Να η εξήγηση για το χαραμάδας.Υπεύθυνος για το χαρακτηρισμό είναι ο Red Rubin.
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...postcount=1335 ------------------------- Παράθεση:
Ναι ρε Τηλέμαχε,έλα και συ μια φορά.Ένα βήμα είσαι και δε μας καταδέχεσαι.Πετάξου ένα πρωί να πιούμε καφέ. :) |
Παράθεση:
ειναι που ξερω οτι δεν θα ερθει αλλα ξερει το σπιτι μου :smt104:smt104:smt104 |
Παράθεση:
|
ωχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt075:smt075:smt075:smt075:smt021:smt021:smt021: smt021:smt064:smt064:smt064
|
Παράθεση:
και του αρέσει η ψαρο(δισκό)σουπα :D |
Παράθεση:
Τι να κάνω που τσιγκουνεύονται να πάρουν καλούς παίχτες και να ανεβάσουν το επίπεδο. ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κάτι θα φέρω και γω.. |
Θα φέρω κλαδέματα.
Egeria densa Bacopa caroliniana Alternanthera reineckii « Roseafolia » «Rubin» Ludwigia repens Ludwigia repens Hemianthus micranthemoides Heteranthera zosterifolia Hydrocotyle_leucocephala Myriophyllum aquaticum |
Γιάννη θα ήθελα λίγη Alternanthera reineckii «Roseafolia». Μπράβο σου πάντως, όλο κουβαλάς.
|
Γιάννη θα ήθελα ένα κλαδάκι Heteranthera zosterifolia αν γίνεται. Θα φέρω και 'γω καμια βαλισνέρια αν θέλει κανείς.
|
φερτε παιδια θα μαλλον θα στησω 2 ενυδρεια !!!!!!!
|
Παράθεση:
Αυτό το φυτό έχει αργή ανάπτυξη, αλλά είναι πολύ ωραίο. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
παιδια αν εχει κανενας κατι απο τα παρακατω εστω και μικρη ποσοτητα θελει ο Kingrim θα μου δωσει να φερω και flame moss για οποιον θελει τα φυτα που ψαχνει ειναι:
P.helferi Eleocharis Staurogyne Blyxa |
Λιγη eleocharis μπορω να φερω εγω αν ερθω,αλλιως θα του την δωσω οταν με το καλο βρεθουμε και για τα αλλα..
|
Απο οσο ξερω μια μερα πηγε να περασει απο ενα πολυ στενο σημειο (αμα τον δεις ειναι λιγο τεραστιος σαν τον shrek ενα πραγμα:D:D:D) και εριξε ενα καφε απο εκει και μετα του βγηκε το ονομα αν καποιος ηταν παρων και εχω κανει λαθος ας ριξει φως στο τουνελ......ανέφερε ο φίλος μου ο Γιαννάκης.....
Θέλω να πιστεύω...ότι αναφέρεσαι στο ''shrek 2''....εκεί όπου με κάποιο μαγικό φίλτρο,ο γαιδουρομούλαρος... μεταμορφώνεται σε καθαρόαιμο άτι...ενώ ο shrek σε παιδαρά και πρίγκιπα λέμε...:D:D:D:D. |
...έχει δει και όλα τα παιδικά...ούτε εγώ δεν το έχω δει αυτό... :D:D:D
|
Γιάννη αν περισεύει θα ήθελα και γω από κανένα κοτσανάκι
Alternanthera reineckii « Roseafolia » «Rubin» Ludwigia repens και Miriophilum aquaticum ( το πρασινο δεν ειναι?) thanks .................................................. .. Aν θέλει κανείς μπορώ να φέρω κανένα κλάδεμα απο ludvigia repens(την απλή τη ροζ) και πολύσπερμα. |
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile: panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin Χαραμάδας george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) Thrillos drbig jiraiya paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ chemical mac diaton101 po-pay |
κατα 90% θα ερθω και εγω μια βολτα!
|
Άρη μη ξεχάσεις τα γκαπάκια.
Kalaxan μη ξεχάσεις τους εχινόδορους. po-pay μη ξεχάσεις το fofaki :D |
δυστυχως το fofaki δεν θα μπορεσει να ερθει λογω εορταστικου ωραριου (καποιος πρεπει να δουλεψει σ'αυτο το σπιτι) :D
|
Παράθεση:
Τους ξερίζωσα ήδη απο το απόγευμα.. Μεγαλούτσικοι είναι τελικά να ξέρεις..(και πολύ όμορφοι..αλλά θέλουν μεγάλο ενυδρείο) Να σου πω..θα μου αφήσεις κανένα μικρούλι κλαδάκι Alternanthera reineckii ε φανταστικέ Κώστα? |
Παράθεση:
|
Αν ξυπνήσω νωρίς (δεν είναι ότι δεν προσπαθώ) και κλαδέψω Κώστα θέλεις ακόμα tenelus;
|
Παράθεση:
|
Τελικά για μεσημεριανό θα πάμε;
|
Και πάνω που νόμιζα ότι γλύτωσα απ'τα βάρβαρα ξυπνήματα.. :D Κάτι θα καταφέρω, 11, 11.15, 11.30, 11.55, θα ξυπνήσω πού θα πάει; :p
Παράθεση:
|
Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω για φαγητό.
|
Χμμμ, οκ. Δεν βλέπω και πολύ συμμετοχή κ δεν πιστευω να γίνει τελικα. Τελοσπάντων. Τα λέμε αυριο απο κοντά!!! Παω να κοιμηθώ για να είμαι συνεπής στο ραντεβού! :D
|
καλα ρε κωστα θελεις το ενα θελεις το αλλο τι θα γινει θα παρουμε και εμεις τιποτα!!!!:D:D:D
αντε παιδια καντε μια προσπαθεια αυριο ολοι μαζι μαλλον 2 ενυδρεια θα στησω λεμε θελω υποστηριξει και μπορει να σας εχω ολους μια μεγαλη εκπληξη αυριο εαν συμφωνησουμε ολοι!!!!:smt041:smt041:smt041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board