αααα,αν ειναι αμερικλανια,το παιρνω πισω,δεν το ξερα...μπρρρρ :smt027:smt027
(τι κανουν δηλαδη αυτοι?) αν θελετε ομως να το κανουμε,καποιος πρεπει να προσφερθει να τα φτιαξει σε ενα προγραμματακι και να τα τυπωσει(απλο ειναι για καποιον που ξερει..εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα,απλα το ειχαμε παντα σε αλλες συναντησεις πιτας και μας βολευε ) |
Παράθεση:
|
δεν ξερω εαν ειναι ευκολο να το τυπωσεις σε αυτοκολλητο,θα ηταν και καλυτερο,εμεις παντως τα φτιαχναμε μεσα σε πλαστικο διαφανο καρτελακι που ειχε πανω παραμανακι η κλιψακι...
δεν ξερω,σκεψου το κι εσυ καλυτερα... εγω εχω αλλα θεματα να σκεφτω (μαμα μου!:D) α,το δωρο της πιτας ειναι ετοιμο, αυριο θα το δω!+-8 |
Παράθεση:
εμενα δεν μου αρεσει. αν θελει καποιος αλλος, ευπροσδεκτος ειναι.... |
αχαχαχαχα,σταρ τρεκ λεει ...χαχαχα!
ενα μικρουλι ρε συ,αυτοκολλητο ,διακριτικο πολυ,σαν σηματακι θα ειναι... μικροτερο απο σπιρτοκουτο..για ξανασκεψου το:D |
εγω πάντως..θα έχω :D
|
εγω παλι καρτελακι σορυ αλλα δεν βαζω
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psddc02ff2.jpg
θα ειναι πολυ νοστιμη η πιττα...απο δυο κομματια θα φατε! |
Νομίζω οτι μετα απο αυτήν την μεγαλειώδες συναντησει [ετσι οπως εξελίσσετε] θα πρεπει να καθιερωσετε και μια συναντησει καθε 15 μερες για εναν καφε και μια ψαροκουβεντα οπως κανουμε και εμεις εδω στην Θεσσαλονικη .
Καλα να περασετε στην κοπη της πιτας απο την δικη μας παρεα εδω στην Θεσσαλονικη. |
Έχεις δίκιο Πάνο, είναι μια καλή αφορμή!
|
Ετσι νομηζω και εγω Στελιο αρκει να γινη κουβεντα στην πιτα .
Και νομίζω οτι αμα βρητε το μερος οπου θα μαζεύεστε για τον καφε ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους . Πρεπει να ειναι καπου στην μεση για να σας βολευη ολους ,,αλλα εσεις εχετε και το Μετρο,,μια χαρα ειστε μην μιλάτε καθολου. |
οι κοτες μου,το εχουν παρει πολυ πατριωτικα το θεμα +-8
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...oisi-005-1.jpg :D:D |
Ελα η καλη η πιτα με αυγο απο κοτα αλανιαρα!!!!!!!
|
δεν φερνεις και καμια ομελετα πλακα πλακα:D
|
θα φερει ο καθενας κι απο ενα δωρακι οπως ειχε πει ο δελτα?
θα ανοιξουμε αλλο τοπικ για να σας πω οτι θελω (πολυ :D)κερατοφυλλο και καμια ανουμπια η οτιδηποτε δεν μασουλιεται απο χρυσοψαρα? αν το φλουρι πεσει μισο μισο,τι θα γινει? αυτα προς το παρον:D |
Οποιος θελει φερνει και οτι θελει φερνει.
Αν πεσει μισο μισο σε δυο μελη, θα βαλουν τους μονομαχους τους στο ιδιο ενυδρειο, κι οποιος νικησει θα παρει το δωρο. :D Αλλιως μπορει να γινει κληρωση, |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
πως παμε εδω σαραντα παλικαρια??ολα καλα?ολα ανθηρα?
|
Τι εγινε τελικα, βρηκαμε χωρο? ή θα το κανουμε σε κανενα παρκο?
|
αααα,καλααααααααααα....(παστα φλωρα:D)
|
:D
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν διαβασα αν εχει γινει καποια συννενοηση με το καταστημα και θα υπαρχει χωρος για εμας. Ή δεν υπαρχει θεμα? |
Ειπε ο vaspiou οτι εχει κονε...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board