Και τι μας κόβει να κάνουμε 2η μέρα Χριστουγέννων; :D Θα έρθουμε να παινευτούμε τα ενυδρειακα μας δωράκια! :P:smt114
Ολγα, πεσε νωρίς το βράδυ αμα θες ύπνο. :smt084 ...:D :smt031Ποιος είναι για μεσημεριανό μεζε προς Κρηνη; Ξερω μια καλή ψαροταβερνα -Πετρος λέγεται. Απλα να δηλώσουμε οσοι είναι γιατί γίνεται λίγο χαμός όποτε παμε και θα πρέπει να κλείσουμε τραπεζι. Είναι μεσα σε ενα στενακι, μην ονειρευεστε κύματα και θαλασσες! Ετσι κι αλλιώς κρύο έχει! ....Θα του πάμε τους ξιφοφόρους του Κωστα να τους τηγανίσει, τα φυτά του να μας κάνει μια ωραία σαλάτα και θα φάμε καλα! :p Υ.Γ. καποιος να μου κάνει μια μετάφραση της λέξης "Απογραφήήήήήήήήήήήήήήή" του Χρήστου γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Κατι με την εταιρία και τον ισολογισμό να φανταστώ;:smt120 |
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4:D olga ????? τελευταία ξαναλέω.:) panos1972 Γιώργο "απογραφή" είναι η καταμέτρηση του στοκ μιας αποθήκης ή ενός μαγαζιού, για να δουν τι πούλησαν και τι τους έμεινε στο τέλος της χρονιάς. |
Παράθεση:
|
Κι εγώ μέσα!
|
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4:grin: olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile: panos1972 Εγώ θα έρθω μαζί με την πρόκριση στην επόμενη φάση της ΠΑΟΚαρας :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:s mt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
Να ρωτήσω κατιτίς.... Μου έχουν περισσέψει διάφορες πέτρες σε διάφορα μεγέθη (ξυλόπετρες, λάβες, φεγγαρόπετρες... μου φαίνεται)... Να τα φέρω μαζί μου την Κυριακή, οπότε όποιος τις χρειαστεί να τις πάρει κιόλας?
Μην φανταστείτε κανα container πέτρες.... |
Όλες οι πέτρες ευπρόσδεκτες :D
|
αν μπορεις κρατα μου τις λαβας
|
Παράθεση:
|
Εγω θα ήθελα καμια φεγγαρόπετρα αν έχεις καμια μεγαλούτσικη.
Μιστερ Πακο, μπορείς να φερεις ενα μπόλι για την καλλιεργια grindal μου; Χωμα κτλπ έχω (χωμα ειδικά μπολικο) αλλα δεν μου βρίσκονται σκουλίκια! :D Λίγο μωρε! Ετσι κ αλλιως μετά τις γιορτές θα επιστρέψω με την καλλιέργεια στα ψάρια μου, οπότε ελπίζω να έχει αυγατίσει η καλλιεργεια μεχρι τότε. |
Σε 9 πόστ χτυπάτε τα 2000!!!:smt041
|
Παράθεση:
Εσύ βγες και λίγο από το φόρουμ και κάτσε να διαβάσεις, μπας και περάσεις Θεσσαλονίκη.:p |
Παράθεση:
τώρα 6? |
Άν ο καιρός το επιτρέψει και εγώ παρών.
|
Παράθεση:
tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4:grin: olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile: panos1972 nikosm1 |
Παράθεση:
[Είμαι γυμνασιόπαιδο] |
Κι εγώ μέσα! :p
|
Παράθεση:
|
2000!!!!
Πήρα την 1η θέση :D |
Μιστερ Πακο, μπορείς να φερεις ενα μπόλι για την καλλιεργια grindal μου; Χωμα κτλπ έχω (χωμα ειδικά μπολικο) αλλα δεν μου βρίσκονται σκουλίκια! :D Λίγο μωρε! Ετσι κ αλλιως μετά τις γιορτές θα επιστρέψω με την καλλιέργεια στα ψάρια μου, οπότε ελπίζω να έχει αυγατίσει η καλλιεργεια μεχρι τότε.[/QUOTE]
οκ θα σου φερω μια μπαμπατσικια |
Παράθεση:
tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4:grin: olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile: panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Επιμένετε να καθήσουμε έξω??? :):) |
Αν δε δουλεύω την κυριακή παρών:)
Αύριο το μεσημέρι θα ξέρω σίγουρα. |
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη (αν θυμάμαι καλα :rolleyes:)!
tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4:grin: olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile: panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan + Red Rubin που θα έρθει απλα δεν μας το λέει. |
Θα έρθω κι εγώ:)
|
Δεν ψήνεστε για μεσημεριανό ψαράκι;
tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4:grin: olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile: panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio + Red Rubin που θα έρθει απλα δεν μας το λέει. http://www.aquatek.gr/vb/images/misc/progress.gif |
Τελικα ακυρο απο μενα μου κατσε ενας αρραβωνας και θα ερθει ενα ζευγαρι απο αλεξανδρουπολη να ψωνισει την κυριακη μετα τις 1....:(
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Υ.Γ. Μπάρμπα Ντίνο και Μπάρμπα Γιάννη σήμερα το μεσημέρι στην κλήρωση της επόμενης φάσης του ''europa league'' να μην ανησυχείτε.Η βασίλισσα της νύχτας,η ζουζουνίτα και κατα κόσμο η μεγκάλη άεκ είναι στο γκρούπ των ''ισχυρών''.......τουριστών....:smt082:smt082:smt0 82:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt08 2. |
Παράθεση:
- ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑ!!! Τις ωτοασπίδες....:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board