ρεσυ,τα ψαρια θα τα δουμε?:D
|
Παράθεση:
|
ε βαλ'τη φωτογραφικη οταν μπορεσεις και τραβα ενα βιντεο τουλαχιστον.που θα παει,θα τα πετυχει:D
|
ζαλαδα με επιασε βαλε σκορδα βαλε ματια βαλε τα παντα
|
Βαλε και καμια μπριτζολα στα καρβουνα :D
(Οχι ΣΚ βραδι ομως γιατι δουλευω. Νωρις μεσημερακι) |
Παράθεση:
(που ξέρεις μπορεί να είναι και ο George Ελλάδα!!!) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Γιάννη σ' ευχαριστώ που έψαξες...
Είχα έναν διάλογο με έναν φίλο...
Τα σκέφτηκα αυτά, διάβασα και διάφορα άρθρα και αποφάσισα να τα κρατήσω σε γλυκό νερό με χαμηλό pH |
Γιατι ή του υψους η του βαθους?
Αφου οπως φαινεται, ζει και αναπαραγεται παντου. Σε πεχα και σκληροτητες βρυσης δεν θα παει καλα? |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
κιεγω εχω την εντυπωση αποτι εχω διαβασει,οτι το νερο της αθηνας δεν ειναι πολυ μακρια απτο φυσικο τους.τουλαχιστον οσον αφορα το ph. σε καποια πραγματα καλυτερο(οσον αφορα τη μολυνση)και σε καποια που δεν τα ξερουμε(συσταση του νερου),ισως οχι. παντως george εμενα το αλατι δεν μου φαινεται απαραιτητο,στο ειπα απτην αρχη.τωρα αν προκυψει κατι αλλο στην πορεια δεν το ξερω.μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει κατι παντως... |
Η απάντηση που πήρε ο Σταύρο από τον Γερμανό
Παράθεση:
|
αυτα τα "scientific infos" τα εχουμε?...:D
|
Παράθεση:
http://www.mapress.com/zootaxa/2012/f/zt03522p060.pdf |
ααα οκ:D
παλι δε βγαλαμε ακρη δηλαδη:D " west of bangkok" ειναι ο mahachai,αλλα δεν βρισκονται μονο σ'αυτον τα ψαρια. αντε να δουμε... |
κανενα update εχουμε?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Καλά να περνάς στη Νάξο Γιωργο (αν και για για δουλειες) :smt039 |
Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ Σάκη!!! |
ΕΕ ενταξει τοτε ειναι σε καλα χερια οσο για το ψυγειο απ οτι λεει ο chocolatepuma μαλλον να ανησυχεις :D
|
Είπα να το ανεβάσω να το δείτε για τελευταία φορά μια και το διέλυσα το paludarium λόγο προβλήματος που έχω στο σπίτι.
Ελπίζω να ξαναφτιάξω κάτι αντίστοιχο (ή και καλύτερο) στο άμεσο μέλλον. George τα ψάρια στα χέρια σου δεν τα φοβάμαι...!!! |
αυτα ειναι!
αλλη μια φορα,τα σπαει! πολυ κριμα που επρεπε να ξεστηθει.δεν εχω ξανανιωσει τοσο ασχημα για ενυδρειο που ξεστηνεται.μονο με τη λιμνη ισως με πειραξε τοσο.μιλαμε οτι και στο βιντεακι ακομα χανει. απο εμενα,εισαι πολυ μπροστα George,εχεις ξεφυγει.το επομενο θα ειναι 3 φορες καλυτερο σιγουρα;) αστο για τα ψαρια,εφυγαν απτη βιλα και ηρθανε σε παραγκα.αυτο απο μονο του πρεπει να ειναι τρελλο σοκ:rolleyes: |
"Παράγκα" είναι τώρα George... σε λίγο θα γίνει "βίλα"
------------------------- Παράθεση:
Ελπίζω να με το video να μπορέσω (έστω λίγο) να καλύψω το κενό!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board