D

tsoum 24-12-10 20:48

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 526675)

Ξέρω γω... Μπορεί!:D

Παράθεση:

Τη γίδα που την είδες βρε αγόρι μου στο μενού που γράφω πιο πάνω????
Εσυ που είδες να λέω οτι εχεις γίδα στο μενού σου;:D

Thrillos 24-12-10 21:10

Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά σε όλους. Ότι καλύτερο σε σας και στις οικογένειες σας!

mikeepidio 24-12-10 21:25

Χρόνια πολλά!! Καλά Χριστούγεννα!!

ΤΑΣΟΣ 24-12-10 21:53

Χρονια πολλα παιδια και απο εμενα και καλα μυαλα (λεμε τωρα) σε αυτους που τα χρειαζονται. :smt006 Αθανατη ενυδρειακη τρελοπαρεα.

giannisaek 24-12-10 22:48

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ (Μήνυμα 526723)
:smt006 Αθανατη ενυδρειακη τρελοπαρεα.

:smt041

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:26.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,05497 seconds with 10 queries