Άσε που μου έφαγε το κομμάτι της πίτας με το φλουρι μέσα απο τα χέρια ο αετονύχης. Χαλάλι του φαντάζεστε να κέρδιζα και φέτος το φλουρι τι σκάνδαλο θα είχαμε .:D
|
Παράθεση:
Δύο δωροεπιταγές και ένα βιβλίο με πριγκιποπούλες! Είμαι σίγουρος ότι ζήλεψες το τελευταίο!!!! Για να ακούσω συνολικά εσύ και η γυναίκα σου τι σηκώσατε...... |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
δεν κανω πλακα , οποτε θελεις ερχεσαι ,ξερεις που ειμαι!!!!!
|
Παράθεση:
|
Απαιτώ το κοπή τη πίτα το Κρήτη!
Κι αφού φέτος δεν, του χρόνου! Σας ζηλεύω για την οργάνωση, την ποιότητα και την ποσότητα σε Αθήνα - Θεσαλλλονίκη (ή Θεσσαλονίκη) |
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
ταβερνα ο μαχαραγιας στα κωνσταντινοπολιτικα!
|
Ωπ! και δεν μιλάς τόσο καιρό βρε Μαχαραγιά:) είσαι και γείτονας!
|
προτείνω στα μελη απο Θεσσαλονίκη και περιχωρα που έχουν μια επιχείρηση να δημιουργήσουν ένα θέμα που να υπάρχουν πληροφορίες για την επιχείρηση τους
άλλα να γίνει ένα θέμα και να μην ανοίγει ο καθένας το δικό του οπότε εάν θέλουμε να σας στηρίξουμε να μπαίνουμε εκεί και να βλέπουμε ποιον έχουμε κοντά μας. αφού τα δίνουμε τα λεφτά μας γιατί να μην πηγαίνουν σε γνωστούς..... |
Παράθεση:
Λοιπόν πάρτε πόζα, μαζευτείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε σε μία φωτογραφία και χαμογελάστε. Μην ξεχάσετε να μου βάλετε λεζάντα με τις ευχές σας :) ξέρετε φιλάκια κλπ κλπ Αλλιώς ban όλοι από την Τετάρτη :p ΥΓ Αν μπορεί ο Bokostas να φοράει το κιλτ και ο Panos1972 από πίσω του με μαχαίρι έτοιμος να τον σφάξει, ότι το καλύτερο !!! |
Παράθεση:
Τώρα για το κιλτ και την φούστα χλωμό, αλλά θα το παλέψουμε. Όποιος είναι μέσα για να συνεχίσουμε μετά από τον καφέ, με τσιμπουσάκι στον Μαχαραγιά του Αντώνη, ας το πει. |
Εγω αν ερθω τελικα γιατι παιζει μια αλλη προταση, θα ερθω και στο μαχαραγια, αφου ειναι στη γειτονια μου.
|
Δεν πάμε μια και μια στον Μαχαραγια? :D:D τωρα για δρομολόγια είμαστε? (έτσι πως ακριβηνε και η βενζινη..)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πέρσι με 20 λαχνούς επίσης δεν είχα πάρει τίποτα!!! Ρόδα είναι και γυρίζει.... Του χρόνου! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board