Αυτό που έχουν πάνω την κάμερα και τραβάνε τους αγώνες, γιατί ανεβοκατεβαίνει ωραία!
|
...εχω μεινει παγωτο....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ομορφο. Μπραβο!!:):)
|
Παράθεση:
|
φανταστικό +-3 Άλεξ , πίσω στο τζάμι στα δεξιά τι είναι αυτό που μεγαλώνει ..μοντιπόρα ;
|
Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Το ενυδρειο τρεχει 3 χρονια μετα απο μεταφορα απο το 300 λιτρο που ειχα. 2.5 χρονια τρεχει συνεχεια προς τα πανω και κλαδευω συνεχεια. |
"Ελα Αλεκο!!"...κλαδευε..κλαδευε....καφε ποτε θα κερασεις?? :D
εχω καιρο να το δω το στολιδι σου φιλε μου. Αστερι ειναι!!! Ολο και καλυτερο. |
Απλα πανεμορφο.:smt103
Και το βιντεο ολα τα λεφτα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Φοβερό το ενυδρείο |
πολυ ομορφο, να το χαιρεσαι!!
|
Αλλαγές στο ενυδρείο.
Έφυγαν ολόκληρες αποικίες που αναγκάστηκα να κόψω σε frags και να πουληθούν πολύ φτηνά. Τα πούλησα μόνο και μόνο για να βγάλω τα αναλώσιμα για να μπορέσω να κρατήσω το ενυδρείο. Μερικά κοράλλια κάνανε πόλεμο μεταξύ τους και τα δυνατότερα νίκησαν και πήραν το χώρο δικό τους. Ορίστε ένα βίντεο πως είναι σήμερα. http://youtu.be/-pAFm1Rf5ag |
Κορυφη το ενυδρειο,μπραβο σου.
|
παρα τον "πολεμο" τρομερα ομορφο...
|
Ειλικρινα απο τα ομορφοτερα θαλασσινα που εχω δει εδω μεσα. Πολυ φυσικο στησιμο και αποτελεσμα!
|
αγορίνα είναι κορυφαίο , όσο για το κλάδεμα είναι κάτι που δυστυχώς από ότι κατάλαβα τον τελευταίο καιρό με τον δύσκολο τρόπο είναι πως πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε για να αναπνέει το σύστημα
|
Ευχαριστω πολυ.
|
Καλυτερο εγινε τωρα;) Τουμπανο τα κοραλλια:D
|
Alexx reef 2013
http://youtu.be/c1sye2eTFeM |
Μπράβο alexx, φοβερό το ενυδρείο σου.
Οι κοντινές λήψεις στο βίντεο σε κάνουν να νομίζεις πως βλέπεις θάλασσα, κοραλλιογενή ύφαλο, και όχι ενυδρείο, συγχαρητήρια |
Συνχαρητηρια φιλε καλυτερο απο ποτε απλα καταπληκτικο
|
Καταπληκτικό άλεξ!
Πολλά συγχαρητήρια! |
Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια
|
Φοβερο ενυδρειο απο ολες της παραμετρους.
Υπαρχει καμια ενημερωση? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board