:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044. .....
...έσκασα απο τα γέλια με το ''Παρόμετρο'' ..!!! |
|
πω πω χάλια! ντροπή και αίσχος!..:smt019
καλά θα μας τρελάνεις... :smt119 δεν το συζητώ... με την λευκή άμμο ειναι πολύ πιο όμορφο και φυσικό.. |
Παράθεση:
Η λευκή άμμος έκανε τον πίνακα ζωγραφικ..., εεε, το ενυδρείο σου, ήθελα να πω, ακόμα πιο εντυπωσιακό :smt060 Είσαι καλλιτέχνης! Υποκλίνομαι! |
Παράθεση:
Ασε που τωρα εχω κλεισει τις 2 γιατι με τον ανεμιστηρα ξεκινησαν τα προβληματα.... με το που τον εβαλα σε λειτουργια πεταξε κατευθεια bba και cladophora. :D Λιγορερο co2 και μεγάλο σκαμπανεβασμα... Εγω πάντως προσωπικά δεν προκειτε να αγοράσω ποτε λαμπες για φυτεμένα... :D Σκεψου μόνο οτι για την αλλαγη ανα εξαμηνο σχεδον που τις κανω, αντι για 12-16 ευρω θα ήθελα, κανα 40 αρι 60 αρι μόνο για αυτο το ενυδρειο. :D` Τελος παντον ο καθενας οπως βολευεται... Ασε τις λάμπες και πες τις παρατηρησεις σου στο aquascape... :mrgreen: |
Τράβηξα ενα βιντεάκι.. να δείτε και λίγη κίνηση... :D
Βάλτε 1080 .. για καλυτερη ποιότητα. |
Πανέμορφο και το aquascape και τα ψαράκια! Και το pearling είναι σκέτη γκαζόζα! :D
|
πραγματικα πανεμορφο!!! μου αρεσει πολυ ο τροπος που εβαλες τα ξυλα! ειναι φυσικος σαν να "γλιστρησαν" στο νερο ριζες! ....δεν θυμιζει καθολου συνθεση χερσαιου κηπου σε αυλες και παρκα... και τα ψαρια και τα φυτα κουκλια!!!
|
Ωραιος Νικολακη......
|
Ωραίο βιντεάκι Νίκο!
|
1 Συνημμένο(α)
H τελική φωτο ... :D
|
Αλλη αλλαγη δεν πιστευω να παιρνει...και πιο ομορφο φυσικα..μπραβο Νικο:smt038:smt038
|
νομιζω με το μαυρο φοντο μου αρεσει πιο πολυ....
|
απλά πανέμορφο... από τα πιο όμορφα που έχω δει... μπράβο!+-3
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: :shock: :shock::shock::shock::shock:
Πόσο καταπληκτικό παίζει να είναι???????? Εύγε, είναι τέλειο!! |
......
Πολλά μπράβο Νίκο.
Χάρμα οφθαλμών.....:cool: Την άμμο την έβαλες αφού έδωσες σχήμα στα φυτά και σε όλο το lay out??? |
Mπραβο Νικολακη!
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board