Βρε Βασίλη μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά με τα τεστ
και βασανίζεσαι άδικα? Για φώναξε κάνα γείτονα που ξέρει να κάνει μια επαλήθευση ;) |
Ριξε μια ματια μην εχουν ληξει
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
ένα ψαράκι μου σκάβει συνέχεια εχει ανοίξει μια γούρνα και ρίχνει και άμμο πάνω σε κάποια κοχύλια
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Φυσιολογική συμπεριφορά.
Θα στο κάνουν εργοτάξιο να ξέρεις. |
καλημέρα! με οτι νερό και να κάνω μέτρηση (ενυδρείου βρύσης εμφιαλωμένο)μου βγαίνει πάντα λαχανί. Αν το συγκρίνω με το χαρτάκι του γλυκού νερού βγαίνει 0.25 αν το συγκρίνω με το χαρτάκι του αλμυρού νερού βγαίνει 0!! μήπως εχει γίνει κάποιο λάθος στις χρωματικές ενδείξεις στα χαρτάκια?
|
εδώ που είπες πως είναι εμφιαλομένο είναι κίτρινο (0) δεν είναι λαχανί (0,25)
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....8&d=1390508306 |
1 Συνημμένο(α)
ησυχία δεν εχω!!!!:smt075 αν και παιδεύτηκα ξέβαψε την μπλε μπογιά και έβαλα μαύρο χαρτόνι. Πώς το βλέπεται καλύτερο?
|
Εγω το προτιμω ετσι ναι.
|
Κατα πολύ καλύτερο!!!
|
1 Συνημμένο(α)
Νομίζω πως Είμαι επιτέλους κίτρινος :D :D :D
|
Ωραίος Βασίλη!!!
Άλλαξε τελείως το ενυδρείο (προς το καλύτερο) με την μαύρη μπορία ;) Ακόμα δεν είδες τίποτα απο σκάψιμο!!!!!!! :D |
Πήραν μπρος τα βακτήρια.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Καρακίτρινο είναι.:D Συνεχίζεις κανονικά ότι έκανες και αρχίζεις να ταίζεις λίιγο παραπάνω να συνηθήσει η βιολογία.;) |
το καπάκι απο το ενυδρείο που εχω είναι σπασμένο σε πολλά σημεία και γενικά με δυσκολεύει. μπορώ να το βγάλω και να βάλω κάτι σαν το παρακάτω???
https://www.google.gr/search?q=%CF%8...D0%3B400%3B225 |
Θα έχεις θέμα με την εξάτμιση του νερού μετά όμως...και εγώ το ενυδρείο που αγόρασα ήταν με κρεμμαστό φωτιστηκό της GLO αλλά εξατμιζόταν πολύ γρήγορα το νερό.
Την λύση έδωσε diy ξύλινο καπάκι ;) http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77062 |
Η εξατμιση θα υπαρχε ετσι κι αλλιως, αν υποθεσω οτι θα βαλεις ανεμιστηρακια, αλλα στο ανοιχτο σιγουρα ειναι μεγαλυτερη. Αν δεν σε ενοχλει αυτο, μια χαρα ειναι overtank φωτιστικο, αρκει να μην εχεις γατες :D
Εμενα δεν μου κανει και καμια διαφορα, παντως, με 3 ενυδρεια που εχω και το ενα ειναι ανοιχτο, συμπληρωνω σε ολα σχεδον καθε μερα το καλοκαιρι, απλα στο ανοιχτο λιγο παραπανω. |
Πάντως, αν δεν σε πειράζει η εξάτμιση, μπορείς άνετα να πας σε τέτοιου είδους φωτιστικό.
ίσα ίσα που καλύτερα είναι οι υδρατμοί να μην υγροποιούνται και να επιστρέφουν μέσα, αλλά να φεύγουν. Σε τέτοια φωτιστικά, εκτός απο κάτι DIY που μπορείς να κάνεις, τα πιο φτηνά απο την ελληνική αγορά μπορείς να βρεις τα εξής: Σε τ8 με μια λάμπα Σε τ5 με 1 λάμπα Και σε τ5 με 2 λάμπες: 1, 2, 3. Ειδάλως κοιτάς απο εξωτερικό. |
3 Συνημμένο(α)
αλλαγή διακόσμησης.. έβγαλα τις vallisneria γιατι ένιωθα πως έκοβαν το ενυδρείο στην μέση και στην θέση τους έβαλα μερικά κοχύλια ακόμα και στην μερια των μούλτις έβαλα μια ανούμια! πως σας φαίνεται ??
|
Εντάξει είναι. (φαντάζομαι δεν φύτεψες στην άμμο τις ανούμπιες)
Τα ψαράκια πως τα πάνε μεταξύ τους? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board