Σημερινα νεα δυστηχως βρηκα ένα γετρουδι νεκρο στον πατο με σκασμενο τον λεκιθικο του σακο πως εγινε αυτό αγνωστο
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psxlwqwras.jpg Στα ευχαριστα όμως βρηκα ένα πιθανο praecoxaki στον πατο και μαλλον το σωσαμε :)αφου δεν είναι εκει που το ειχα ακουμπησει Οποτε εχουμε άλλο ένα praecox +άλλο ένα γετρουδι που βρηκα πριν λιγο και βολταρει αμεριμνο +ένα αυγο που περιμενω να σκασει +-8και σποντα μια cherry :D Γιαννη φωτο το βλεπω δυσκολο δε μπορω να τα βρω στη γενηστρα είναι διαφανα τα σκασμενα καμμια σχεση με τα γετρουδια να δω πως θα κανω τις αλλαγες νερου:cool: |
μια χαρα.. καλυτερα το video. :p
αντε να σου ζησει! ειναι κι αυτα της επιφανειας σαν τα γετρουδια? |
Thanks!!:p
Το εντελως αντιθετο κολυμπάνε σπιντα κατευθείαν και χαμηλα στο ενυδρειο και δεν φαινονται την τυχη μου μονο τα ματια ξεχωριζουν, για αυτό με εχουν προβληματίσει οι αλλαγες και να το ρουφηξω δε προκειτε να το καταλαβω μεγαλο πρόβλημα.... Εντωμεταξύ με τα τετερντινια δε βλεπω προκοπη η θυληκια τον φτυνει ασύστολα τον αρσενικο τελειως αδιαφορη ότι και να κανει ο ερμος δε βγαζω ακρη με αυτά χαχα |
εισαι rainbow breeder , ειμαι σιγουρος πως κι αυτα θα παρουν τον δρομο τους...
τραβα με σκουπα βυθου καλυμενη με τουλι απο ψηλα για την αλλαγη.. ή πιο σιγουρα , ποτηρι - ποτηρι , για να το κοιτας κιολας αν ψαρεψες τιποτα. 10-15 μερες ειναι το ζορι, μετα θα φαινονται |
Ποτηρι ποτηρι με κοβω χαχαχαχ γιατι απ το τουλι περνανε σιγουρα τσεκαρισμενο ;)
Ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα |
Μπραβο Χρηστο. Όπως λετε, ποτηρι ποτηρι καλυτερα. Θα βλέπεις συνεχεια τωρα μωρα. Ηταν να γινει η αρχη. :D
|
Να σαι καλα Αννουλα thanks:).
Και σε αυτό το βιντεακι αν προσεξετε καλα φαινεται η καρδουλα του που χτυπάει |
Μπράβο!! Να σου ζήσουν!!
|
Φοβερο βιντεο Χρηστο. Μια ψυχουλα πριν γεννηθεί. :smt060
|
ωραιο βιντεο Χρηστο! :smt023
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Thanks Γιαννη :) Εντωμεταξύ το μεσημερι που πηγα να ταισω ψαρεψα και το πρωτο μικρο από το κυριως ενυδρειο μετα το καινουργιο στησιμο -+9 Η σκεψη μου να βαλω τους μεγαλους αποστατες στις βεντούζες του spray bar λειτουργησε οπως περιμενα και εκει το βρηκα ! |
Σημερα η μεγαλοκοπελα μου εγινε δυο χρονων!!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psjqivlnif.jpg Και εδώ ενας αρσενικος απ τη δευτερη γενια http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pswpcjdong.jpg |
να σου ζησει η κουκλα!
η δικια μου οδευει στα 3 ακαθεκτη :D:D:D ωραιος ο μικρος καγκουρας :p:p |
Σε ευχαριστω Γιαννη!Σπασε όλα τα κοντερ :D:D!!!
Ο καγκουρας εχει μεγαλη πλακα εχει ξεχασει να φορεσει τις βουλες του :D Υγ:Περιμενω παρουσιαση του 200lt :smt069 |
Παράθεση:
αυριο θα ντυσω την βαση. |
Να χαιρεστε τους μαθουσάλες σας και την νεα γενια. Εγω πλεον είμαι με την δευτερη γενια. Εχω και περιπου 5 μπόμπιρες στην λιμνουλα γιατι στην ζουγκλα δεν....:D Κυκλοφορουν πολλα θηρια.
|
Μια χαρα θα είναι στην λιμνουλα ζωωωαρα!:)
Και πλεον είναι γεγονος ένα praecoxaki το εχω σιγουρα το βιντεακι είναι λιγο χαλι αλλα είναι με φλας και δεν ηθελα να τα φρικαρω τελειως |
Μπραβο Χρηστο. Φοβερο. Εχει από τωρα χρωμα το ατιμο. :D
|
τρελανε μας!!!!!! :p
|
Αισιως εχουμε φτασει ποδοσφαιρικη ομαδα και τρεις αλλαγες :D
Παράθεση:
|
Ένα update απ το ενυδρειο
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps7yl160lc.jpg Τα μικρα praecoxakia Εχουν αρχισει και ξεπετάγονται! |
Γεια σου tsoui!!
Να τα χαίρεσαι... και κλάδεψε και τίποτα...:D |
Να σαι καλα!Σε κανα δυο βδομάδες και βλέπουμε:grin::grin::grin:
|
Σε ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα. Τη πιστια πως την καταφερνεις! Λιπασμα και excel? Eχεις αναταραξη?
|
Ωραια πραγματα.:D
|
αυτα ειναι! να σου ζησουν Χρηστο!
τα βλεπω και μπολικα! ειναι πιο ευκολα στην αναπαραγωγη απ τα γερτρουδια? |
Παράθεση:
Αναταραξη εχω πολύ λιγο ισα ισα να κυματιζει λιγο η επιφανεια τα spray bar είναι γυρισμένα προς τα κατω Παράθεση:
Παράθεση:
|
Μπηκαν πλεον και τα πραεκοξακια στο κυριως ενυδρειο και χωθηκαν στα φυτα
|
Βρε τα μπομπιράκια... Θα είναι;) χαρούμενα.
|
Μπραβο για του μπομπιρες. Αληθεια εχεις παρατηρησει εαν με την ανοδο της θερμοκρασιας το καλοκαιρι, τα γερτουδια ειναι ''πιο κεφατα'';)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board