Παράθεση:
Και στα ΚΤΕΛ πάω αν είστε καλά παιδιά ;) |
πανε,πανε..γιατι εγω τουλαχιστο,ειμαι εντελως στεγνος και ψυχραιμος.....
|
Παράθεση:
Το συγκεκριμένο TDSόμετρο είναι εντελώς ακατάλληλο για μέτρηση του νερού που βγάζει η RO - σχεδόν καθαρό H2O. Αυτό εννοώ σαν "μέτρηση (της εξόδου)". Για τέτοια σχεδόν καθαρά νερά χρειάζονται πανάκριβα όργανα και όχι γκατζετάκια για ερασιτέχνες ενυδρειάδες. Για "καθημερινά" νερά (βρύση κλπ) εννοείται οτι είναι ότι καλύτερο. |
αστα τωρα αυτα,και δες πως θα τις παρουμε πανω......αντε χριστουγεννα ηρθανε........
|
Παράθεση:
Οσο για την ανταπόδοση...από κοντά όταν έρθεις:D ΥΓ Klaz το καραβάκι δεν περνά από σαλλόνικα οπότε μάλλον τελευταίοι θα τις πάρετε εσείς οι βόριοι:smt064 Οσο έγραφα αυτά γράφτηκε και για το ΚΤΕΛ οπότε άκυρο το ΥΓ |
Παράθεση:
Πολύ βιάζεσαι μωρ' αδερφάκι μου :D ΥΓ: τα χριστούγεννα είναι σε 40 μέρες :p ΥΓ2: Εδώ (σαλονικα) είμαστε αρκετοί. Ακόμα και με κούριερ να σταλούν... αν μοιραστούν τα έξοδα σε 6,7 πόσοι είμαστε, πάλι σχετικά φθηνά δε θα βγουν;:smt017 |
Οπότε έκλεισε.
Τα πράγματα για Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα είναι όλα τακτοποιημένα και πακεταρισμένα. Το μόνο που μένει είναι να τα πάρει ο Γιάννης (Juan) και να τα πάει στο ΚΤΕΛ και το λιμάνι. Γιάννη, θα τα πούμε το Σάββατο. |
Σάββατο; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Γιάννη (Juan) θερμή παράκληση, ει δυνατόν από Δευτέρα οι αποστολές... μια που κανόνισα λουτροθεραπεία το Σαβ/κο... ;) ;) ;) |
Το να κινηθείς καθημερινές με αυτοκίνητο στην Αθήνα απαιτεί πολύ χρόνο και δεν υπάρχει :D Δεν νομίζω όμως ότι θα υπάρχει πρόβλημα να παραμείνουν στις αποθήκες των ΚΤΕΛ μέχρι να τις παραλάβετε.
Το πρόβλημα είναι για την μεταφορά με το πλοίο που φτάνει νωρίς στο λιμάνι και θα πρέπει να περιμένει κάποιος το πακέτο... Πείτε μου λοιπόν οι Κρήτες αν και πως (και αν) θέλετε να γίνει (με π.μ.) |
Μπα, δεν θα παραμείνουν στις αποθήκες.
Ο γνωστός άγνωστος με καταράστηκε και η λουτροθεραπεία ακυρώθηκε :mad: |
Παράθεση:
Νερό βρύσης (Μαρούσι): TDS 165, Ph 7.4 (Tetra Test σταγόνες) Νερό εξόδου όσμωσης : TDS 11, Ph 7 (Tetra Test σταγόνες) Νερό του ενυδρείου μου: TDS 230, Ph 7.3 :mad: (Tetra Test σταγόνες) Νερό από ενυδρείο μεγάλου "γνωστού" ενυδρειομάγαζου: TDS 630 :eek: , Ph 7.7 :eek: (Tetra Test σταγόνες) Αυτά για την ώρα ... |
Εμείς οι Κρήτες έχουμε ήδη κανονίσει. Ο newfish ανεβαίνει την ερχόμενη Πέμπτη στον σύλλογα και θα παραλάβει τις οσμώσεις για εμάς. Θα τις φέρει Ηράκλειο όπου θα τις παραλάβω εγώ. Με τους leonm και GP θα συναντηθούμε Ρέθυμνο και θα τις πάω εγώ. Απ' όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι. Αν τα παιδιά στα Χανιά βιάζονται τόσο πολύ και δεν μπορούν να περιμένουν μια εβδομάδα ακόμα Juan, ας το επιβεβαιώσουν και στείλε τις οσμώσεις με πλοίο κατ' ευθείαν εκεί (Χανιά). Την δική μου θα την παραλάβει ο newfish μια και καλή!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
οσο για το TDS , μην το συζηταμε ...αυτος ειναι ο μονος τροπος αξιολογησης της λειτουργειας της RO ...το TDS θα σου πει και ποτε να αλλαξεις μεβρανη. Παντως με βαση τις μετρησεις σου , η RO φαινεται να κανει καλη δουλεια ...αν παρει και μια στηλη DI , τοτε σιγουρα θα χτυπησει TDS = O . |
Πολύ χρήσιμες οι μετρήσεις σου Άκη. :smt023
Παράθεση:
|
ηρθανε και εδω οι πολυποθητες οσμωσεις:smt026:smt026:smt026:smt026:smt026:smt026 :smt026
τις πηρα το πρωι.ευχαριστουμε πολυ;););) (klaz ηρθε το κτελ??) |
Παράθεση:
Πραγματικά με προβλημάτισε η μέτρηση της ποιότητας του νερού, στην ψαρασακούλα που βρίσκονταν τα ψάρια, η οποία δεν συμβαδίζει με την ποιότητα (και την επένδυση που έχει γίνει) στο μαγαζί αυτό. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
για να μην το παιδευουμε αλλο....την δευτερα ετσι...???
|
[quote=GP250381]ηρθανε και εδω οι πολυποθητες οσμωσεις:smt026:smt026:smt026:smt026:smt026:smt026 :smt026
τις πηρα το πρωι.ευχαριστουμε πολυ;););) quote] Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα στους Giorgos, Juan+-3 |
Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση :smt087
Η παράδοση έγινε στα ΚΤΕΛ κηφισού, προς Θεσσαλονίκη και Πάτρα εχθές το απόγευμα. Οι Fonamstel και DimmyF θα τα παραλάβετε με την επίδειξη της ταυτοτητά σας. Η Θεσσαλονίκη* σήμερα (Κυριακή) στις 19:00 και η Πάτρα** την Δευτέρα το απόγευμα αφού δεν έχει λεωφορείο την Κυριακή. *Το χαρτάκι γράφει: "ώρα δρομολογίου 10:00" (Το 19:00 μου το είπαν στην αποθήκη που παρέδωσα) Αποθήκη Θεσ/νίκης 2310/595.470 **Πάτρας : 2610 623.889 Ζαϊμη 2 |
Τα αγαθά παρελήφθησαν.:cool:
Αν κάποιος βιάζεται του θανατά... μέχρι τα μεσάνυχτα μπορεί να τα πάρει, αλλιώς αύριο το απόγευμα. Να δούμε τώρα πως θα δώσουμε τα 12 ευρώ των μεταφορικών στον Juan :smt017 |
τα μαζευουμε,και τα δινουμε στη συναντηση σ'αυτον που κανει χρεη γραμματεα,για να τα μεταβιβασει στα κεντρικα και στον γιαννη μας....εμεις οι 2 θα τα πουμε αυριο...!!!!
|
Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι με τα έξοδα.
Χρωστάτε χάρη . . :smt077 |
Παράθεση:
- εάν θέλει ο mod ας το μεταφέρει- |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board